חוויות מהטלויזיה 42LB9R ומקירות הגבס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

לפני חודש בערך קניתי את הטלויזיה LG 42LB9R ורק היום הקירות גבס כמעט מוכנים.
נולד לי ילד אז, כמו שהרבה הורים אחרים יודעים, זמן פנוי זה משהו שאין הרבה.
קבלו את החוות דעת והרשמים האישיים שלי:

קודם כל, הדבר הכי חשוב זה תמונות!
התמונות הראשונות זה מההתחלה של הבניה והתמונות האחרונות זה מהיום כשהקיר כבר בנוי:
תמונהתמונהתמונהתמונה
תמונה

כמובן שהחוטים עדיין צריכים להיכנס בתוך הקיר (היה בעיה קלה להכניס אותם בקיר אבל עוד כמה ימים יבוא איש מקצוע לסדר הכל),
צריך גם לסדר את כל מכשירי החשמל למטה שיסודרו יפה בלי כל הבלאגן של החוטים,
ואני גם רוצה לצבוע את הכוך שמשמאל לטלויזיה, את הקיר השקוע מימין לטלויזיה כדי שהכל יקבל צבע.

בתוך הכוך והמדפים יש אור שכשמדליקים אותם בערב כשהסלון חשוך זה ממש נותן אווירה נעימה ועושה חשק לשבת לראות סרט. אני אוסיף תמונה של האורות דלוקים בערב.

לטלויזיה אין יציאת SCART אז חיברתי אותה עם כבל איכותי של SVIDEO TO SCART אל הממיר. בנוסף, היא מחוברת לXBOX360 בחיבור COMPONENT.
ובעתיד הקרוב-רחוק אני רוצה גם לקנות סטרימר או מחשב HTPC כדי לצפות בסרטי HD.

שידורי טלויזיה רגילה:
להפתעתי (ואחת הסיבות העיקריות לקנייה) הטלויזיה מציגה איכות מאוד טובה בשידורי טלויזיה רגילה. רוב הערוצים נראים בסדר גמור, הייתי נותן ציון של 7.5 מתוך 10.
וישנם ערוצים שכנראה לא יעזור כלום ובכל הטלויזיות יראו אותם גרוע (*אהם* ערוץ 1 *אהם*).

XBOX360:
פשוט חוויה! הצבעים חיים ויפים, הכל גדול וכייפי. ללא שום מריחות וללא בעיות בכל המשחקים ששיחקתי בהם, כולל משחקי אקשן מהירים מאוד.

מחשב:
לצערי אין לי עדיין מחשב לחבר לטלויזיה אבל למיטב ידיעתי הטלויזיה תומכת בNR ורואים מצוין (לפי מאמרים שקראתי) בחיבור מחשב.

בסופו של דבר מדובר בטלויזיה טובה מאוד אך לא מושלמת לחלוטין. אני לא אהיה עיוור ומשוחד ואני יודע שבסצינות חשוכות מאוד הטלויזיה מתקשה.
אבל מדובר בטלויזיה טובה מאוד במחיר סביר מאוד שפשוט מאירה את כל הסלון בצבעים, אני פשוט נהנה מכל סרט ומשחק שאני רואה בה.

רק לציין, ביומיים הראשונים לשימוש שלה היו לה זליגות אור בפינות של המסך. התקשרתי לח.י ותוך יומיים היה אצלי טכנאי בבית אבל עד שהוא הגיע הזליגה נעלמה והכל הסתדר ועד היום אין לי שום בעיה מסוימת.
אני חייב לציין את ח.י לטובה שבאו בלי לעורר בעיות והטכנאי שבה כבר היה מוכן להחליף את הטלויזיה על המקום אם היה צורך. בהחלט נותן לי מצפון שקט למשך כל משך האחריות על הטלויזיה.

לפי דעתי, למי שאין סכומי עתק (בשבילי 15-20 אלף שקל על טלויזיה זה סכום עתק) אין צורך בטלויזיה הכי משוכללת שיש.
אני נאבקתי במשך חצי שנה עם השאלה מה לקנות וכל פעם היו טלויזיות יותר טובות ויותר משוכללות וכל הזמן פחדתי שאני אוצי סכום כסף ובסוף אני אתבאס.
התשובה שלי זה פשוט ללכת לחנות, לראות בעיניים, ואם זה נראה טוב אז זה נראה לך טוב!

דבר נוסף, אני קניתי LCD כי אין מצב שאני אקנה טלויזיה (פלזמה) שצריך לדאוג לה ולטפל בה כמו ילד קטן (לעשות שטיפות, להריץ נקיון בלילה, שהילדים לא יראו לוגי יותר מדי, לא לראות סרטים עם פסים שחורים).
בטלויזיה הזאת, תודה לאל, רק צריך להדליק ולהנות.

אם יש לכם שאלות לגבי הטלויזיה אני אשמח לענות על הכל...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6603
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יצא מדהים (Y)

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה,נראה עשר :claps2:
אין לך את הבעיה של כתמים לבנים בפינות המסך שיש תמונה חשוכה (בד"כ בעיה אופיינית ל-LG )
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

הוא כתב שהיה לו
"רק לציין, ביומיים הראשונים לשימוש שלה היו לה זליגות אור בפינות של המסך. התקשרתי לח.י ותוך יומיים היה אצלי טכנאי בבית אבל עד שהוא הגיע הזליגה נעלמה והכל הסתדר ועד היום אין לי שום בעיה מסוימת"
תתחדש..
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

ביומיים הראשונים הופיעה לי תופעת הזליגה בשלוש פינות המסך, אבל לאחר מספר ימים היא נעלמה כמעט לחלוטין.
כיום, אין שום בעיה, למעט כשהמסך חשוך לחלוטין (לדוגמא: בשנייה וחצי מעבר בין ערוץ לערוץ כשיש חושך מוחלט) אז ניתן לראות מעט זליגה אבל באמת שלא מדובר במשהו שמפריע בצורה כל שהיא לצפייה במסך.

אני אישית ממליץ על הטלויזיה, לכל אחד שמחפש לקנות טלויזיה LCD בגודל של 42 אינץ במסגרת תקציב של כ9000 שקל בלבד.
היא לא מושלמת, אבל בהחלט איכותית ומשביעת רצון.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

רגע..היא FHD או לא?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה #7 

היא לא FULL HD אלא HD READY
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות