מחפש המלצה לתוכנת ריפים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עובד בתצורה של Batch Ripping בעזרת ציינג'ר 200 סלוטים של סוני, VGP-XL1B.
עד לפני כמה חודשים הייתי עובד עם MCE שהיה יודע לשלוט בצ'יינג'ר ולעשות Batch Rip בלי שום בעיה, אבל איבדתי את האופציה הזאת כשהלך ההארד דיסק של המחשב ולא הצלחתי לשחזר את היכולת... המוצר הזה מאוד בעייתי מבחינת התקנה ודרייברים.
אחרי הרבה זמן שהוא היה פשוט לא שמיש התחלתי להשתמש בתוכנת צד שלישי שנכתבה ע"י אנשים פרטיים מהאינטרנט אשר שולטת על הצ'יינג'ר בלי שום בעיה לצורך השמעת מוזיקה, ולצורך Batch Ripping הם פשוט עשו אפשרות להכניס ולהוציא את כל הדיסקים שבצ'יינג'ר עם Delay מסויים.
אז מה שאני עושה זה מבצע סריקה של כל הדיסקים עם Delay של 7 דקות ופשוט מפעיל את ה Windows Media Player על מצב Ripping, קובע תיקיה וביטרייט וזה הכול - כל דיסק שנכנס לכונן של הצ'יינג'ר כל שבע דקות פשוט עובר ריפ.

עכשיו מבחינה תפעולית של כל הסיפור הזה אני מבסוט, אין לי בעיה.
העניין היחיד הוא Media Center שפשוט לא מספיק אמין בשביל משימות של אוטומציה! כי פתאום אחרי שהוא כבר עשה 50 דיסקים ולא זיהה רק 4, בחמישי הוא יחליט להקפיץ הודעה ולהשבית את כל האוטומציה ולזרוק לילות שלמים לפח!

אז מה שאני מחפש זה תוכנה שיודעת לעשות Rip בהכנסת דיסק ל MP3 בביטרייט 320KBPS, ומאוד מאוד חשוב לי הורדת והטמעת ה Metadata בקובץ + Album Art.

מישהו מכיר??
תודה מראש.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

בדקת את EAC ? אנני יודע מה בדיוק אתה צריך אבל כשמדובר על תוכנת ריפ לאודיו ,היא התקן

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

התוכנה נראית מרשימה באמת, אבל מה שאני צריך זה תוכנה שמתאימה לאוטומציה, כלומר כל דיסק שאכניס לכונן (הצ'יינג'ר למעשה מכניס לכונן בתחלופה) יועתק למחשב בלי שום התערבות.
כתוב שם שצריך שהדיסק לריפ צריך להיות בכונן בזמן הפעלת התוכנה...
אבל אנסה בכל זאת, תודה

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אוקיי
הגעתי למסקנה שהווינדוס מדיה פלייר לא משתמש ב Gracenote (הידוע כ CDDB) ובגלל זה הוא מעפן.
צריך תוכנת ריפים שמשתמשים ב Gracenote...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”