RA1 וWD1 - מה באמת ההבדל ביניהם?
יש לי שאלה לחברה פה.
האם למישהו יצא לראות את הRA1??
היה לי את הWD1 שהוחלף ע"י הRA1 ורואים פחות טוב בRA1.
הרי לRA1 יש את התוספת של הTRU-D שאמור להפוך אותו לטוב יותר אך זה לא כך
הRA1 עולה ב1000 שקל יותר מאשר הWD1 אבל לפי נסיוני הWD1 נראה יותר טוב.
למה הRA1 עולה יותר? רק בגלל התוספת הזאת? למישהו יצא לבדוק מה באמת עומד מאחורי הקטע הזה?
האם למישהו יצא לראות את הRA1??
היה לי את הWD1 שהוחלף ע"י הRA1 ורואים פחות טוב בRA1.
הרי לRA1 יש את התוספת של הTRU-D שאמור להפוך אותו לטוב יותר אך זה לא כך
הRA1 עולה ב1000 שקל יותר מאשר הWD1 אבל לפי נסיוני הWD1 נראה יותר טוב.
למה הRA1 עולה יותר? רק בגלל התוספת הזאת? למישהו יצא לבדוק מה באמת עומד מאחורי הקטע הזה?
קצת מפליא לראות את מה שאתה כותב.
אם אני זוכר טוב-אתה הוא זה שהחליפו לו מסך למתקדם יותר ללא תוספת כספית?
אתה בטוח שקיבלת מסך חדש לגמריי???
בכל מקרה-על השאלה ששאלת יוכל לענות רק אחד שמוכר את הRA1 ומשבח מאד את הדגם
הזה יחסית ל-WD1-שרגי מלגאסי(לדוגמה)
גם אני אשמח לשמוע את דעתו.
גם אני אשמח לשמוע את דעתו.
זהו אכן אני.gameboy כתב:קצת מפליא לראות את מה שאתה כותב.
גם אני אשמח לשמוע את דעתו....
המסך כן חדש.
זה שאומרים שהוא מתקדם יותר טוב יותר זה יפה מאוד,
אך האם מישהו בדק שזאת האמת?
כי אני לאחר חודש עם RA1 מתחיל קצת להתגעגע לWD1.....
אולי אני היחידי שמרגיש ככה ואולי זה גם בגלל האיכות שידורים פה...
אבל בנתיים לא ראיתי אף אחד פה שיש לו את הRA1 או שניסה אותו ונתן עליו ביקורת...
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם האיכות פחות טובה אז זה לא משנה אם היא טובה או לא תדרוש שיחליפו לך ! אם הם מחליפים לך לדגם אחר אז הוא חייב להיות לפחות באותה רמה, וגם אם לא, זכותך לדרוש את הדגם שקנית בהתחלה.
בהצלחה
.
בהצלחה
אם שמת לב למה שכתבתי אז תבין למה שאלתי...HDMI כתב:לדגם RA-1 יש TRUE-D
ו לWD-1 אין
זה ההבדל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
ואני מבקש מכל מי שיודע, למה שומעים פחות על הRA1??
איפה יש עליו ביקורות והמלצות??
למה לא ממליצים עליו אם יש לו מעבד חדשני שמשפר את איכות התמונה?
היות ומדובר על דגם פרימיום יקר יותר...qarex כתב:אם שמת לב למה שכתבתי אז תבין למה שאלתי...HDMI כתב:לדגם RA-1 יש TRUE-D
ו לWD-1 אין
למה לא ממליצים עליו אם יש לו מעבד חדשני שמשפר את איכות התמונה?...
(תעשה חשבון כמה זה באחוזים יחסית ל-WD1..)
לא כל אחד מוכן להוסיף סכום כזה...
