גרסא חדשה לממירי הוט באזור מתב
אני לא בטוח עדיין אם הגרסא תואמת לכל הממירים או לא, אבל אצלי עדכנתי בממירי דוקסיס וג'וניור.
כאמור זה עובד באזור מת"ב, יכול להיות שגם באזור תבל - אני לא יודע. כמו כן יכול להיות שהשדרוג לא ישאר על השרת לזמן רב.
לטעמי גרסה יפה מאוד:
- יש שיפור ניכר במהירות העברת הערוצים. השיפור מורגש בעיקר כשעוברים הלוך וחזור בין שני ערוצים שונים - המעבר הופך להיות כמעט מיידי!
- האינטראקטיב (כולל VOD) עובד אפילו מהר יותר
- שינויים קוסמטיים משמעותיים שאתם יכולים לראות בתמונה
כל מי שמשדרג - על אחריותו בלבד....
איך משדרגים: לוחצים על ESC בחזית הממיר ומנתקים מהחשמל (או לוחצים על RESET בדוקסיס). לא עוזבים את כפתור ה ESC עד אשר עולה מסך השדרוג האדום.
(נ.ב התמונה חתוכה כי צילמתי דרך VNC)
כאמור זה עובד באזור מת"ב, יכול להיות שגם באזור תבל - אני לא יודע. כמו כן יכול להיות שהשדרוג לא ישאר על השרת לזמן רב.
לטעמי גרסה יפה מאוד:
- יש שיפור ניכר במהירות העברת הערוצים. השיפור מורגש בעיקר כשעוברים הלוך וחזור בין שני ערוצים שונים - המעבר הופך להיות כמעט מיידי!
- האינטראקטיב (כולל VOD) עובד אפילו מהר יותר
- שינויים קוסמטיים משמעותיים שאתם יכולים לראות בתמונה
כל מי שמשדרג - על אחריותו בלבד....
איך משדרגים: לוחצים על ESC בחזית הממיר ומנתקים מהחשמל (או לוחצים על RESET בדוקסיס). לא עוזבים את כפתור ה ESC עד אשר עולה מסך השדרוג האדום.
(נ.ב התמונה חתוכה כי צילמתי דרך VNC)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היי
שידרגתי את גירסת הממיר אתמול.
חוץ מכל מה שנאמר אני חושב שיש גם שיפור באיכות התמונה (או שזה רק פסיכולוגי אצלי בראש?).
בכל אופן ה - GUI נראה אחלה וכן ה fast channel zapping (מעבר בין הערוצים) עובד יותר מהר.
יום נעים לכולם וסוף שבוע מהנה.
שידרגתי את גירסת הממיר אתמול.
חוץ מכל מה שנאמר אני חושב שיש גם שיפור באיכות התמונה (או שזה רק פסיכולוגי אצלי בראש?).
בכל אופן ה - GUI נראה אחלה וכן ה fast channel zapping (מעבר בין הערוצים) עובד יותר מהר.
יום נעים לכולם וסוף שבוע מהנה.
אין שום גירסא חדשה לממיר הנ"ל,בשביל מה עידכון.Shayosef כתב:אשמח אם מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את העדכון בממיר THOMSON דוקסיס.
תודה...
אם תרצה לראות איך זה נראה,לחץ בשלט על מעטפית ,הרשם(פשוט מאד).
נרשמת תלחץ על נכפתור הירוק ואז בעזרת לחיצי החיצים תעביר תחנות,
לא כפתורי -,+ אלא החיצים באמצע למעלה,למטה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
קח קישור :אשמח אם מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את העדכון בממיר THOMSON דוקסיס.
תודה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 328#472328
לדעתי שווה עדכון
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
טוב אני מבולבל, חלק אומרים שלא ניתן לעדכן את ה THOMPSONים ללא החלפת הכרטיס וחלק אומרים שכן.yuria כתב:קח קישור :אשמח אם מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את העדכון בממיר THOMSON דוקסיס.
תודה...
לדעתי שווה עדכון...
מישהו יכול לסגור לי את הפינה בבקשה
נ.ב
אודה להסבר נוסף איך עושים זאת במידה ואפשר
הסברתי כבר ,קרא שוב וזה סופי.Shayosef כתב:טוב אני מבולבל, חלק אומרים שלא ניתן לעדכן את ה THOMPSONים ללא החלפת הכרטיס וחלק אומרים שכן.yuria כתב:קח קישור :אשמח אם מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את העדכון בממיר THOMSON דוקסיס.
תודה...
לדעתי שווה עדכון...
מישהו יכול לסגור לי את הפינה בבקשה
נ.ב
אודה להסבר נוסף איך עושים זאת במידה ואפשר...
כשיה צריך באמת אדריך אותך.
לא מצליח לשדרג
יש אצלי ממיר דוקסיס. מחובר לרסיבר בכבל SCART to S-Video. אני לוחץ על כפתור RESET ומנתק כבל חשמל מהממיר - לא קורה כלום, המסך נשאר שחור.
מה אני עושה לא נכון?
אלכס
מה אני עושה לא נכון?
אלכס