אוקיי, אז קראתי מלא והתקדמתי קצת. הצלחתי להריץ את megaepg ולהוריד את כל הערוצים שאני צריך.
הגדרתי לו שם קובץ ונתיב של media portal וב mp הגדרתי את הערוצים בכרטיס הטלויזיה.
עדיין לאף ערוץ אין מידע על לוח השידורים - אני מנחש שזה כי אין קורולציה בין הערוץ ב EPG לערוץ ב mediaporatl. איך אני מסנכרן ביניהם ? (ב webepg היה כלי יעודי לכך אם אני זוכר נכון...).
תודה,
ניר
חיבור הערוץ במדיה פורטל לערוץ ש megaepg הוריד - הכיצד ??
אתה עובד עם ה-TVSERVER או עם התמיכה המובנית?
בכל מקרה אחרי שאתה מגדיר ל-MP את הנתיב של קובץ ה-XML יש לך אפשרות (בהגדרות טלויזיה) לייבא את הערוצים מהקובץ XML.
אח"כ שאתה מייבא אותם אתה צריך להגדיר שהם ערוצים חיצוניים (External), לבחור כניסה (Composite למשל) ולהגדיר מספר ערוץ.
אם כבר הגדרת את כל הערוצים פשוט תדאג שהשם שלהם יהיה זהה לשם ב-XML.
כמו כן אני ממליץ לך לחפש בפורום- leo212 פרסם מדריך על שימוש ב-webepg להורדת המדריך שידורים אוטומטי ללא צורך בתוכנה חיצונית (כמו MEGAEPG).
בכל מקרה אחרי שאתה מגדיר ל-MP את הנתיב של קובץ ה-XML יש לך אפשרות (בהגדרות טלויזיה) לייבא את הערוצים מהקובץ XML.
אח"כ שאתה מייבא אותם אתה צריך להגדיר שהם ערוצים חיצוניים (External), לבחור כניסה (Composite למשל) ולהגדיר מספר ערוץ.
אם כבר הגדרת את כל הערוצים פשוט תדאג שהשם שלהם יהיה זהה לשם ב-XML.
כמו כן אני ממליץ לך לחפש בפורום- leo212 פרסם מדריך על שימוש ב-webepg להורדת המדריך שידורים אוטומטי ללא צורך בתוכנה חיצונית (כמו MEGAEPG).
תודה על התגובה המהירה....
ניסיתי את webepg אך ללא הצלחה. megaepg נורא נוח וקל להגדרה אז אני משתמש בו.
הגדרתי את שמות הערוצים כמו השמות ב xml ואת הנתיב המתאים אך ללא הצלחה! מה אני מפספס ??
[imgbig]http://www.surpass.co.il/images/tv.jpg[/imgbig]
ניר
ניסיתי את webepg אך ללא הצלחה. megaepg נורא נוח וקל להגדרה אז אני משתמש בו.
הגדרתי את שמות הערוצים כמו השמות ב xml ואת הנתיב המתאים אך ללא הצלחה! מה אני מפספס ??
[imgbig]http://www.surpass.co.il/images/tv.jpg[/imgbig]
ניר
אתה צריך ללחוץ על 'Import From TV Guide' כדי לקבל את הערוצים מה-XML.
כמו כן אם אתה לא עובד בחיבור אנטנה אלא עם ממיר אתה צריך לערוך כל ערוץ בנפרד, להגדיר אותו כערוץ חיצוני, לבחור את הכניסה המתאימה ולהגדיר לכל ערוץ את המספר המתאים.
כמו כן אם אתה לא עובד בחיבור אנטנה אלא עם ממיר אתה צריך לערוך כל ערוץ בנפרד, להגדיר אותו כערוץ חיצוני, לבחור את הכניסה המתאימה ולהגדיר לכל ערוץ את המספר המתאים.