SVCHOST.EXE
כאשר המחשב עולה ועומד להפעיל את ה- VISTA MCE הוא מציג הודעת שגיאה
שישנו ישום שעלול להזיק למערכת והנו svchost.exe במידה ואני מקיש אל לא הוא לאמפעיל את המדיה סנטר ובמידה וכן אני חייב להיעזר בעכבר כל פעם.
ביטלתי את בקרת חשבון משתמש הדבר לא פתר את הבעיה.
מישהו יודע כיצד להעלים את ההודעה הטורדנית ?
שישנו ישום שעלול להזיק למערכת והנו svchost.exe במידה ואני מקיש אל לא הוא לאמפעיל את המדיה סנטר ובמידה וכן אני חייב להיעזר בעכבר כל פעם.
ביטלתי את בקרת חשבון משתמש הדבר לא פתר את הבעיה.
מישהו יודע כיצד להעלים את ההודעה הטורדנית ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
svchost הוא יישום של מערכת ההפעלה שתפקידו להעלות שרותים או תוכניות עזר. פשר ההודעה שקיבלת זה שיישום או שרות שהועלה דרך svchost נתקע.
לא קשור בכלל לבקרת המשתמש.
ההודעה הזאת לא תיעלם מעצמה. כדאי לך לבצע שיחזור מנקודת restore point שקדמה להופעת הודעת השגיאה כי ב 100% זה קשור לשינוי בתצורת המחשב שביצעת בזמן האחרון.
לא קשור בכלל לבקרת המשתמש.
ההודעה הזאת לא תיעלם מעצמה. כדאי לך לבצע שיחזור מנקודת restore point שקדמה להופעת הודעת השגיאה כי ב 100% זה קשור לשינוי בתצורת המחשב שביצעת בזמן האחרון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
SVCHOST.EXE
אין לי מושג מתי זה קרה ואם אני אתחיל לחזור אחורה אני אפגע במערכת
יש לך עוד פתרון בשבילי ?
תודה אחי
יש לך עוד פתרון בשבילי ?
תודה אחי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הדרך היחידה היא לנסות ולברר איזה INSTANCE של SVCHOST הוא זה שעף לך. הבעיה (המרגיזה) היא שכל ה-INSTANCES (מופעים?) של SVCHOST נראים זהים לצורך העניין.
יש כמה דרכים לברר את זה אבל זה לא משימה פשוטה.
יש תוכנה בשם PROCEXP (תוכנת PROCESS EXPLORER מאתר SYSINTERNALS.COM) אתה רואה איזה אחד עושה לך צרות ועושה עליו PROPERTIES ומברר מה ה-COMMAND LINE שלו. למשל
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService
C:\Windows\System32\svchost.exe -k swprv
למשל...
ברגע שאתה יודע מי עושה לך את הבעיות, יש כמה דרכים לטפל בזה, אבל עדיף לעשות את זה צעד צעד.
יש כמה דרכים לברר את זה אבל זה לא משימה פשוטה.
יש תוכנה בשם PROCEXP (תוכנת PROCESS EXPLORER מאתר SYSINTERNALS.COM) אתה רואה איזה אחד עושה לך צרות ועושה עליו PROPERTIES ומברר מה ה-COMMAND LINE שלו. למשל
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService
C:\Windows\System32\svchost.exe -k swprv
למשל...
ברגע שאתה יודע מי עושה לך את הבעיות, יש כמה דרכים לטפל בזה, אבל עדיף לעשות את זה צעד צעד.