חבל שאף אחד מהסוחרים שכאן לא נותן את דעתו על ההבדלים בעין בין 2 הדגמים
איפה כתוב שהוא דגם פרימיום?gameboy כתב:היות ומדובר על דגם פרימיום יקר יותר...qarex כתב:אם שמת לב למה שכתבתי אז תבין למה שאלתי...HDMI כתב:לדגם RA-1 יש TRUE-D
ו לWD-1 אין
למה לא ממליצים עליו אם יש לו מעבד חדשני שמשפר את איכות התמונה?...
(תעשה חשבון כמה זה באחוזים יחסית ל-WD1..)
לא כל אחד מוכן להוסיף סכום כזה...
חבל שאף אחד מהסוחרים שכאן לא נותן את דעתו על ההבדלים בעין בין 2 הדגמים...
ולזה שמעלי- מדובר על דגמי ה32
ובכן ככה,
יש ברשותי SHARP LC-32GA9E שיש לו מעבד TRUE-D הייתה לי האפשרות
לרכוש את הדגם LC-GA8E שהוא ללא הפונקציה הנ"ל במחיר של קרוב ל - 2000 ש"ח
פחות מהמחיר ששילמתי, אך יש הבדל בתמונה חד וחלק (תרתי משמע...) רואים את ההבדל
בין שני הדגמים עם או בלי המעבד !!!! תמונה הרבה יותר חלקה ונעימה...חבר שלי רכש
37RA1 רואים פגז, תאווה לעיניים... יש לציין שלאחר אין ספור השוואות בין המכשיר שלי ולבין המכשיר שלו אז ל - "32 יש יותר משמעות למעבד מאשר ב - "37 פחות מורגש אבל מורגש
ונ.ב
המעבד לא עובד עם מקור HDMI כך שאם אתה משתמש במקור זה אין משמעות למעבד !!!
37RA1 רואים פגז, תאווה לעיניים... יש לציין שלאחר אין ספור השוואות בין המכשיר שלי ולבין המכשיר שלו אז ל - "32 יש יותר משמעות למעבד מאשר ב - "37 פחות מורגש אבל מורגש
ונ.ב
המעבד לא עובד עם מקור HDMI כך שאם אתה משתמש במקור זה אין משמעות למעבד !!!
השאלה הזאת היא רק אם יצא לך לראות את הטלויזיה של חבר שלך ויצא לך לבדוק הגדרות כו',HDMI כתב:ובכן ככה,
ונ.ב
המעבד לא עובד עם מקור HDMI כך שאם אתה משתמש במקור זה אין משמעות למעבד !!!...
שמת לב לתפריט ההגדרות? הוא נראה זול יחסית לWD1.
והאם כשהוא פותח את הטלוזיה שומעים צליל כזה של קפיץ כמו בטלויזיות ישנות?
(זה בתנאי שה37 זהה ל32 בהגדרות).
ייתכן שהדגם שהביאו לי הוא פגום או משהו...אבל אני מניח שראלקו לא יעשו דבר כזה.
ואל תחשבו שאני נגד הטלויזיה הזאת, אני פשוט רוצה לקבל מוצר טוב ותקין ששילמנו עבורו.
אז זהו...איפה מדובר על הביצועים שלו?gameboy כתב:לא צריך להיות כתוב את זה בשום מקום...
אבל לא קשה לזהות שזה אכן דגם שכזה-מדובר על דגם שהביצועים
שלו(וגם המחיר,בהתאם)הם מעל לממוצע של הדגמים מסביב....
איפה יש ביקורות?
סליחה על הדאבל פוסט...
אחזיר לך באותו המטבע:qarex כתב:אז זהו...איפה מדובר על הביצועים שלו?gameboy כתב:לא צריך להיות כתוב את זה בשום מקום...
איפה יש ביקורות?
סליחה על הדאבל פוסט......
איפה מדובר על הביצועים של ה-WD1?
איפה יש ביקורות?
(עזוב סיפורים של חברי הפורום שלא קנו את ה-RA בגלל המחיר שלו)
א.חד משמעי, הדגם RA1 יקר יותר מ - WD1
ב.הזכרתי קודם RA1 יש מעבד WD1 אין מעבד
ג. האם בדקת שקיבלת טלויזיה חדשה לחלוטין ?
ד. קראתי הרבה ביקורות על טלויזיות של SHARP והם לא תמיד מחמיאות, בדר"כ בגלל המחיר היקר יחסית לשאר המותגים. אבל עיניי לא משקרות וכשרכשתי את המכשיר בדקתי אותו מול הרבה מכשירים ו - ה SHARP הייתה הכי טובה !!!
ה. גם לי יש מדי פעם רעשים הן בהדלקה והן בכיבוי, יש לזכור שהמעטפת עשוייה מפלסטיק
והחום נותן את אותותיו.
ו. ה - GUI זהה ל - 32 וגם ל - 37 ודרך אגב גם לשלי GA9
ז. אם היום אני הולך לקנת LCD אני קונה את ה - RA1
אני חושב שמיציתי...
ד. קראתי הרבה ביקורות על טלויזיות של SHARP והם לא תמיד מחמיאות, בדר"כ בגלל המחיר היקר יחסית לשאר המותגים. אבל עיניי לא משקרות וכשרכשתי את המכשיר בדקתי אותו מול הרבה מכשירים ו - ה SHARP הייתה הכי טובה !!!
והחום נותן את אותותיו.
אני חושב שמיציתי...
אוקיי הבנתי...gameboy כתב:אחזיר לך באותו המטבע:qarex כתב:אז זהו...איפה מדובר על הביצועים שלו?gameboy כתב:לא צריך להיות כתוב את זה בשום מקום...
איפה יש ביקורות?
סליחה על הדאבל פוסט......
איפה מדובר על הביצועים של ה-WD1?
איפה יש ביקורות?
(עזוב סיפורים של חברי הפורום שלא קנו את ה-RA בגלל המחיר שלו)...
אפשר גם לומר שכמעט ואין ביקורות על כל הטלויזיות, רק המלצות של אנשים שהתנסו בהם.
הבנתי אותך...
א.חד משמעי, הדגם RA1 יקר יותר מ - WD1
והחום נותן את אותותיו.
אני חושב שמיציתי...
...
תודה לך ולכולם
אצור קשר עם ראלקו ונראה מה יהיה....
שלום לכולם,
אני לא רוצה להתחיל ללכלך פה על דגם מסויים כדי לא לפגוע בהכנסות של החנויות כי אחרי הכל יש באתר הזה גם סוחרים. אבל נמאס לי מכל השטויות...
לי יש WD1 32 כבר כמה חודשים. רואים בה טוב מאוד אפילו מצויין יחסית לשאר המתחרות בסדר גודל הזה וזה לא רק אני אומר.
לפני כחודש דוד שלי רצה לקנות LCD כמו שלי. אבל אין במלאי אז המליצו לו על RA1.
הוא קנה את ה RA1 וכבלים כמו שלי ורואים ***! מעבד נוסף או לא רואים גרוע! הזמנו טכנאי והוא כיוון ובדק והחליט שהטלויזיה לא תקינה. הלכנו להחליף ושוב טכנאי הגיע עם כבלים שלו ושוב ראו על הפנים... הטכנאי התעקש שרואים טוב אז הזמנתי אותו אלי הביתה לראות את ה WD1, הוא לא הסכים ואמר שהוא מכיר את 2 הדגמים. הם החליטו ללכת לראלקו לבדוק את העניין. הם הגיעו עד האחראי של הטכנאים שהוא בכלל לא ראה את הטלויזיה רק שמע על הדגם.
הוא אמר שהוא לא מבין מאיפה המציאו שזה דגם פרימיום כי אין כזה דבר!
הוא יודע שה WD1 זה הדגם המוביל היום של שארפ.
