כבל HDMI - HDMI - מתלבט בין 2 כבלים - צריך עזרה.
אם יש לך דרך לקנות בחו"ל (ב E-Bay לדוגמה) תקבל כבל הרבה יותר טוב והרבה יותר וזול
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שום דבר רע. אבל אחת לכמה זמן יש תמיד חבר חדש שמוכן לפרנס את יצרני הכבלים, אז למה להפריע לו?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מה אורך הכבל שאתה משתמש בו ?kalinium כתב:סליחה על השאלה, מה רע בכבל philips ב-150 שקל באופיס דיפו?
מחובר לי ה-PS3 אל הרסיבר ככה, וגם הרסיבר לLCD, ורואים נפלא FULL HD......
הבעיות מתחילות בכבלים פחות איכותיים באורכים גדולים (לדוגמה 10 מטר)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קנה את מה שנועם קנה בחנות שנותנת אופצייה להחזרה במקרה שלא יעבוד לך טוב. הכבלים שעולים מעל 500 שקל מיותרים בשביל חיבור דיגיטלי. או שזה יעבוד או שלא.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא מסכים - פשוט צריך כבל שעובד, ולפעמים כבל שעובד עולה הרבה (לפעמים גם לא, אני פשוט לא מסכים עם הטענה הכללית בנוגע לגבול ה-500 ש"ח עבור כבל, מכוון שזו טענה לא קבילה [ראה המשך]).pixies כתב:קנה את מה שנועם קנה בחנות שנותנת אופצייה להחזרה במקרה שלא יעבוד לך טוב. הכבלים שעולים מעל 500 שקל מיותרים בשביל חיבור דיגיטלי. או שזה יעבוד או שלא....
תראה לי כבל שסוחב 1080p60 ב-20 מטר כמו ששלי עושה (למעשה, גם אחרי שהוספתי מתאם נקבה לנקבה [מה שנקרא coupler] ועוד כבל 2 מ' זה עדיין עובד), לא ב-500 (לטענתך) אלא אפילו ב-1000.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 06/01/2008 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בגלל זה ציינתי את אופציית ההחזרה למקרה שלא יעבוד... אם הזול עובד אז אין סיבה לקנות יקר.
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברות הכבלים שאמורים להעביר אינפורמציה דיגיטאלית מנצלים את חוסר הידע של לקוחות שמוכנים לשלם סכומי עתק לכבלים האילה.
אם אכן מדובר באינפורמציה דיגיטלית לא משנה כמה עלה הכבל, העיקר שהוא פועל.
אותו סיפור עם הסיבים האופטיים, יש כאילה מוכרים סיב אופטי מהודר עם קטיפה וזהב וקופסאות ועיניינים... הכל בישביל למכור ולעשות כסף בעוד שכבל פשוט שעולה 20 שקל עושה את העבודה בצורה זהה.
אם אכן מדובר באינפורמציה דיגיטלית לא משנה כמה עלה הכבל, העיקר שהוא פועל.
אותו סיפור עם הסיבים האופטיים, יש כאילה מוכרים סיב אופטי מהודר עם קטיפה וזהב וקופסאות ועיניינים... הכל בישביל למכור ולעשות כסף בעוד שכבל פשוט שעולה 20 שקל עושה את העבודה בצורה זהה.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
באורך של מטר אין סיבה להשקיע
בדוק נותן את אותם התוצאות
גם כבל בבג שעולה 100 שקל,או בביג בוקס שעולה 500 של פיליפס.
בדוק נותן את אותם התוצאות
גם כבל בבג שעולה 100 שקל,או בביג בוקס שעולה 500 של פיליפס.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^^ בדיוק.
כל כבל שנמכר ונושא את התו של HDMI מחוייב לעמוד בתקן מינמאלי של העברת נתונים למרחקים קבועים. למרחק של מטר אתה יכול להשתמש ב(כמעט) כל דבר ועם ההפרש שחסכת בין 500 שקל למה ששילמת תיקח את החברה ותלכו להשתולל בעיר.
ועכשיו לידיעה כללית: בשנת 2007 עשה אירגון ה HDMI שינוי בתקן והגדיר שתי קבוצות לכבלים. הקבוצה השניה אמורה להבטיח שכבלים הנושאים את שמה יוכלו להעביר גם 1080p למרחקים ארוכים וללא בעיות. אבל שזה ממש לא יפריע למי שרוצה להוציא מאות ואלפי שקלים על כבלים, גם חברות הכבלים צריכות לשלם משכורות ויש להם עובדים שמגיע להם להאכיל את הילדים שלהם.
כל כבל שנמכר ונושא את התו של HDMI מחוייב לעמוד בתקן מינמאלי של העברת נתונים למרחקים קבועים. למרחק של מטר אתה יכול להשתמש ב(כמעט) כל דבר ועם ההפרש שחסכת בין 500 שקל למה ששילמת תיקח את החברה ותלכו להשתולל בעיר.
ועכשיו לידיעה כללית: בשנת 2007 עשה אירגון ה HDMI שינוי בתקן והגדיר שתי קבוצות לכבלים. הקבוצה השניה אמורה להבטיח שכבלים הנושאים את שמה יוכלו להעביר גם 1080p למרחקים ארוכים וללא בעיות. אבל שזה ממש לא יפריע למי שרוצה להוציא מאות ואלפי שקלים על כבלים, גם חברות הכבלים צריכות לשלם משכורות ויש להם עובדים שמגיע להם להאכיל את הילדים שלהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הייתי עד היום בבסיס ככה שלא היה לי זמן להגיב .. בכל מקרה , אני צריך כבל של 10 מטר , זה יעשה את העבודה נאמנה ? אין צורך להשקיע 500 שקל על כבל ?
http://eliran.shopy.co.il/products/88614
תודה ...
http://eliran.shopy.co.il/products/88614
תודה ...