כבל ל LCD
ואני צריך לדעת משהו מיוחד או שאני פשוט מבקש כבל מהממיר כבלים לLCD? וגם אני צריך להגדיר משהו בממיר או בטלויזיה אחרי שאני מחבר את הכבל או שהתמונה משתנה לבד?Shayosef כתב:לקסוס עושים את העבודה, ניתן להשיג אותם ברוב החנויות שמתמחות בתחום, כרגע עולה לי BIG BOX...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תראה, יש יותר מדרך אחת לחבר את ה LCD שלך לממיר, במידה ויש לך חיבורי סקארט במסך כנראה החיבור המועדף .
ישנן אופציות רבות לחיבור ורובן תלויות בציוד עצמו ובשאיפה שלך לתמונה טובה יותר, אם תרצה תספר לנו איזה חיבורים יש לך ואיזה ממיר יש לך ואני מאמין שבעלי המסך המדובר ישמחו לעזור.
ישנן אופציות רבות לחיבור ורובן תלויות בציוד עצמו ובשאיפה שלך לתמונה טובה יותר, אם תרצה תספר לנו איזה חיבורים יש לך ואיזה ממיר יש לך ואני מאמין שבעלי המסך המדובר ישמחו לעזור.
שי
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני תמיד שאפתי לחיבור SCART TO SCART לפלאזמה מהממיר. אלה חיבורי ה21 פינים. אבל לא היה לי כניסה כזאת בפלאזמה
אז קניתי כבל של Laxus מ- Best Buy כבל Scart to S-Video זה הכי טוב שיכלתי לעשות זה עלה לי 199 אם אני זוכר נכון. קניתי
את זה ביום שהיה גמר המונדיאל בערוץ 10 ובעוד השופט מטיל מטבע אני מוצע את עצמי מתרוצץ מסביב לממיר והמסך בין כל החוטים ומחבר
ח... התוצאה הייתה שווה את המאמץ! רואים הרבה יותר טוב! מאז לא ראיתי שידור SD איכותי יותר מגמר המונדיאל.
סליחה על ההסיחפות אך זה העלה בי זכרונות..............
אז קניתי כבל של Laxus מ- Best Buy כבל Scart to S-Video זה הכי טוב שיכלתי לעשות זה עלה לי 199 אם אני זוכר נכון. קניתי
את זה ביום שהיה גמר המונדיאל בערוץ 10 ובעוד השופט מטיל מטבע אני מוצע את עצמי מתרוצץ מסביב לממיר והמסך בין כל החוטים ומחבר
סליחה על ההסיחפות אך זה העלה בי זכרונות..............
Stay foolish