אני מאזין "כבד" למוזיקה ממכשיר piod
לא כל כך ברור לי מדוע צריך מגבר אוזניות ? האם מכשיר זה משפר את איכות הצליל ?
אשמח גם לקבל המלצות על דגמים והיכן קונים
תודה
קולומבוס

תגיד מהיכן בדיוק אתה מוצא את הנחרצות הזו ? האם תוכל לשמוע AKG701 בלי מגבר ?zeev78 כתב:מגבר לאוזניות כדי שתהיה חירש מהר יותר.
עכשיו ברצינות...
אם אתה משתמש באיי פוד אין לך צורך בזה אבל אם אתה משתמש בנגן ורוצה להשתמש באוזניות אז אתה חייב מגבר כזה....
הוא שומע מוזיקה עם איי פוד.truejoker כתב:תגיד מהיכן בדיוק אתה מוצא את הנחרצות הזו ? האם תוכל לשמוע AKG701 בלי מגבר ?zeev78 כתב:מגבר לאוזניות כדי שתהיה חירש מהר יותר.
עכשיו ברצינות...
אם אתה משתמש באיי פוד אין לך צורך בזה אבל אם אתה משתמש בנגן ורוצה להשתמש באוזניות אז אתה חייב מגבר כזה....
האם שמעת על יציאת LINEOUT ?
לקולומבוס אם תגיד איזה אוזניות יש לך נוכל לומר לך אם אתה צריך מגבר או לא...
zeev78 כתב:truejoker כתב:תגיד על LOD שמעת ? פשוט מחברים אותו לאייפוד ומשם למגבר אוזניות ומשם ל701zeev78 כתב:הוא שומע מוזיקה עם איי פוד.על מה אתה מדבר???
אתה מחבר AKG 701 עם אי פוד???![]()
...
יש גם מגברי אוזניות קטנטנים , ולא רק זה יש אפילו אחד עים DAC שאתה יכול גם להתחבר למחשב עים יציאת USB (שתוכל לשמוע מהמחשב בעבודה ומהאייפוד בדרך )......

אתה רוצה רציני ? מה דעתך על דוק שמוציא אות דיגיטאלי וDAC שמעביר את זה לאנאלוגי בסכומים של בין 1000 דולר ל 15K דולר , זה מספיק רציני עבורךzeev78 כתב:קשה לי לדמיין מישהו שילך ברחוב עם כל ה HI FI הזה
.
מי שרציני שומע מוזיקה בבית עם ציוד מקצועי יותר מ איי פוד....
תעשה מה שעושה לך טוב. סלח לי אבל זה קצת נראה לי מצחיק.MoAv כתב:האמת שגם לי יש מגבר קטן שבתוכו יש DAC שמחובר ל595. וכן, אני מסתובב איתם ברחוב. וכל זה נמצא אצלי בתיק.
זאב, כנס לheadfi ותגיד לי לכמה מהם יש אייפוד מחובר למגבר....