החזרת 37lc43 ויחס עלות רווח
היי,
זכיתי במכרז ב 37LC43 ב4899 ש"ח (חדשה עם אחריות 3 שנים של ח.י)
הבעיה שיש לה את התופעה הזאת של זליגת אור , כשפותחים את המסך רואים כמה כתמים בהירים מאוד(רואים רק בחושך מוחלט כמובן) ואחרי 20-30 דק' זה נעלם לגמרי חוץ מנק' אחת קטנה למעלה.
השאלה האם כדי להחזיר את המסך ולקחת מסך טוב כמו למשל הטושיבה C3000?
כי בסופו של דבר האיכות תמונה של ה LG מאוד יפה , בכל מה שקשור לשימוש כתור מסך מחשב היא נהדרת ולגבי YES רואים גם טוב(לא כמו CRT) , וקנייה של מסך טוב אחר זה תוספת של עוד 2000-2500 ש"ח ואז נכנס יחס של עלות רווח ואני לא בטוח שזה כדאי.
מה אתם חושבים?
תודה
זכיתי במכרז ב 37LC43 ב4899 ש"ח (חדשה עם אחריות 3 שנים של ח.י)
הבעיה שיש לה את התופעה הזאת של זליגת אור , כשפותחים את המסך רואים כמה כתמים בהירים מאוד(רואים רק בחושך מוחלט כמובן) ואחרי 20-30 דק' זה נעלם לגמרי חוץ מנק' אחת קטנה למעלה.
השאלה האם כדי להחזיר את המסך ולקחת מסך טוב כמו למשל הטושיבה C3000?
כי בסופו של דבר האיכות תמונה של ה LG מאוד יפה , בכל מה שקשור לשימוש כתור מסך מחשב היא נהדרת ולגבי YES רואים גם טוב(לא כמו CRT) , וקנייה של מסך טוב אחר זה תוספת של עוד 2000-2500 ש"ח ואז נכנס יחס של עלות רווח ואני לא בטוח שזה כדאי.
מה אתם חושבים?
תודה
נערך לאחרונה על ידי hen_m ב 05/01/2008 20:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה פתאום! הוא התכוון שזה רק בLCD של LG [וגם אם הוא לא התכוון ,זה רק בLCD של LG]hen_m כתב:וואלה???
לא ידעתי את זה האמת , אז גם ב LCD אחרים כשמדליקים אותם יכול להיות שבמשך כמה דק' יהיו זליגות?...
אני במקומך באמת הייתי מחזיר ומחליף לטושיבה C3000 למה להורים שלי יש LG כזאת ומאז שיש להם אותה אני פשוט לא יכול להסתכל בטלוויזיה שלהם XD
אני לא מאמין שבטושיבה תהיה זליגה למה נגיד 20 אנשים מהפורום קנו את הC3000 ואף אחד לא דייוח אבל מאה אנשים קנו את הLG וכולם דיווחו על זליגות..היה פה פעם דיון ע-נ-ק-י- , תחפש.