תיקון פטיפון fisher mt-6310
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
האם הרמת את הפלטה או פתחת אותו מלמטה? בדרך כלל הרצועה נמצאת מתחת לפלטה המסתובבת וע"י הסרתה ניתן לגלות אותה. היא יושבת על היקף הפלטה ומצד שני על ציר המנוע.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- chalmh
- חבר מביא חבר

לפעמים יש על ציר המנוע שני הקפים עבור רשת של 50 הרץ ורשת של 60 הרץ. ייתכן והרצועה אצלך מכוונת לרשת 60 הרץ מה שגורם לפלטה להסתובב במהירות איטית יותר ב-20% כאשר אנו מחוברים לרשת 50 הרץ. תבדוק את העניין. במצב זה המהירות היא איטית יותר, קבועה ואין זיוף של מהירות משתנה. אם הזיוף הוא של מהירות משתנה זה כנראה עייפות של הגומי של הרצועה ויש להחליפה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
ובכן...ניסיתי להרים את המשטח העליון, אך הוא היה מחובר ולא הבנתי אך לפרק אותו. פירקתי את בסיס הפטיפון וגיליתי למרבה החלחלה כי הפלסטיק היפני משנות השמונים לא שרד את המשיכות החזקות שלי וחתיכת פלסטיק מבסיס המחט נשברו. טוב בשביל זה יש דבק מהיר. כעת (חשבתי לעצמי) כנראה שצריך לפרק את המלבן הברזלי שבתוך הפטיפון, ואז גם אוכל להגיע לרצועה. לאחר הבורג השמיני גיליתי שכל מיני חלקים משונים מתחילים להתפרק ובכלל לא הייתי בטוח שאזכור לאן להחזיר אותם. טוב נו אז הרכבתי חזרה את כל העסק ופרקתי שוב את המשטח העליון של התקליט, דרך פתח שהיה שם ראיתי את הרצועה הבוגדנית מסתתרת, מתחתי אותה כמה פעמים והרכבתי את המשטח חזרה. עכשיו הגיע רגע האמת האם הפטיפון ישוב לעבוד לאחר סדרת העינויים שעבר. כן הוא עבד ואפילו כמו שצריך, לא יאומן. אריק קלפטון נשמע אוטנטי מתמיד. הדלקתי סיגריה ונשענתי לי על הכורסה מלא גאווה. הדקות נקפו הצד נגמר אבל הזרוע לא חזרה למקומה והפטיפון לא נכבה. לכול השדים מה קלקלתי שם חשבתי לעצמי, הפלסטיק המתפורר שבפנים לא ישרוד עוד התעסקות נוספת. אני לא יודע מה חשבתי לעצמי, אבל פתחתי אותו פעם נוספת, ניסיתי לראות מה לא נראה מחובר, וגיליתי חתיכת פלסטיק מאורכת תלויה על בלימה, דחפתי אותה למעלה שתתחבר לאזור המחט, וסגרתי את הפטיפון. אם זה יעבוד אני קופץ מהחלון ......מזל שאני גר בקומת קרקע.... 
- chalmh
- חבר מביא חבר

כנראה שהפטפון שלך דומה מאוד למחרשה שלי (JVC) שגם היא מפלסטיק זול. אבל אני מתעסק איתה בדחילו ורחימו (טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, חמסה) והיא משרתת אותי בנאמנות. עד שהיא לא תמות לי אני לא מחליף אותה.
בהצלחה בשיחזור הפטפון שלך
בהצלחה בשיחזור הפטפון שלך
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
"מכת מדינה"
פלסטיק סיני .
מקווה שהפטיפון שלך ישרוד ...
אל תחפש את החסרונות חפש את היתרונות שבו ותמשיך לחיות איתו בשלום..
בהצלחה אני חושב שתצליח בכך.
פלסטיק סיני .
מקווה שהפטיפון שלך ישרוד ...
אל תחפש את החסרונות חפש את היתרונות שבו ותמשיך לחיות איתו בשלום..
בהצלחה אני חושב שתצליח בכך.
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 04/01/2008 1:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..