מחפש כבל AV port - SCART לPS2.
יש לי היום טלויזיה שארפ GA8 יש בה שני כניסות של SCART שאל אחת מהם מחובר הממיר של "יס", כניסה אחת של HDMI שאליה אני מתכוון לחבר את המחשב כי בVGA הייתה לי בעיה כי הכבל 10 מטר והסינגל נאבד בדרך, כניסה של RCA שאליה אני מחבר בקומפוננט את הDVD וכניסה של SVIDEO.
עכשיו הPS2 בא עם חיבור שהבנתי שקוראים לו AV port (חיבור מיוחד כזה), ומהצד השני של הכבל לכיוון הטלויזיה זה משתנה לRCA אבל הRCA שלי כבר תפוס עם הDVD שמחובר בקומפוננט ואני לא רוצה לוותר על איכות של קומפוננט מהDVD שזה הכי איכותי שיכול להיות לDVD, אז איך אפשר לחבר את הPS2 בצורה אחרת? יש כבר AV port - SCART ? או שפשוט לקנות מתאם מRCA לSCART?
עכשיו הPS2 בא עם חיבור שהבנתי שקוראים לו AV port (חיבור מיוחד כזה), ומהצד השני של הכבל לכיוון הטלויזיה זה משתנה לRCA אבל הRCA שלי כבר תפוס עם הDVD שמחובר בקומפוננט ואני לא רוצה לוותר על איכות של קומפוננט מהDVD שזה הכי איכותי שיכול להיות לDVD, אז איך אפשר לחבר את הPS2 בצורה אחרת? יש כבר AV port - SCART ? או שפשוט לקנות מתאם מRCA לSCART?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
החיבור הכי איכותי שניתן להוציא מקונסולת ה PS2 הינו קומפוננט. במידה וכל כניסות הקומפוננט במסך שלך תפוסות ואתה לא מעוניין לרדת באיכות התמונה (בצדק!) על ידי שימוש ב s-video, אין מנוס מרכישת ממתג קומפוננט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קופסה בעלת מספר כניסות של קומפוננט ובעלת יציאה אחת כזאת. כל פעם הקופסה מוציאה דרך היציאה שלה סיגנל אחד נבחר מכל מה שהוכנס אליה. תגגל לפי component switching ותמצא מוצרים לדוגמה.
אגב, אם הרסיבר שלך תומך, ניתן לעשות זאת גם דרכו.
אגב, אם הרסיבר שלך תומך, ניתן לעשות זאת גם דרכו.
דבר ראשון אין לי רסיבר אבל הוא בדרך מה אני צריך לבדוק כדי שאני יוכל לחבר את הסוני אליו?
( מצטער אם אני נשמע טמבל אבל אני באמת כזה חח אני לא מבין משהו בתחום ) .
ואיך אני יוכל לכוון מהטלויזיה כל פעם מה אני רוצה שיהיה מחובר הרי יש יציאה אחת של RCA .
( מצטער אם אני נשמע טמבל אבל אני באמת כזה חח אני לא מבין משהו בתחום ) .
ואיך אני יוכל לכוון מהטלויזיה כל פעם מה אני רוצה שיהיה מחובר הרי יש יציאה אחת של RCA .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תבדוק שיש לך ברסיבר component switching, כלומר מספר כניסות קומפוננט.
את הכיוון אתה עושה מהמכשיר עצמו, יש כאלה עם שלט ויש כאלה עם כפתורים פיזיים עליהם אשר מבצעים את הבחירה.
את הכיוון אתה עושה מהמכשיר עצמו, יש כאלה עם שלט ויש כאלה עם כפתורים פיזיים עליהם אשר מבצעים את הבחירה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמו שכבר אמרת, יש למסך שלך רק כניסת קומפוננט אחת, לכן יש צורך במכשיר חיצוני שיעשה את ה Switching - או מכשיר ייעודי או רסיבר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנחנו סוטים כאן מנושא השרשור.
פתח שרשור חדש בפורום המתאים עם תקציב ודרישות.
פתח שרשור חדש בפורום המתאים עם תקציב ודרישות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לרסיבר אתה מחבר את כל מקורות הוידאו שלך. מהרסיבר, יש יציאת וידאו למסך.
בעזרת השלט של הרסיבר אתה בוחר איזה סיגנל מכל המקורות שמחוברים לרסיבר - להוציא דרך יציאת הוידאו.
בעזרת השלט של הרסיבר אתה בוחר איזה סיגנל מכל המקורות שמחוברים לרסיבר - להוציא דרך יציאת הוידאו.