I LINK
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
AX5i עושה down scaling ל-DVD-Audio, לכן כדאי לקנות נגן יעודי רק אם אתה רוצה לשמוע SACD (בתנאי שבמבחר הקיים יש מספיק כותרים שתואמים את טעמך). שיפור הסאונד של SACD דרך iLink הוא משמעותי.oferlaor כתב:תלוי.
אם אתה מתכנן לשמוע הרבה DVD AUDIO וכו', אז למה לא?...
הטכנולוגיה באמת לא תפסה. במקביל ל-iLink (ב-Yamaha ו- Pioneer) היה קיים גם Denon Link ב-Denon, כולם כבר היסטוריה. כיום הפורמט החדש להעברת אודיו דיגיטאלי הוא HDMI 1.3 (אבל זה לא אומר שלא תוכל ליהנות מ-iLink, אם כבר קנית את הרסיבר התומך בובסדרות החדשות הI LINK לא מופיע. האם הטכנולוגיה לא תפסה?...
ויטלי
עופר וויטאלי תודה על התשובות ,אני איני שומע דיסקים של סופר אודיו או דיוידי אודיו . פשוט אלבומים שחלקם אורגינל ורובם צרובים במחשב . וסוג המוסיקה הוא ראפ או רוק או פופ עם סרווין 12 אינטש מנגן צנגר פיוניר 300 דיסקים או מנגן פיוניר מגש בודד .
רסיבר טוב, במיוחד בקולנוע ביתי. בסטריאו מצב ה-Direct שלו אינו אמיתי – במצב זה האות עדיין עובר דרך (Digital Sound processor (DSP במקום לעבור דרך ההגברה האנלוגית בלבד, וזה פוגע באימג'ינג. לכן אם אתה לא נהוג להשתמש ב- Tone Control (כיוון באס וגבוהים), אני ממליץ לך לחבר את CDP לכניסות Front של Multi channel.
ויטלי
ויטאלי.ידיד יקר!תודה על החיזוק לגבי הריסיור שלי(כולנו צריכים מדי פעם מילה טובה...)לגבי הדיירקט קצת התקלת אותי .מאוד נכון מה שאמרת לגבי הסאונד במצב זה. הרגשתי שהוא לא משהו בלשון המעטה .למה המעגלים לא מנותקים לגמרי במכשיר זה?והשאלה איך התכוונת שאחבר את הCD למולטיצאנל פרונט (הכוונה לכניסת הדקודר חיצוני?)הרי הוא אנלוגי ואנו משתמשים ביציאות הדיגיטליות .לחבר גם וגם?בתודה!דרך אגב לגבי הטון קונטרול אני משתמש במצב רוק או פרולוגיק 2 לרוב. 
שאלה טובה... זה מאפיין את רוב הרסיברים של Pioneer ו- Yamaha(בטוח שיש גם מותגים אחרים אם אותה הבעיה). אין לי מושג מה היו השיקולים של מהנדסי החברות האלה,אבל בטוח לא שיקולי סאונד.ADICT כתב:למה המעגלים לא מנותקים לגמרי במכשיר זה?...
בחיבור זה תחבר יציאה אנלוגית (RCA) של הנגן לזוג הכניסות Front של Multi channel (על גב הרסיבר יש קבוצה של שמונה כניסות נפרדות, חפש זוג שלידו כתוב Front). בחיבור זה מתבצעת הגברה אנלוגית נטו, יש שליטה בעוצמה בלבד והוא טוב לסטריאו בחדר שאינו דורש טיפול אקוסטי. Pro logic ו -Rock הם מצבי DSP, לכן אם אתה משתמש בהם החיבור הנ"ל לא רלוונטי בשבילך.והשאלה איך התכוונת שאחבר את הCD למולטיצאנל פרונט (הכוונה לכניסת הדקודר חיצוני?)הרי הוא אנלוגי ואנו משתמשים ביציאות הדיגיטליות .לחבר גם וגם?בתודה!דרך אגב לגבי הטון קונטרול אני משתמש במצב רוק או פרולוגיק 2 לרוב....
ויטלי
רות קיבלתי !(מה שנקרא)ככה אוכל להינות משתי העולמות.כשארצה לשמוע באנאלוג .אלחץ מולטי צ*אנל בשלט ואשמע הנגן.ואם ארצה דיגיטלי אוציא אותו ממצב זה לדיגיטאלי!דרך אגב איזה נגן עדיף לי לחבר לאנאלוג מבין נגן300 דיסקים כולל יציאה אופטית. או נגן בודד פיוניר מגש הפוך יציאות אנאלוגיות בלבד?(אולי הDAC שלו טוב יותר מהריסיוור?)תודה מראש!
ביום ראשון אסע להביא המכשיר ריסיוור שלי מפיוניר בחברה (מחנוכה הוא שם!!)ואז אוכל סופסוף לקבל חמצן ולחבר המכשירים .ואעשה מה שאמרת.מודה לך מאוד!