720P VS 1080I
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים,
יש ברשותי 37C3001 של טושיבה ( רזולוציה 1366*768 ) . בעקבות לבטים הנוגעים להצטרפות לYES HD , עלו 2 שאלות :
1. בהינתן מקור שיכול להוציא 720P או 1080I - מה עדיף ?
כלומר , להבנתי ב 1080I יבוצע DOWNSCALE ע"י המסך - להתאמה לרזולוציה.
720P נראה יותר "מתאים" מבחינת המסך - מה שידרוש פחות התערבות..
מה דעתכם ?
2. השאלה השנייה - האם הממיר החדש של YES יכול להוציא 720P או שהוא מוציא 1080I בלבד ומניח למסכים לעשות עבודת עיבוד מתאימה ?
יש ברשותי 37C3001 של טושיבה ( רזולוציה 1366*768 ) . בעקבות לבטים הנוגעים להצטרפות לYES HD , עלו 2 שאלות :
1. בהינתן מקור שיכול להוציא 720P או 1080I - מה עדיף ?
כלומר , להבנתי ב 1080I יבוצע DOWNSCALE ע"י המסך - להתאמה לרזולוציה.
720P נראה יותר "מתאים" מבחינת המסך - מה שידרוש פחות התערבות..
מה דעתכם ?
2. השאלה השנייה - האם הממיר החדש של YES יכול להוציא 720P או שהוא מוציא 1080I בלבד ומניח למסכים לעשות עבודת עיבוד מתאימה ?
siboni,אם אתה עובר לyesHD ,אני דורש ממך לשים תמונות
.
אני מתכנן לקנות את הטושיבה הזאת,שמו פה מלא תמונות שלה אבל אף פעם לא ראיתי אותה בHD !!
את הA ראיתי והיא נראה נהדר,אבל אני מתכנן על הC ....
בקשר לשאלה שלך,לפי מה שהבנתי 720p נחשב איכותי יותר.
אני מתכנן לקנות את הטושיבה הזאת,שמו פה מלא תמונות שלה אבל אף פעם לא ראיתי אותה בHD !!
את הA ראיתי והיא נראה נהדר,אבל אני מתכנן על הC ....
בקשר לשאלה שלך,לפי מה שהבנתי 720p נחשב איכותי יותר.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

הי amitgba,
כמיטב המסורת - תמונות יהיו (ברגע שיהיה HD).
האמת היא שגם לי לא יצא לראות את ה HD של yes בפעולה (ראיתי את העמדות בקניונים שבהם הזרימו דרך סטרימר וזה היה נראה רע מאוד...)
אם אתה מתלבט בין ה A לC - תן לי לחסוך לך את ההתלבטות - בתוספת מחיר ששווה לשתי ארוחות ערב זוגיות, אתה תקבל חווית צפיה אחרת לגמרי - מלבד הכניסות הרבות שיש לה, אני חושב שהמעבד של פרודג'יה עושה עבודה מ-ע-ו-ל-ה.
כפי שחשבתי קודם - והשרשור הקודם חיזק את תחושתי, 720P כנראה יציג תוצאות טובות יותר על מסך HD READY..
עוד מעט נגמרת לי ההתחייבות של YES ואני אנסה להתמקח איתם על HD ....
כמיטב המסורת - תמונות יהיו (ברגע שיהיה HD).
האמת היא שגם לי לא יצא לראות את ה HD של yes בפעולה (ראיתי את העמדות בקניונים שבהם הזרימו דרך סטרימר וזה היה נראה רע מאוד...)
אם אתה מתלבט בין ה A לC - תן לי לחסוך לך את ההתלבטות - בתוספת מחיר ששווה לשתי ארוחות ערב זוגיות, אתה תקבל חווית צפיה אחרת לגמרי - מלבד הכניסות הרבות שיש לה, אני חושב שהמעבד של פרודג'יה עושה עבודה מ-ע-ו-ל-ה.
כפי שחשבתי קודם - והשרשור הקודם חיזק את תחושתי, 720P כנראה יציג תוצאות טובות יותר על מסך HD READY..
עוד מעט נגמרת לי ההתחייבות של YES ואני אנסה להתמקח איתם על HD ....
אל תדאג,אני מזמן לא מתלבט
ההתלבטות היחידיה שלי זה בין ה3000 ל3500,אבל אני כנראה אלך ה3000 כי יש בה את השבב של פרודג'יה וב3500 אין..אה היא גם זולה יותר....
