פיצול קבצי FLAC/APE

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הורדתי אלבומים שלמים ב-flac ו-ape,הבעיה היא שכל האבלבום זה רצועה אחת ארוכה וכשאני מנסה לחלץ את השירים עם cue splitter,אני לא מצליח לחלץ אץ השירים ב-80% מהאלבומים.
יש איזה תוכנת עריכה שאני יוכל לחתוך את הרצועה הארוכה באופן ידני בזמן שמסתיים כל שיר?

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

אינך צריך שום תוכנת עריכה ... מה שאתה צריך זה להמיר את הקובץ לקובץ WAVE ולהשאיר אותו באותה ספריה שבה נמצא קובץ ה CUE . אצלי קובץ ה CUE משויך לנגן הFOOBAR 2000 שמותקן אצלי במחשב וברגע שלוחצים על קובץ ה CUE הוא פותח את הקובץ מחולק לשירים ומנגן אותם . דרך אגב ניתן בעזרת הFOOBAR 2000 להמיר את התוצאה לפורמט CDA ולצרוב אותו בדיוק כמו התקליטור המקורי .
לו הייתי רוטשילד ...

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כל המרה כזאת פוגעת באיכות הקובץ,אני ימיר ל-wave יפצל את זה דרך הקיו ואז יחזיר ל-ape ויש כבר ירידה באיכות עם כל המשחק הזה לא?חלק מהקבצי ape\flac כן מתחלצים דרך ה-cue splitter אז למה לא כולם מצליחים?

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

1) אם הקובץ קודד במקור ללא שגיאות לא תהיה ירידה באיכות .
2) בשביל מה צריך להמיר מחדש ל - APE את הקבצים המחולקים ? פשוט צרוב אותם ב Foobar2000 ל- CDA ויש לך את התקליטור המקורי .
3) לפעמים קובץ ה- CUE קודד במקור לגבי פורמט WAVE ולאחר מכן קידדו את קבצי ה-WAVE ל - FLAC\APE כדי לחסוך מקום ואז הוא לא פותח את הקובץ הראשי . בכל מקרה לאחר המרה ל - WAVE הוא כן יפתח ...
לו הייתי רוטשילד ...

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

nirses כתב:1) אם הקובץ קודד במקור ללא שגיאות לא תהיה ירידה באיכות .
2) בשביל מה צריך להמיר מחדש ל - APE את הקבצים המחולקים ? פשוט צרוב אותם ב Foobar2000 ל- CDA ויש לך את התקליטור המקורי .
3) לפעמים קובץ ה- CUE קודד במקור לגבי פורמט WAVE ולאחר מכן קידדו את קבצי ה-WAVE ל - FLAC\APE כדי לחסוך מקום ואז הוא לא פותח את הקובץ הראשי . בכל מקרה לאחר המרה ל - WAVE הוא כן יפתח ...
...
אני שומע מהמחשב ולא דרך cd,המחשב שלי מחובר ל-dac חיצוני בצורה דיגיטלית,וה-dac מחובר להגברה.
לכן אני מעדיף קבצי lossless על wave בשביל לחסוך במקום.

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

גם אני שומע דרך המחשב וזוהי הדרך שלי לגבות את המוסיקה שלי (על CD ) . כמובן שאת ה CD ניתן לשמוע גם דרך המחשב .
לו הייתי רוטשילד ...

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”