RCB vs Component, מה ההבדלים?
שלום לכולם,
קראתי את המאמר שקיים באתר בנושא, אך לצערי הרב עדיין לא הבנתי מה ההבדלים בין השניים.
האם מדובר על סוגי חיבורים? על פורמטים של שידור? מה ההבדלים בינם? הידע שלי בכל הנוגע לשניים הינו אפסי, לכן כל פיסת מידע תעזור לי להחכים.
תודה.
קראתי את המאמר שקיים באתר בנושא, אך לצערי הרב עדיין לא הבנתי מה ההבדלים בין השניים.
האם מדובר על סוגי חיבורים? על פורמטים של שידור? מה ההבדלים בינם? הידע שלי בכל הנוגע לשניים הינו אפסי, לכן כל פיסת מידע תעזור לי להחכים.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על ההסבר, ברור לי שהחיבור לא משנה ואפשר ליצור חיבור בכל צורה שקיימת, אך לא ממש ידעתי מה ההבדל בפורמטים.
מעבר לעובדה שהם פורמטים שונים, האם אפשר לקבל קצת יותר מידע בנוגע למה שונה בהם? מי יותר איכותי? מדוע? כיצד כל אחד מהם עובד?
תודה.
מעבר לעובדה שהם פורמטים שונים, האם אפשר לקבל קצת יותר מידע בנוגע למה שונה בהם? מי יותר איכותי? מדוע? כיצד כל אחד מהם עובד?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אנטולי,
הרי זה בדיוק המטרה של המאמר - להסביר את ההבדלים בתאוריה בין שני הפורמטים.
אתה בטוח שקראת את המאמר הנכון?
הרי זה בדיוק המטרה של המאמר - להסביר את ההבדלים בתאוריה בין שני הפורמטים.
אתה בטוח שקראת את המאמר הנכון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בטוח שזה המאמר שקראתי.
לא ממש הבנתי מהו הקומפוננט.
לא ראיתי בכל המאמר שום איזכור למילה קומפוננט, מלבד בחלק של איך כדאי לחבר את המכשירים. כנראה שאני מחמיץ פה משהו, או פשוט במאמר הקומפוננט נקרא בשם אחר שלא הבנתי שאליו מייחסים. מישהו מוכן להצביע על טעותי?
לא ממש הבנתי מהו הקומפוננט.
לא ראיתי בכל המאמר שום איזכור למילה קומפוננט, מלבד בחלק של איך כדאי לחבר את המכשירים. כנראה שאני מחמיץ פה משהו, או פשוט במאמר הקומפוננט נקרא בשם אחר שלא הבנתי שאליו מייחסים. מישהו מוכן להצביע על טעותי?