איך לאחד קבצי ts? (לא file001.ts וכו')
איך אפשר לאחד מספר קבצי ts שונים לקובץ אחד גדול מבלי לשנות את הקידוד של הקבצים.
ניסיתי את ts splitter והוא אכן מאחד את הקבצים אבל בסוף יוצא קובץ גדול שהאורך שלו הוא 5 דק' במקום 40, ורואים רק את את מה שהיה בקובץ הראשון.
אלו מספר קבצים של הופעה שכל אחד פועל בפני עצמו ואני רוצה שפשוט תהיה לי את כל ההופעה בקובץ אחד.
אם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע.
ניסיתי את ts splitter והוא אכן מאחד את הקבצים אבל בסוף יוצא קובץ גדול שהאורך שלו הוא 5 דק' במקום 40, ורואים רק את את מה שהיה בקובץ הראשון.
אלו מספר קבצים של הופעה שכל אחד פועל בפני עצמו ואני רוצה שפשוט תהיה לי את כל ההופעה בקובץ אחד.
אם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא ברור לי מה עשית עם HDTV2MPEG2...
פותחים את כל הקבצים, מבטלים את ההגבלה על גודל (חלוקה לקבצים וזהו)
עם MPEG2REPAIR פשוט פותחים את הראשון ואם כולם ממספרים הוא ישאל אותך כשתלחץ על FIX ERRORS אם לאחד אותם.
פותחים את כל הקבצים, מבטלים את ההגבלה על גודל (חלוקה לקבצים וזהו)
עם MPEG2REPAIR פשוט פותחים את הראשון ואם כולם ממספרים הוא ישאל אותך כשתלחץ על FIX ERRORS אם לאחד אותם.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קבצי ה TS לא דחוסים, לכן אתה יכול לנסות לאחד אותם ע"י תוכנת חיבור פשוטה כגון HJSPLIT.
תקח את 2 הקבצים שיש לך ותשנה להם את הסיומת מ TS ל 001 ו 002.
תפתח את התוכנה HJSPLIT (תוכנה חינם) ותבחר באפשרות JOIN. בסוף תקבל קובץ אחד גדול. תחזיר לו את הסיומת ל TS.
זהו!
כמובן, שתבדוק עם הוא מנגן אותו כמו שצריך. וזה יעבוד לך רק עם קבצים זהים ברזולוציה.
אם מדובר בקבצים מדרימבוקס, אז אתה יכול לבטל את האפשרות של חיתוך הקבצים לפי 1GB.
תקח את 2 הקבצים שיש לך ותשנה להם את הסיומת מ TS ל 001 ו 002.
תפתח את התוכנה HJSPLIT (תוכנה חינם) ותבחר באפשרות JOIN. בסוף תקבל קובץ אחד גדול. תחזיר לו את הסיומת ל TS.
זהו!
כמובן, שתבדוק עם הוא מנגן אותו כמו שצריך. וזה יעבוד לך רק עם קבצים זהים ברזולוציה.
אם מדובר בקבצים מדרימבוקס, אז אתה יכול לבטל את האפשרות של חיתוך הקבצים לפי 1GB.
זה בדיוק מה שהתכוונתי אבל התוצאה זהה למקודם, קובץ אחד של 3.9GB באורך 5 דק'.sickboy666 כתב:קבצי ה TS לא דחוסים, לכן אתה יכול לנסות לאחד אותם ע"י תוכנת חיבור פשוטה כגון HJSPLIT.
תקח את 2 הקבצים שיש לך ותשנה להם את הסיומת מ TS ל 001 ו 002....
הסתדרתי גם עם mpeg2repair/hdtv2mpeg אבל שוב התוצאה זהה.
אני כבר התייאשתי אז תודה על העזרה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בטוח עשית את כל מה שרשמתי? הורדת תוכנת HJSPLIT?