אוקי אז ככה, התקציב שלי הוא בין 500-600 שקל גג (אולי בעתיד הרחוק התקציב יגדל אבל כרגע אין מצב ואני רוצה פטיפון עכשיו ולא בעתיד הרחוק)
אז מה האפשרויות הכי טובות שלי לדעתכם?
הייתי מאוד רוצה לחבר את הפטיפון למערכת סטריאו שלי אבל אין לי חיבור Phono אלא
חיבור Phones (לאוזניות), השאלה אם אני אוכל לחבר את הפטיפון איכשהו למערכת (אולי עם מתאם או משהו?)
אגב אני ירושלמי ככה שאם יש לכם משהו להציע בירושלים והסביבה זה יהיה אחלה
שלום אנשים, ברצוני לקנות פטיפון ואני צריך עזרה מכם
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לך יתרון גדול שאתה גר בירושלים. מהסיבה הראשונה שזאת אחלה עיר ומהסיבה השניה של"אודיו פידלטי" יש סניף שם, יבואן בשם אייל פור שממה שהתרשמתי הוא תותח לא קטן יכול לעזור לך, תפנה אליו להתייעצות יש לו משתמש פה (אילפור), אבל התקציב שלך ממש זעום למכשיר חדש, אתה תוכל לקנות עם זה בכיף משהו טוב אבל יד שניה. פטיפון חדש איכותי לא תמצא ב-500 שקל. אל תתבאס, יש אחלה מציאות ביד שניה, אני לא אהבתי יד שניה עד היום, אבל נוכחתי לגלות שזה סבבה לאללה ויש מציאות טובות, רק צריך לחפש לאט לאט ולא להיות פזיז.
כדי לחבר את הפטיפון שלך למערכת סטריאו, מבלי להשקיע בהגברה, אתה יכול לקנות פרה אמפליפייר, שזה מכשיר שהוא כמו מעביר כזה, במקרה ויש לך במערכת סטריאו, ואני מתאר לעצימ שיש לך, יציאת RCA (עם הצבעים אדום ולבן אתה בטח מכיר.. כמו שיש בטלוויזיה), זה מאפשר חיבור של פטיפון שתוכל להגביר מהמערכת שלך מבלי לרכוש מגבר בנוסף. עלות של מכשיר כזה נעה בין 100-300 שקל בערך. אני קניתי ב-300 דרך משפחה ממישהו שבנה לי את זה.
שוב, אני יודע שזה בעיה עם התקציב, אני רק ביומיים האחרונים התארגנתי על פטיפון ואני מבין בדיוק איך זה מרגיש כשלא רוצים לצאת בנזק, אבל אתה חייב להגדיל את התקציב במעט, לפחות כדי שתצליח לקנות גם את הפרה אמפליפייר.
כדי לחבר את הפטיפון שלך למערכת סטריאו, מבלי להשקיע בהגברה, אתה יכול לקנות פרה אמפליפייר, שזה מכשיר שהוא כמו מעביר כזה, במקרה ויש לך במערכת סטריאו, ואני מתאר לעצימ שיש לך, יציאת RCA (עם הצבעים אדום ולבן אתה בטח מכיר.. כמו שיש בטלוויזיה), זה מאפשר חיבור של פטיפון שתוכל להגביר מהמערכת שלך מבלי לרכוש מגבר בנוסף. עלות של מכשיר כזה נעה בין 100-300 שקל בערך. אני קניתי ב-300 דרך משפחה ממישהו שבנה לי את זה.
שוב, אני יודע שזה בעיה עם התקציב, אני רק ביומיים האחרונים התארגנתי על פטיפון ואני מבין בדיוק איך זה מרגיש כשלא רוצים לצאת בנזק, אבל אתה חייב להגדיל את התקציב במעט, לפחות כדי שתצליח לקנות גם את הפרה אמפליפייר.
תודה רבה לך על התשובה המהירה,
אני בהחלט אגש לאותו בחור לברר איתו עניינים וסיכוי גדול שאני אסתפק ביד שניה
אני לא כזה בררן בעניין הזה מכיוון שזה לא כל כך תחום ההתמחות שלי
אם אני אמצא דיל שווה מספיק, יש מצב שאוכל להגדיל את התקציב
ושוב תודה רבה!
אני בהחלט אגש לאותו בחור לברר איתו עניינים וסיכוי גדול שאני אסתפק ביד שניה
אני לא כזה בררן בעניין הזה מכיוון שזה לא כל כך תחום ההתמחות שלי
אם אני אמצא דיל שווה מספיק, יש מצב שאוכל להגדיל את התקציב
ושוב תודה רבה!