כמה שאלות למדיה סנטר
הסט אפ שלי הוא מחשב מדיה סנטר בסלון וכרטיס רשת אלחוטי. ומחשב שולחני רגיל במשרד עם ראוטר אלחוטי.
להלן כמה שאלות שבטח עולות לכל משתמש...
לא הגדרתי משתמש במחשב המדיה סנטר ואני עובד כאדמיניסטרטור ללא סיסמה - הסיבה לכך היא שאני לא רוצה להזין סיסמה בכל פעם שאני מדליק את המחשב בסלון - אין לי שם מקלדת.
יתרה מכך אני לא רוצה להגדיר מספר משתמשים בגלל שהשלט שלי מסוג IMON נכנס לפעולה אך ורק אחרי שהתוכנה שלו עולה - כלומר כשהמחשב סיים לעלות.
הכונן הקשיח שלי במחשב המדיה סנטר מחולק לשני מחיצות - SYSTEM ומחיצה ענקים בה אני שומר את המדיה.
אני מעוניין לראות את המחיצה הזו במחשב השולחני כדי לערוך אותה ולהוסיף תמונות וכד'.
אני רוצה להוסיף SHARING למחיצה הגדולה במחשב הסלוני אבל כאן נמצאת הבעיה - אם אני מגדיר משתמש או מפעיל את GUEST - אז בBOOT של המחשב הסלוני אני נדרש לבחור במשתמש - כמובן שאני לא יכול לעשות זאת כי השלט לא עובד בשלב הזה...
מבלי זה אני פשוט לא מסוגל להגיע למחשב הסלוני דרך המחשב השולחני!
אני לא מצליח למצוא היכן ניתן להגדיר משתמש "נחבא" שלא יקפיץ לי את המסך של בחירת המשתמש כשהמחשב עולה.
ואם אנחנו כבר בשוונג...
שמתי לב שבמחשב השולחני במדיה סנטר הופיעו כל מני תוספות לאתרים בעברית - אני מצליח לראות ולגלוש לflickr ולMSN ועוד כל מני... כנראה שהדבר נעשה בזמן אחד העדכונים - כיצד אני עושה זאת גם במחשב השני??
בתודה על הסבלנות.
להלן כמה שאלות שבטח עולות לכל משתמש...
לא הגדרתי משתמש במחשב המדיה סנטר ואני עובד כאדמיניסטרטור ללא סיסמה - הסיבה לכך היא שאני לא רוצה להזין סיסמה בכל פעם שאני מדליק את המחשב בסלון - אין לי שם מקלדת.
יתרה מכך אני לא רוצה להגדיר מספר משתמשים בגלל שהשלט שלי מסוג IMON נכנס לפעולה אך ורק אחרי שהתוכנה שלו עולה - כלומר כשהמחשב סיים לעלות.
הכונן הקשיח שלי במחשב המדיה סנטר מחולק לשני מחיצות - SYSTEM ומחיצה ענקים בה אני שומר את המדיה.
אני מעוניין לראות את המחיצה הזו במחשב השולחני כדי לערוך אותה ולהוסיף תמונות וכד'.
אני רוצה להוסיף SHARING למחיצה הגדולה במחשב הסלוני אבל כאן נמצאת הבעיה - אם אני מגדיר משתמש או מפעיל את GUEST - אז בBOOT של המחשב הסלוני אני נדרש לבחור במשתמש - כמובן שאני לא יכול לעשות זאת כי השלט לא עובד בשלב הזה...
מבלי זה אני פשוט לא מסוגל להגיע למחשב הסלוני דרך המחשב השולחני!
אני לא מצליח למצוא היכן ניתן להגדיר משתמש "נחבא" שלא יקפיץ לי את המסך של בחירת המשתמש כשהמחשב עולה.
ואם אנחנו כבר בשוונג...
שמתי לב שבמחשב השולחני במדיה סנטר הופיעו כל מני תוספות לאתרים בעברית - אני מצליח לראות ולגלוש לflickr ולMSN ועוד כל מני... כנראה שהדבר נעשה בזמן אחד העדכונים - כיצד אני עושה זאת גם במחשב השני??
בתודה על הסבלנות.
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אתה אמור להיות יכול להגדיר גישה לתיקיה של המשתמש מהמחשב השולחני - אין צורך להגדיר משתמש מיוחד.הכונן הקשיח שלי במחשב המדיה סנטר מחולק לשני מחיצות - SYSTEM ומחיצה ענקים בה אני שומר את המדיה.
אני מעוניין לראות את המחיצה הזו במחשב השולחני כדי לערוך אותה ולהוסיף תמונות וכד'....
אני מניח שזה בגלל השפות השונות של מערכות ההפעלה, מדריך שכתבתי יכול לעזור לך:שמתי לב שבמחשב השולחני במדיה סנטר הופיעו כל מני תוספות לאתרים בעברית - אני מצליח לראות ולגלוש לflickr ולMSN ועוד כל מני... כנראה שהדבר נעשה בזמן אחד העדכונים - כיצד אני עושה זאת גם במחשב השני??...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1076
There is no spoon
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
go to CMD and try "config userpasswords2" all your problems should be solved.
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il
או שאתה יכול להתקין את ה Tweak UI ושם יש לך אופציה לבחור 'log on automatically on start up'
http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx
http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

עופר - הפתרון שנתתי עובד בXP אבל נתתי אותו כי זה היחיד שאני מכיר שעובד בVISTA...
יצא לך לראות TWEAK UI לVISTA?
יצא לך לראות TWEAK UI לVISTA?
-TWEAK UI המקורי לא עובד בויסטה (יש איזה דרך לגרום לו לעבוד אבל זה לא מומלץ)
-מי שמעוניין אז קיימת חלופה לזה בויסטה שנקראת TweakVI שיש לה גירסה חינמית להורדה אבל
- בויסטה יש דרך סטנדרטית לעקוף את החלון של שם המשתמש והסיסמה
זה מה שצריך לבצע:
[left]
1) Click on the Start button and type in ‘netplwiz‘. This will open the Advanced User Accounts menu
2) In the Users tab, highlight the account you want to login to Vista automatically with, and then ‘must enter a username and password to use this computer’
3) Click on ‘Apply’. A new window will now popup asking you to enter the password of the account you’ve just highlighted. Do this, and then click ‘Ok’
4) Click ‘Ok’ on the Advanced User Accounts menu to finish
[/left]
-מי שמעוניין אז קיימת חלופה לזה בויסטה שנקראת TweakVI שיש לה גירסה חינמית להורדה אבל
- בויסטה יש דרך סטנדרטית לעקוף את החלון של שם המשתמש והסיסמה
זה מה שצריך לבצע:
[left]
1) Click on the Start button and type in ‘netplwiz‘. This will open the Advanced User Accounts menu
2) In the Users tab, highlight the account you want to login to Vista automatically with, and then ‘must enter a username and password to use this computer’
3) Click on ‘Apply’. A new window will now popup asking you to enter the password of the account you’ve just highlighted. Do this, and then click ‘Ok’
4) Click ‘Ok’ on the Advanced User Accounts menu to finish
[/left]
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

נו... אז זה בדיוק אותו דבר כמו מה שאני רשמתי... 
אני לא מכיר את הפקודה,Raviv-xionite כתב:go to CMD and try "config userpasswords2" all your problems should be solved....
ברגע שאני מקליד config userpasswords2 נפתח לי חלון הסייר על תקיית
C:\WINDOWS\system32\config
ואז מה אני אמור לעשות שם ?
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

אתה כמובן צודק....
התכוונתי ל:
control userpasswords2