דרושה סידרת קומדיה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הפמליה
סקראבס [לא העונה האחרונה! מומלץ העונות הראשונות]
יש עוד כמה..איך פגשתי את אמא או משהו כזה אבל לא ראיתי את זה..אה כריטין הישנה ויש אחד שקוראים לו מלחמה בבית או משהו כזה..דווקא אהבתי
יש עוד כמה..איך פגשתי את אמא או משהו כזה אבל לא ראיתי את זה..אה כריטין הישנה ויש אחד שקוראים לו מלחמה בבית או משהו כזה..דווקא אהבתי
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
amitgba כתב:הפמליה
יש עוד כמה..איך פגשתי את אמא או משהו כזה אבל לא ראיתי את זה..אה כריטין הישנה ויש אחד שקוראים לו מלחמה בבית או משהו כזה..דווקא אהבתי...
how i met your mother- סידרה מעולה!!
כל העונות (עכשיו משודרת השלישית)
טירוף בבית - היו שתי עונות, מאוד אהבתי אבל פוקס המנוולים החליטו להעיף.
כריסטין הישנה - נוראי!! שואה טלוויזיונית.
כנ"ל לגבי "עד המוות" עם האח של רימונד.
*לא ראיתי סתם שמעתי שזה יפה..אני זוכר שאמרו שסוף סוף שברו את קללת הסיינפלד..אבל אם אתה אומר אני מאמין לך..**zovirax כתב:amitgba כתב:הפמליה
יש עוד כמה..איך פגשתי את אמא או משהו כזה אבל לא ראיתי את זה..אה כריטין הישנה ויש אחד שקוראים לו מלחמה בבית או משהו כזה..דווקא אהבתי...
how i met your mother- סידרה מעולה!!
כל העונות (עכשיו משודרת השלישית) **מסכים חחח**
טירוף בבית - היו שתי עונות, מאוד אהבתי אבל פוקס המנוולים החליטו להעיף. **מה אז אין יותר? חבל אהבתי את זה...**
כריסטין הישנה - נוראי!! שואה טלוויזיונית.
כנ"ל לגבי "עד המוות" עם האח של רימונד....
אגב,הסידרה הכי אהובה אליי זה סקראבס,אומנם העונה האחרונה מבואסת אבל שאר העונות מצחיקות מאוד.
BIG BANG THEORY עדיין חדשה מדי בשביל שאני אתחיל לראות אותה, אין מספיק פרקים.
זיווגים ראיתי כמה פרקים ולא אהבתי.
הפמליה, לא ידעתי בכלל שזאת קומדיה, אני אבדוק אותה.
How I Met Your Mother, חדשה לי.
Scrabs תמיד נראתה לי לא מצחיקה במיוחד, אני אנסה.
תודה
זיווגים ראיתי כמה פרקים ולא אהבתי.
הפמליה, לא ידעתי בכלל שזאת קומדיה, אני אבדוק אותה.
How I Met Your Mother, חדשה לי.
Scrabs תמיד נראתה לי לא מצחיקה במיוחד, אני אנסה.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
how I met your mother לא ממש הצחיק אותי (יותר מדי פשוט)
BIG BANG מצחיק מאוד - במיוחד למי שמדבר "גיקית"
CURB YOUR ENTHUSIASM - הוכחה ניצחת מי היה המח האמיתי מאחורי סיינפלד. גאוני, אין פרק אחד שאני צופה בו שאני לא חובט את הראש פעם או פעמיים ולא נופל על הרצפה מנסה לנשום מרוב צחוק... זה מדגים מה היה קורה אם ג'ורג' מסיינפלד היה אדם אמיתי ללא חברים ועם המון המון כסף וזמן על הידיים שלו... לדעתי שם את סיינפלד בכיס הקטן.
SCRUBS לדעתי מצחיק בכל העונות. גם כאן יש ניצוצות של גאונות. העונות האחרונות מוצלחות לדעתי יותר מהראשונות כי הן יותר אינטיליגנטיות ולא מסתפקות רק בלהצחיק (רוב הסיטואציות בכלל לא מצחיקות, וזה בדיוק הקסם של התוכנית!)
BIG BANG מצחיק מאוד - במיוחד למי שמדבר "גיקית"
CURB YOUR ENTHUSIASM - הוכחה ניצחת מי היה המח האמיתי מאחורי סיינפלד. גאוני, אין פרק אחד שאני צופה בו שאני לא חובט את הראש פעם או פעמיים ולא נופל על הרצפה מנסה לנשום מרוב צחוק... זה מדגים מה היה קורה אם ג'ורג' מסיינפלד היה אדם אמיתי ללא חברים ועם המון המון כסף וזמן על הידיים שלו... לדעתי שם את סיינפלד בכיס הקטן.
SCRUBS לדעתי מצחיק בכל העונות. גם כאן יש ניצוצות של גאונות. העונות האחרונות מוצלחות לדעתי יותר מהראשונות כי הן יותר אינטיליגנטיות ולא מסתפקות רק בלהצחיק (רוב הסיטואציות בכלל לא מצחיקות, וזה בדיוק הקסם של התוכנית!)
עופר,בהחלט היו כמה ניצוצות של גאונות בעונה הזאת [כמו פרק המחזמר שהיה פשוט נהדר,או המווות של לורן ז"ל ] אבל בסך הכל העונה הזאת קצת פחות טובה מהאחרות לפי דעתי..כמובן זה לא אומר שאני אפסיק לראות אותה,למה אני מכור ואני מת לדעת מה JD יעשה עם קים והתינוקת..[אני רואה בYES ] אבל הכי מבאס זה שהעונה השביעית שמשודרת עכשיו באמריקה היא העונה האחרונה 
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
My name is Earl ?