פתרון לבעיה די מורכבת, בצפייה בתכני HD!
-
Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
טוב אז המצב אומר ככה, אני כרגע נמצא בחדר אחד עם מחשב נייח שמחובר למסך מחשב רגיל, מחשב לא רע עם כרטיס מסך 7600GT ועליו נמצאים ברגע זה בערך עשרה סרטי בלוריי/HD-DVD ועוד כמה תכני HDTV, עכשיו בחדר השני נמצאת הLCD 32" (שארפ WD1) !
לטלוויזיה מחובר הפלייסטישן 3, בנוסף על כך יש לי נייד די ישן עם כרטיס מסך 950 מובנה וגרוע והרד דיסק חיצוני.
עכשיו אני מעוניין לצפות בתכני הHD על גבי הפלייסטישן אבל הפלייסטישן מזהה רק התקנים חיצוניים בפורמט FAT32 ולא NTFS כלומר אי אפשר להשים עליו קבצים ששוקלים יותר מ4 גיגה, כלומר שום סרט לא יכול לעבור לשם.
אני חייב פתרון כיצד להעביר את הסרטים לצפייה בPS3.
לטלוויזיה מחובר הפלייסטישן 3, בנוסף על כך יש לי נייד די ישן עם כרטיס מסך 950 מובנה וגרוע והרד דיסק חיצוני.
עכשיו אני מעוניין לצפות בתכני הHD על גבי הפלייסטישן אבל הפלייסטישן מזהה רק התקנים חיצוניים בפורמט FAT32 ולא NTFS כלומר אי אפשר להשים עליו קבצים ששוקלים יותר מ4 גיגה, כלומר שום סרט לא יכול לעבור לשם.
אני חייב פתרון כיצד להעביר את הסרטים לצפייה בPS3.
-
Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

למה לצרוב?
אני מסביר שיש לי הרד דיסק חיצוני, השאלה היא איך אני מפצל את הקבצים שיהיו פחות מ4 גיגה ומשאיר אותם עדיין בסוג הקובץ הנוכחי שלהם.
אני מסביר שיש לי הרד דיסק חיצוני, השאלה היא איך אני מפצל את הקבצים שיהיו פחות מ4 גיגה ומשאיר אותם עדיין בסוג הקובץ הנוכחי שלהם.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הבה נעשה קצת סדר בבלגאן
ללא צורב BD, אין לך שום דרך לצפות בסרט HD דרך ה-PS3 מבלי לרדת באיכות.
קיימים כאלו וכאלו דרכים להמיר הכל, להשאר עם סאונד 5.1 ערוצים ומתחת ל-4 ג'יגה.
אם אתה עדיין מעוניין, אפנה אותך למדריך.
קיימים כאלו וכאלו דרכים להמיר הכל, להשאר עם סאונד 5.1 ערוצים ומתחת ל-4 ג'יגה.
אם אתה עדיין מעוניין, אפנה אותך למדריך.
-
Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

הסרטים כבר ממומרים, זה סרטים בפורמט X264 שוקלים בבמוצע 9 גיגה לסרט, וסרטי הHD-DVD שקולים לי סביב ה4 גיגה לסרט, רק צריך דרך לראות אותם במכשיר.
-
Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

גם שלי ברשת האלחוטית, איך אני מעביר סרט?
מפעיל מדיה סרבר במחשב כגון NERO MEDIAHOME
דואג ליתר ביטחון שלא יבוצע טראנקודינג אלה ישמר הפורמט המקורי.
וב PS3 לבחור את המדיה סרבר הנ"ל ולהגיע לקובץ המבוקש, לעמוד עליו וללחוץ על אופציות (כפתור עם המשלוש הירוק).
שם יש לך אפשרות להעתיק את הסרט ל PS3.
דואג ליתר ביטחון שלא יבוצע טראנקודינג אלה ישמר הפורמט המקורי.
וב PS3 לבחור את המדיה סרבר הנ"ל ולהגיע לקובץ המבוקש, לעמוד עליו וללחוץ על אופציות (כפתור עם המשלוש הירוק).
שם יש לך אפשרות להעתיק את הסרט ל PS3.