פיצול קבצי FLAC/APE
הורדתי אלבומים שלמים ב-flac ו-ape,הבעיה היא שכל האבלבום זה רצועה אחת ארוכה וכשאני מנסה לחלץ את השירים עם cue splitter,אני לא מצליח לחלץ אץ השירים ב-80% מהאלבומים.
יש איזה תוכנת עריכה שאני יוכל לחתוך את הרצועה הארוכה באופן ידני בזמן שמסתיים כל שיר?
יש איזה תוכנת עריכה שאני יוכל לחתוך את הרצועה הארוכה באופן ידני בזמן שמסתיים כל שיר?
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אינך צריך שום תוכנת עריכה ... מה שאתה צריך זה להמיר את הקובץ לקובץ WAVE ולהשאיר אותו באותה ספריה שבה נמצא קובץ ה CUE . אצלי קובץ ה CUE משויך לנגן הFOOBAR 2000 שמותקן אצלי במחשב וברגע שלוחצים על קובץ ה CUE הוא פותח את הקובץ מחולק לשירים ומנגן אותם . דרך אגב ניתן בעזרת הFOOBAR 2000 להמיר את התוצאה לפורמט CDA ולצרוב אותו בדיוק כמו התקליטור המקורי .
לו הייתי רוטשילד ...
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
1) אם הקובץ קודד במקור ללא שגיאות לא תהיה ירידה באיכות .
2) בשביל מה צריך להמיר מחדש ל - APE את הקבצים המחולקים ? פשוט צרוב אותם ב Foobar2000 ל- CDA ויש לך את התקליטור המקורי .
3) לפעמים קובץ ה- CUE קודד במקור לגבי פורמט WAVE ולאחר מכן קידדו את קבצי ה-WAVE ל - FLAC\APE כדי לחסוך מקום ואז הוא לא פותח את הקובץ הראשי . בכל מקרה לאחר המרה ל - WAVE הוא כן יפתח ...
2) בשביל מה צריך להמיר מחדש ל - APE את הקבצים המחולקים ? פשוט צרוב אותם ב Foobar2000 ל- CDA ויש לך את התקליטור המקורי .
3) לפעמים קובץ ה- CUE קודד במקור לגבי פורמט WAVE ולאחר מכן קידדו את קבצי ה-WAVE ל - FLAC\APE כדי לחסוך מקום ואז הוא לא פותח את הקובץ הראשי . בכל מקרה לאחר המרה ל - WAVE הוא כן יפתח ...
לו הייתי רוטשילד ...
אני שומע מהמחשב ולא דרך cd,המחשב שלי מחובר ל-dac חיצוני בצורה דיגיטלית,וה-dac מחובר להגברה.nirses כתב:1) אם הקובץ קודד במקור ללא שגיאות לא תהיה ירידה באיכות .
3) לפעמים קובץ ה- CUE קודד במקור לגבי פורמט WAVE ולאחר מכן קידדו את קבצי ה-WAVE ל - FLAC\APE כדי לחסוך מקום ואז הוא לא פותח את הקובץ הראשי . בכל מקרה לאחר המרה ל - WAVE הוא כן יפתח ......
לכן אני מעדיף קבצי lossless על wave בשביל לחסוך במקום.