למה המאוררים של אינטל ***
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מדבר על המעבדים החדשים 775 ופרסקוט המאווררים החדשים המקורים של אינטל עושים רעש בלתי נסבל יש לוחות שאפשר להוריד את אחוז מהירות המאוורר על עדיין יש רעש מאוד חזק
למשהו יש פיתרון או רעיון (חוץ מאשר להשקיע במאוורר של זלמן וכד' אני רוצה להשתמש במאוורר המקורי !
האם יש תוכנה שיוכלה להוריד את מהירות הסיבוב של המעבד ??
מה אתם מצעים ??
למשהו יש פיתרון או רעיון (חוץ מאשר להשקיע במאוורר של זלמן וכד' אני רוצה להשתמש במאוורר המקורי !
האם יש תוכנה שיוכלה להוריד את מהירות הסיבוב של המעבד ??
מה אתם מצעים ??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התכוונתי למאוררים שמגיע עם המעבד ב BOX
אני מתעסק עם הרבה לוחות ומעבדים בחנות מחשבים והדגמים החדשים של אינטל מהפרסקוט מתחממים בטרוף והמאוררים עושים רעש כך שכל לקוח מתלונן על הרעש
בדקתי בכמה חנויות ולכולם אותה בעיה
כמובן ששמתי מאורר של זלמן ULTRA QUIET מאלומניום אז אין רעש אבל מאורר כזה עולה בין 300 ל 400 ש"ח ואף לקוח אינו מוכן להוסיף למחיר
אז למשהו יש רעיון איך להשתיק את המאורר בלי להחליפו
??????????
אני מתעסק עם הרבה לוחות ומעבדים בחנות מחשבים והדגמים החדשים של אינטל מהפרסקוט מתחממים בטרוף והמאוררים עושים רעש כך שכל לקוח מתלונן על הרעש
בדקתי בכמה חנויות ולכולם אותה בעיה
כמובן ששמתי מאורר של זלמן ULTRA QUIET מאלומניום אז אין רעש אבל מאורר כזה עולה בין 300 ל 400 ש"ח ואף לקוח אינו מוכן להוסיף למחיר
אז למשהו יש רעיון איך להשתיק את המאורר בלי להחליפו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
passanger57,
ההצעה הראשונה שלי היא שתערוך את נושא השרשור - אנחנו מעדיפים להתייחס לשרשורים שאינם מתלהמים.
ההצעה הראשונה שלי היא שתערוך את נושא השרשור - אנחנו מעדיפים להתייחס לשרשורים שאינם מתלהמים.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בעבודה אנחנו בונים צב"ד (ציוד בדיקה) למוצרים שלנו, יש צב"דים שמכילים 3 -4 מאווררים שכל אחד מייצר רעש.
אנחנו מוסיפים נגד טורי בכדי להוריד במקצת את סבובי המנוע, אבל דבר זה קצת פוגע בספיקת האוויר.
תנסה גם להרכיב את המאוורר הפוך (שיכניס אויר במקום להוציא) לפעמים זה עוזר.
אנחנו מוסיפים נגד טורי בכדי להוריד במקצת את סבובי המנוע, אבל דבר זה קצת פוגע בספיקת האוויר.
תנסה גם להרכיב את המאוורר הפוך (שיכניס אויר במקום להוציא) לפעמים זה עוזר.
שמוליק ו.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
למאווררים האלה קוראים קירור ה-STOCK.
דווקא הקירור המקורי שמגיע עם אינטל הוא יחסית מצוין. הוא מקרר נהדר, והוא שקט יחסית.
הבעיה איתו היא אמינות. המאוורר שלי התחיל להרעיש מאוד אחרי כמה חודשי שימוש, ואין אחריות עליו.
במקרה כזה הכי פשוט הוא להחליף את המאוורר.
יש היצע גדול מאוד וניתן למצוא מאווררים מעולים במחירים יחסית נמוכים.
הצעתי: כנס לפורום "קירור ואוברקלוקינג" ב-http://www.hwzone.co.il.
יש שם הודעה דביקה שמכילה פירוט מצוין של הרבה מאווררים, יתרונות וחסרונות ומחירים.
דווקא הקירור המקורי שמגיע עם אינטל הוא יחסית מצוין. הוא מקרר נהדר, והוא שקט יחסית.
הבעיה איתו היא אמינות. המאוורר שלי התחיל להרעיש מאוד אחרי כמה חודשי שימוש, ואין אחריות עליו.
במקרה כזה הכי פשוט הוא להחליף את המאוורר.
יש היצע גדול מאוד וניתן למצוא מאווררים מעולים במחירים יחסית נמוכים.
הצעתי: כנס לפורום "קירור ואוברקלוקינג" ב-http://www.hwzone.co.il.
יש שם הודעה דביקה שמכילה פירוט מצוין של הרבה מאווררים, יתרונות וחסרונות ומחירים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -