יס מקס באיכות גרועה במסך LCD, מה לעשות?
אז לאחר שהחלפתי ממירשמתי לב שביס מקס רואים פחות טוב מאשר בממיר רגיל,
התסכלתי בחיבורים מאחורה ולא הופתעתי לגלות חיבור טוב יותר- S-Video במקרה הזה,
רציתי לדעת אם אני ריכוש כבל S-VIDEO איכותי האיכות תשתפר באופן משמעותי או שלפחות תהיה ברמה של ממיר רגיל?
התסכלתי בחיבורים מאחורה ולא הופתעתי לגלות חיבור טוב יותר- S-Video במקרה הזה,
רציתי לדעת אם אני ריכוש כבל S-VIDEO איכותי האיכות תשתפר באופן משמעותי או שלפחות תהיה ברמה של ממיר רגיל?
אוו..עכשיו הבנתי הכל..
הסמסונג r81 נחשבת ללא ממש טובה בשידורי טלוויזיה. אז נכון,היא מעולה בHD מחשב וPS3,אבל לYES/HOT היא נחשבת אפילו גרועה בהשוואה לאחרות..
ולא רק זה אלה שחיברת בחיבור הכי פחות איכותי ..לכן אני ממליץ לך לקנות כבל איכותי. אם יש יציאת סקארט [אז סקארט...] ואם אין אז האפוציה הזולה יותר היא scart to svideo
הסמסונג r81 נחשבת ללא ממש טובה בשידורי טלוויזיה. אז נכון,היא מעולה בHD מחשב וPS3,אבל לYES/HOT היא נחשבת אפילו גרועה בהשוואה לאחרות..
ולא רק זה אלה שחיברת בחיבור הכי פחות איכותי ..לכן אני ממליץ לך לקנות כבל איכותי. אם יש יציאת סקארט [אז סקארט...] ואם אין אז האפוציה הזולה יותר היא scart to svideo
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
לא אני חושב שדי לא הבנת, אני מתכוון שהאיכות שידור היא בעצם פחות טובה ממה שהייתה בממיר הישן,
עכשיו אני אצטרך להחליף כבל, לא עדיף Svideo ל-Svideo כי יש לי גם במסך חיבור וגם בממיר? והאם סקארט יותר טוב מ-Svdieo ל-Svideo דרך אגב אני מוכן לשלם בערך כ-200 שקל על כבל שיעשה את ההבדל.
עכשיו אני אצטרך להחליף כבל, לא עדיף Svideo ל-Svideo כי יש לי גם במסך חיבור וגם בממיר? והאם סקארט יותר טוב מ-Svdieo ל-Svideo דרך אגב אני מוכן לשלם בערך כ-200 שקל על כבל שיעשה את ההבדל.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
חשוב לשימוש ב yesmax
כאשר טכנאי בא להתקין אצלי את ממיר yesmax הוא בדק את איכותMarco כתב:מישהו נוסף חברים?...
הסיגנל שמגיע לבית ואמר לי שיש הפרעות חמורות שהשפעתן זניחה בממירים רגילים
אבל קטלנית ל yesmax.הוא חיפש במשך שעתיים את מקור ההפרעה בבנין(אני
גר בבית משותף עם מערכת כבלים פרושה לכל הדירות).
לאחר שנכשל בזיהוי מקור ההפרעה הזמין טכנאי בכיר של yes ובעבודה משותפת
הם איתרו ופתרו את הבעיה.
איכות התמונה מ yesmax היא מצוינת ואני מחובר ממחבר scart לכניסת svideo
בטלביזיה(כמובן עם בחירה מתאימה בממיר).