הזכרתי את הa אני כי פשוט שמו תמונות של בHD פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
נראה נחמד מאוד,מקווה שהC תהיה יותר טוב בhd ..אגב יצא לך לראות על הC סרט בHD [מהמחשב או משהו?] אם כן איך החוויה? ושוב אני מצטער שאני גונב דיונים לאנשים כל הזמן חחח
בקשר להתמקחות עם יס..בהצלחה ...למרות שלא נראה לי הם יתנו לך HD חינם..אבל תמיד יש מצב להנחה
הזכרתי את הa אני כי פשוט שמו תמונות של בHD פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
נראה נחמד מאוד,מקווה שהC תהיה יותר טוב בhd ..אגב יצא לך לראות על הC סרט בHD [מהמחשב או משהו?] אם כן איך החוויה? ושוב אני מצטער שאני גונב דיונים לאנשים כל הזמן חחח
בקשר להתמקחות עם יס..בהצלחה ...למרות שלא נראה לי הם יתנו לך HD חינם..אבל תמיד יש מצב להנחה
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

הי ,
לצערי לא יצא לי להזרים HD עדיין למסך הזה, אני בעצמי מאוד סקרן לגבי התוצאה..
אבל בצפיה בערוצי הסדרות/סרטים של yes - כאשר מדובר בסרטים/סדרות איכותיים במיוחד - ניתן לראות את יכולות ה UPSCALE של המסך ולדמיין איך זה נראה ב HD "אמיתי".
(לפני שבועיים ראיתי את הסרט i robot - פשוט תענוג , ראו יותר טוב מה DVD אפילו.. אולי זה בגלל חיבור ה RGB לעומת הקומפוננט ב DVD.. לך תדע..)
לגבי המחיר של ה HD - בחינם בטח לא אקבל , אבל אני רוצה לנסות להוציא דיל אטרקטיבי ולהגיע איתם למצב של win-win .
לצערי לא יצא לי להזרים HD עדיין למסך הזה, אני בעצמי מאוד סקרן לגבי התוצאה..
אבל בצפיה בערוצי הסדרות/סרטים של yes - כאשר מדובר בסרטים/סדרות איכותיים במיוחד - ניתן לראות את יכולות ה UPSCALE של המסך ולדמיין איך זה נראה ב HD "אמיתי".
(לפני שבועיים ראיתי את הסרט i robot - פשוט תענוג , ראו יותר טוב מה DVD אפילו.. אולי זה בגלל חיבור ה RGB לעומת הקומפוננט ב DVD.. לך תדע..)
לגבי המחיר של ה HD - בחינם בטח לא אקבל , אבל אני רוצה לנסות להוציא דיל אטרקטיבי ולהגיע איתם למצב של win-win .
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=47004
הוא צילם פה תמונות HD שאני אהבתי מאוד!
במיוחד ואן פרסי שעומד ליד הקונגולזי
במיוחד ואן פרסי שעומד ליד הקונגולזי
Stay foolish
לא יודע עם הבנת נכון..ראיתי תמונות של hd ,אבל לא ראיתי איך זה נראה על טושיבה c3000 ..yakirnav כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=47004
במיוחד ואן פרסי שעומד ליד הקונגולזי...
לדעתי חבל על הזמן להתחבר לשירות של yes או הוט כי נכון להיום, שני סרטים ביום (שגם הם ברוב המקרים upscale) ולופ של משחקי כדורגל בשידור חוזר לא שווים 50 ש"ח בחודש.
אם אתה רוצה לראות HD אמיתי זה רק דרך HTPC ותראה מה שאת רוצה. אל תתלהב יותר מידי לראות איך הטלוויזיה שלך נראית ב-HD, היא בטוח תעשה עבודה טובה. מה שיש כרגע לחברות השידור לא שווה את המחיר שהם גובים.
לי יש Philips 7762D שהיא full HD ואין מצב שאני אשדרג ל-HD של YES בתוספת המחיר שהם מבקשים, זה פשוט גזל לאור היום ביחס למה שהם נותנים !!! עם עוד קצת סבלנות (נקווה שלא יותר מידי) HD יהיה הרבה יותר זמין וזול.
ותחשבו על זה.
אם אתה רוצה לראות HD אמיתי זה רק דרך HTPC ותראה מה שאת רוצה. אל תתלהב יותר מידי לראות איך הטלוויזיה שלך נראית ב-HD, היא בטוח תעשה עבודה טובה. מה שיש כרגע לחברות השידור לא שווה את המחיר שהם גובים.
לי יש Philips 7762D שהיא full HD ואין מצב שאני אשדרג ל-HD של YES בתוספת המחיר שהם מבקשים, זה פשוט גזל לאור היום ביחס למה שהם נותנים !!! עם עוד קצת סבלנות (נקווה שלא יותר מידי) HD יהיה הרבה יותר זמין וזול.
ותחשבו על זה.