שאמרו לו שבדקנו באינטרנט ומצאנו שזה דגם(RA1) שעשוי מעודפי חלקים וחלפים מסין ובגימור הכי נמוך והאיכות שלו נמוכה, הוא אמר שאם הם ימצאו WD1 שיקנו אותו, מעבר לזה יש כמה חברות טובות מתחרות עם דגמים מקבילים טובים. לגבי ה RA1 הוא אמר שהאיכות שראינו בו עד עכשיו זה מה שנראה ולא משנה איזה כבלים או כיוונים נעשה, זה מה שיש!
עכשיו תגידו לי למה זה דגם פרימיום?? איפה זה רשום?? בגלל המעבד הנוסף שאולי בכלל לא קיים... ואיפה רוב הפונקציות של ה WD1? אפילו SLEEP אין! HDMI 1 , אין קומפוננט! התפריט זול ולא מובן, הרגל בצבע שונה מהטלויזיה... ואפילו המתג של הכיבוי הוא סוג ז עם קפיץ סיני!
אז עכשיו תעשו לי טובה גדולה, מי שלא מביו, או לא מכיר, או לא בדק, שלא ירשום ויתן סתם עצות לאנשים פה בפורום! ברוב הפעמים אתם עוזרים מאוד לכולם ובאמת אנשים נהנים לרשום פה ולשאול פה ומקבלים תשובות מקצועיות וטובות! ועל זה גם אני מודה! אבל אם יש מישהו שלא מבין או לא מכיר אז לא קרה כלום, יש הרבה אנשים אחרים שיכולים לעזור.
אני לא רוצה להתחיל ללכלך פה על דגם מסויים כדי לא לפגוע בהכנסות של החנויות כי אחרי הכל יש באתר הזה גם סוחרים. אבל נמאס לי מכל השטויות...
לי יש WD1 32 כבר כמה חודשים. רואים בה טוב מאוד אפילו מצויין יחסית לשאר המתחרות בסדר גודל הזה וזה לא רק אני אומר.
הוא קנה את ה RA1 וכבלים כמו שלי ורואים ***! מעבד נוסף או לא רואים גרוע! הזמנו טכנאי והוא כיוון ובדק והחליט שהטלויזיה לא תקינה. הלכנו להחליף ושוב טכנאי הגיע עם כבלים שלו ושוב ראו על הפנים... הטכנאי התעקש שרואים טוב אז הזמנתי אותו אלי הביתה לראות את ה WD1, הוא לא הסכים ואמר שהוא מכיר את 2 הדגמים. הם החליטו ללכת לראלקו לבדוק את העניין. הם הגיעו עד האחראי של הטכנאים שהוא בכלל לא ראה את הטלויזיה רק שמע על הדגם.
שאמרו לו שבדקנו באינטרנט ומצאנו שזה דגם(RA1) שעשוי מעודפי חלקים וחלפים מסין ובגימור הכי נמוך והאיכות שלו נמוכה, הוא אמר שאם הם ימצאו WD1 שיקנו אותו, מעבר לזה יש כמה חברות טובות מתחרות עם דגמים מקבילים טובים. לגבי ה RA1 הוא אמר שהאיכות שראינו בו עד עכשיו זה מה שנראה ולא משנה איזה כבלים או כיוונים נעשה, זה מה שיש!
עכשיו תגידו לי למה זה דגם פרימיום?? איפה זה רשום?? בגלל המעבד הנוסף שאולי בכלל לא קיים... ואיפה רוב הפונקציות של ה WD1? אפילו SLEEP אין! HDMI 1 , אין קומפוננט! התפריט זול ולא מובן, הרגל בצבע שונה מהטלויזיה... ואפילו המתג של הכיבוי הוא סוג ז עם קפיץ סיני!
אז עכשיו תעשו לי טובה גדולה, מי שלא מביו, או לא מכיר, או לא בדק, שלא ירשום ויתן סתם עצות לאנשים פה בפורום! ברוב הפעמים אתם עוזרים מאוד לכולם ובאמת אנשים נהנים לרשום פה ולשאול פה ומקבלים תשובות מקצועיות וטובות! ועל זה גם אני מודה! אבל אם יש מישהו שלא מבין או לא מכיר אז לא קרה כלום, יש הרבה אנשים אחרים שיכולים לעזור.
