יש לי ברשותי אקולייזר Rotel 830 ואני מעוניין לחבר אותו לרסיבר ישן Harman Kardon avr200. הבעיה היא שאין ברסיבר את מה שנקרא (tape monitor) איך אפשר לחבר אותו (אני יודע שלכניסת TAPE) אבל העניין הוא שהרסיבר אמור "לשאוב" את הסיגנל של האקולייזר לכל כניסה אנגלוגית והוא לא עושה את זה? האם זה בלתי אפשרי לחבר את האקולייזר ישירות לרסיבר מבלי לחבר קודם את המכשירים לאקולייזר וממנו להוציא???
אודה לתשובות ענייניות..
תודה מראש,
טל.
[email protected]
שלום לכולם שאלה בקשר לאקולייזר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי טל, אתה מעט בבעיה.
אכן ללא לולאת TAPE אתה לא תוכל לחבר את האקולייזר שכן הוא חייב להתחבר "בדרך" בין המקור להגברה או בין ה-PRE ל-POWER.
האפשרויות כפי שאני רואה אותן:
1. חבר אותו בין המקור האנלוגי שלך לבין הכניסה ברסיבר. (כמה מקורות אנאלוגיים בכלל יש לך, אם בכלל)?
2. "ניתוח" ע"י בעל מקצוע שיוסיף לך כניסות MAIN IN (אני מניח שיש לו יציאות PRE OUT) ואז תוכל לחבר את האקולייזר בין יציאות ה-PRE OUT לכניסות ה-MAIN IN המאולתרות. אני כמובן לא ממליץ על זה.
למה בכלל אתה צריך את האקולייזר?
מה הבעיה שאתה מנסה בעזרתו לפתור?
אכן ללא לולאת TAPE אתה לא תוכל לחבר את האקולייזר שכן הוא חייב להתחבר "בדרך" בין המקור להגברה או בין ה-PRE ל-POWER.
האפשרויות כפי שאני רואה אותן:
1. חבר אותו בין המקור האנלוגי שלך לבין הכניסה ברסיבר. (כמה מקורות אנאלוגיים בכלל יש לך, אם בכלל)?
2. "ניתוח" ע"י בעל מקצוע שיוסיף לך כניסות MAIN IN (אני מניח שיש לו יציאות PRE OUT) ואז תוכל לחבר את האקולייזר בין יציאות ה-PRE OUT לכניסות ה-MAIN IN המאולתרות. אני כמובן לא ממליץ על זה.
למה בכלל אתה צריך את האקולייזר?
מה הבעיה שאתה מנסה בעזרתו לפתור?