בעיה חמורה בPS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום, אחי הביא לי לפני 3 ימים מארה"ב פליסטישן 3 חדש (80GB), כאשר חיברתי אותו בפעם הראשונה בחיבור HDMI לטלויזיה שלי (Hitachi ld9000), הוידיאו נראה ישר ללא הגדרות כלשיהם ככה כמה ימים.
אתמול אחי חיבר את הפלייסטישן לטלויזיה שלו בחדר (בחיבור AV ואח"כ DVI-HDMI) ולאחר מכן, ניסתי לחבר את המכשיר לטלויזיה שלי בחדר, אז לא ראו שום אות של וידיאו ב-HDMI בטלויזיה.

כאשר חיברתי דרך חיבור AV רגיל (COMOSIT), ראו תמונה, והוא אמר לי שהוא מזהה חיבור HDMI ואם אני רוצה להפעיל את זה, הסכמתי והתמונה עדיין לא עלתה.
לאחר שלא הצלחתי, הפעלתי את המכשיר מחדש ודרך ההגדרות החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל וגם ניסתי לשנות דרך הגדרות הוידיאו ל-HDMI וזה עדיין לא פעל.
כמו כן, לחצתי על כפתור ההפעלה של המכשיר 5 שניות, שמעתי ביפ שאמור לשחזר את הגדרות הוידיאו וזה עדיין לא עובד...

בבקשה, שמישהו יעזור ליפה, אני מת לחזור לשחק ב-COD !!!!!!!!!!!!!!!

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

1.תנסה ללחוץ 10 שניות רצוף,לא 5
2.תנסה לחבר מס' סוגי חיבורים עד שתעלה על סיגנל כלשהו שמשם תמשיך.
3.האם אתה שומע סאונד?אם לא-המצב לא "מזהיר"....

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אחי עשיתי את זה, ניסיתי את כל האפשרויות שבעולם, אך נראה לי שיציאת הHDMI מהPS3 נשרפה או משהו כזה, כי כאשר ניסיתי לחבר לטלויזיה של אחי עם חיבוא HDMI-DVן שוב זה לא עבד.

הבעיה היא שאין לי אחריות בארץ, האם כדאי להביא אותו למעבדה בארץ (אם כן, לאיזה) או שעדיף לשלוח אותו לארה"ב, אח שלי אמר לי שעד פברואר הם מחליפים לו את הקונסולה (יש איזה חוק בארה"ב).

תודה רבה.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

סאונד יש?

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

לא, אין סאונד.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

יש תקלה במכשיר.
אם אתה יכול-שלח להחלפה.
אם לא-דבר איתי בפרטי.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

האופצייה האחרונה שאתה יכול לנסות אותה היא לחבר את המכשיר למסך FULL HD דרך HDMI ולקוות שתראה סיגנל וידאו.
(יש מצב שהגדרת במכשיר רזולוצייה של 1080P ,ובמסך שאינו תומך ברזולוצייה הזו-לא תראה תמונה).
מעבר לזה-זו כנראה תקלה במכשיר.

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

לא, לא הגדרתי רזולוציה 1080P ובכל מקרה פירמטתי את המכשיר דרך חיבור ה AV.

אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב, כי רק שם יש לי אחריות, למישהו יש מושג איך אני עושה את זה, כמה עולה השליחה וכל התהליכים שמסביב ?
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”