תגיד,מהיכן שאבת את גיבוי השטויות(באמת שאין לי מילה אחרת להשתמש בה)הזה?nimi9 כתב:שלום לכולם,
הוא קנה את ה RA1 וכבלים כמו שלי ורואים *** מעבד נוסף או לא רואים גרוע! הזמנו טכנאי והוא כיוון ובדק והחליט שהטלויזיה לא תקינה. הלכנו להחליף ושוב טכנאי הגיע עם כבלים שלו ושוב ראו על הפנים... הטכנאי התעקש שרואים טוב אז הזמנתי אותו אלי הביתה לראות את ה WD1, הוא לא הסכים ואמר שהוא מכיר את 2 הדגמים. הם החליטו ללכת לראלקו לבדוק את העניין. הם הגיעו עד האחראי של הטכנאים שהוא בכלל לא ראה את הטלויזיה רק שמע על הדגם.
אז עכשיו תעשו לי טובה גדולה, מי שלא מביו, או לא מכיר, או לא בדק, שלא ירשום ויתן סתם עצות לאנשים פה בפורום! ברוב הפעמים אתם עוזרים מאוד לכולם ובאמת אנשים נהנים לרשום פה ולשאול פה ומקבלים תשובות מקצועיות וטובות! ועל זה גם אני מודה! אבל אם יש מישהו שלא מבין או לא מכיר אז לא קרה כלום, יש הרבה אנשים אחרים שיכולים לעזור....
יצא לך פעם לדבר עם הייבואן(ראלקו) על הליין שלהם? יצא לך בכלל לפתוח קטלוג של שארפ?יצא לך פעם בכלל לפתור אתרים ברשת שמציגים את הליין של שארפ?
אז תדע לך שכל מה שרשמת למעלה מוכיח כמה אתה טירון בתחום.
לא,שארפ זה לא העסק לא שלי ולא של אבא שלי.
אבל כשאני שומע ולומד על דגם מוצלח שנמכר בארץ-אני שואף ליידע את חברי הפורום אודותיו.
וכשאני שומע טענות כמו "מי שלא מביו, או לא מכיר, או לא בדק, שלא ירשום ויתן סתם עצות לאנשים פה בפורום! "-זה דיי פוגע ומעליב.
אז בוא תשמע ידידי,אני אעשה את מירב המאמצים שיעלה כאן איש מקצועי שיפריך את טענותיך אחד לאחד בנוגע לדגם הספציפי וסביר להניח שהודעתך תופרך לחלוטין.
בנוסף,רק שתדע-המאמצים הגדולים שנעשים ע"י החנויות המקצועיות בארץ במטרה להעלות את איכות ומגוון המוצרים המגיעים לארץ (ולא רק את דגמיי entry level שכל כך נפוצים בארצנו)מתקשים למצוא צידוק בהבאת דגמי פרימיום איכותיים[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
קצת הגזמת, לא?nimi9 כתב:שלום לכולם,
אז עכשיו תעשו לי טובה גדולה, מי שלא מביו, או לא מכיר, או לא בדק, שלא ירשום ויתן סתם עצות לאנשים פה בפורום! ברוב הפעמים אתם עוזרים מאוד לכולם ובאמת אנשים נהנים לרשום פה ולשאול פה ומקבלים תשובות מקצועיות וטובות! ועל זה גם אני מודה! אבל אם יש מישהו שלא מבין או לא מכיר אז לא קרה כלום, יש הרבה אנשים אחרים שיכולים לעזור....
אתה מקבל כאן המלצות ודעות
וצריך להודות שיש אנשים שחולקים את הידע שלהם איתך
ובאמת לועסים עבור כולנו את טונות המידע שיש ברשת
זכותך לחשוד בכל דעה,
יש דרך להציג את זה.