השורה התחתונה: יתכן שאיכות הסיגנל שמגיע לממיר yesmax גרועה מידי.תזמין
אותם לבדיקה בנושא.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

scart
אם לטלביזיה שלך יש מחבר scart עם RGB אז החיבור צריך להיות SCART ל SCARTMarco כתב:יש מצב, אח אני מעדיף לנסות תחילה להחליף כבלים כי האיכות לא כל כך רחוקה מהאיכות הקודמת רק צריך חידודים פה ושם שאולי הכבלים יעזרו,
אז מה עדיף חברים Scart מהממיר שיתחבר בחיבור Svideo בטלויזיה או Svideo ל-Svideo?...
במימשק RGB.יש הטוענים כי אם תחבר את הטלביזיה לכניסת COMPONENT דרך
טרנסקודר שממיר מ RGB בממיר ל COMPONENT בטלביזיה תקבל תמונה משופרת.
זה עולה כסף.אני מחכה במתח להתקנת ממיר HD של יס.זה אמור להיות החיבור האופטימלי גם לשידורי SD דרך מחבר ה HDMI.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אכן, תקלות רבות ב-YES MAX התבררו בשנה האחרונה שהן קשורות בכלל לאיכות הקליטה ולכן חלק גדול מהאנשים פשוט לא ראה אותן (וגם יס, שקולטים משום מה ממש טוב את שידורי יס) לא הצליחו לזהות אותן במעבדותיהם.
הסיבה היא שהמקס מנסה להחדיר כל מני נתונים נוספים תוך כדי ה-STREAM (טכנולוגיית XTV). הדבר מאפשר אח"כ קפיצה אחורה ועוד כל מני דברים ש-TS רגיל לא אמור לתמוך בהם.
הדברים הללו משתבשים קשות כאשר הקליטה באה והולכת או אם יש הפרעות קשות מדי בקו.
הסיבה היא שהמקס מנסה להחדיר כל מני נתונים נוספים תוך כדי ה-STREAM (טכנולוגיית XTV). הדבר מאפשר אח"כ קפיצה אחורה ועוד כל מני דברים ש-TS רגיל לא אמור לתמוך בהם.
הדברים הללו משתבשים קשות כאשר הקליטה באה והולכת או אם יש הפרעות קשות מדי בקו.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
Marco,
תוודא שוב שהממיר מוגדר לעבוד עם s-video או RGB ושהכבל scart מחובר ליציאה הנכונה (לא VCR).
האם אתה מחובר לאותה כניסה בטלוויזיה כמו עם הממיר הקודם? לא כל הכניסות תומכות ב- RGB בכל המכשירים.
יש באפשרותך לתאר מה זה "פחות טוב":
מריחות, קפיצות, תמונה רכה יותר, תמונה בוהקת, חשוכה, רעשים...?
צריך לזכר כשמחליפים ממיר יש צורך בכיוונים מחדש של הטלוויזיה.
תוודא שוב שהממיר מוגדר לעבוד עם s-video או RGB ושהכבל scart מחובר ליציאה הנכונה (לא VCR).
האם אתה מחובר לאותה כניסה בטלוויזיה כמו עם הממיר הקודם? לא כל הכניסות תומכות ב- RGB בכל המכשירים.
יש באפשרותך לתאר מה זה "פחות טוב":
מריחות, קפיצות, תמונה רכה יותר, תמונה בוהקת, חשוכה, רעשים...?
צריך לזכר כשמחליפים ממיר יש צורך בכיוונים מחדש של הטלוויזיה.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לא מובן
אני לא חושב שיש בן אדם אחד שהבין את התגובה הזאת.תוכל לפשט לבני תמותה ?oferlaor כתב:אכן, תקלות רבות ב-YES MAX התבררו בשנה האחרונה שהן קשורות בכלל לאיכות הקליטה ולכן חלק גדול מהאנשים פשוט לא ראה אותן (וגם יס, שקולטים משום מה ממש טוב את שידורי יס) לא הצליחו לזהות אותן במעבדותיהם.
הדברים הללו משתבשים קשות כאשר הקליטה באה והולכת או אם יש הפרעות קשות מדי בקו....