רוצה לקנות GPS-רק ניווט
אני נוהג זה 5 שנים ובעיית הניווט במקומות שהם לא מרכז העיר בה אני גר (ראשל"צ) לא נפתרה.
לרוב אני מסתבך בת"א אך לפעמים גם כשאני מגיע לחולון\בת ים אני מבזבז מזמני היקר ומה שיותר חשוב-דלק ,לחינם.
אני רוצה לקנות מכשיר שיעזור לי בניווט,בעברית בלבד,המכשיר ישמש אותי לניווט גרידא ,לא ארגונית,מוסיקה,סרטים
אופציה חשובה (אם יש כזאת בכלל\) שתהיה אפשרות לעדכן את המפות-כי הרי כל הזמן מתווספים רחובות חדשים\כבישים חדשים.
הניווט יהיה אך ורק בכבישים סלולים כלומר לא ניווט שטח.
מאוד יעזור אם מן המכשיר יישמע קול בעברית שינחה אותי בדיוק
מפות רגילות,כמה שלא ניסיתי,כל פעם הלכתי לאיבוד.
אין לי מושג בתחום,כל שביב של מידע שיראה כמובן מאליו לכם,חברי הפורום,חדש בשבילי ולכן הייתי רוצה לבקש הסברים מיודקים ומפורטים ככל האפשר.
תודה מראש לכל המגיבים
לרוב אני מסתבך בת"א אך לפעמים גם כשאני מגיע לחולון\בת ים אני מבזבז מזמני היקר ומה שיותר חשוב-דלק ,לחינם.
אני רוצה לקנות מכשיר שיעזור לי בניווט,בעברית בלבד,המכשיר ישמש אותי לניווט גרידא ,לא ארגונית,מוסיקה,סרטים
אופציה חשובה (אם יש כזאת בכלל\) שתהיה אפשרות לעדכן את המפות-כי הרי כל הזמן מתווספים רחובות חדשים\כבישים חדשים.
הניווט יהיה אך ורק בכבישים סלולים כלומר לא ניווט שטח.
מאוד יעזור אם מן המכשיר יישמע קול בעברית שינחה אותי בדיוק
מפות רגילות,כמה שלא ניסיתי,כל פעם הלכתי לאיבוד.
אין לי מושג בתחום,כל שביב של מידע שיראה כמובן מאליו לכם,חברי הפורום,חדש בשבילי ולכן הייתי רוצה לבקש הסברים מיודקים ומפורטים ככל האפשר.
תודה מראש לכל המגיבים
לי יש את המיו 310.
מאוד מומלץ. יש לא את כל הפונקציות שביקשת.
הבעיה היחידה עדכון המפות שיוצא רק כל חצי שנה בערך. יש לי את המכשיר כמעט שנה אך עדיין לא עדכנתי את המפות. לעיתים אני מגיע לפרטים חדשים בדרך - לרב מדובר בצמתים שהפכו לכיכרות, אבל זו לא בעיה. יש גם תיקון אוטומטי חזרה למסלול כך שגם אם טעית אין בעיה לתקן.
רוני
מאוד מומלץ. יש לא את כל הפונקציות שביקשת.
הבעיה היחידה עדכון המפות שיוצא רק כל חצי שנה בערך. יש לי את המכשיר כמעט שנה אך עדיין לא עדכנתי את המפות. לעיתים אני מגיע לפרטים חדשים בדרך - לרב מדובר בצמתים שהפכו לכיכרות, אבל זו לא בעיה. יש גם תיקון אוטומטי חזרה למסלול כך שגם אם טעית אין בעיה לתקן.
רוני
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
ראשית, רחובות וכבישים חדשים לא יוצאים בקצב מטורף שכזה שמחייב שדרוג מפה כל מספר ימים.
שנית, אכן בקטיגורית מכשירי ה PNA (מכשירים ייעודיים לניווט), עדכוני המפות יוצאים אחת לתקופה ובתדירות נמוכה יותר מאחיהם הפוקט פיסי.
כל מכשיר PNA שתקנה בארץ יהיה בעל הכוונה עברית למהדרין והאמת שרובם עושים את העבודה טוב מאוד עם הבדלים קלים ביניהם כשההבדל העיקרי הוא תוכנת הניווט המותקנת עליו.
ניתן כיום למצוא מספר תוכנות ניווט ראויות לאזכור: IGO, דסטינטור ו Gps2Go כששתי הראשונות כבר הוכיחו את עצמן בשוק והאחרונה נכנסה לא מזמן (תוכל למצוא סקירה שלי בדף הבית).
לא הגדרת תקציב אז אני ארשה לעצמי להשתולל.
ה MIO 310 הוא מכשיר די טוב אם כי מיושן היום. אמליץ על סדרת MIO C520 וחברותיה 720 וכו'...
מלבד ניווט תוכל לקבל (תלוי בדגם המדוייק) גם דיבורית BT, מציג תמונות, נגן סרטים וקול ואפילו מצלמה.
שנית, אכן בקטיגורית מכשירי ה PNA (מכשירים ייעודיים לניווט), עדכוני המפות יוצאים אחת לתקופה ובתדירות נמוכה יותר מאחיהם הפוקט פיסי.
כל מכשיר PNA שתקנה בארץ יהיה בעל הכוונה עברית למהדרין והאמת שרובם עושים את העבודה טוב מאוד עם הבדלים קלים ביניהם כשההבדל העיקרי הוא תוכנת הניווט המותקנת עליו.
ניתן כיום למצוא מספר תוכנות ניווט ראויות לאזכור: IGO, דסטינטור ו Gps2Go כששתי הראשונות כבר הוכיחו את עצמן בשוק והאחרונה נכנסה לא מזמן (תוכל למצוא סקירה שלי בדף הבית).
לא הגדרת תקציב אז אני ארשה לעצמי להשתולל.
ה MIO 310 הוא מכשיר די טוב אם כי מיושן היום. אמליץ על סדרת MIO C520 וחברותיה 720 וכו'...
מלבד ניווט תוכל לקבל (תלוי בדגם המדוייק) גם דיבורית BT, מציג תמונות, נגן סרטים וקול ואפילו מצלמה.
אלי חבוש
עדכון המפות לא חייב להתבצע כל יומיים ,העיקר שתהיה אפשרות כזאת.
דיבורית אני לא צריך,קבלתי דיבורית של אורנג' כשקניתי את הפלאפון,המצאה נחמדה,לא אסטטית אך פרקטית.
להציג תמונות,שירים ,סרטים ושאר ירקות ,אפילו מצלמה זה מיותר לטעמי,אני רוצה מכשיר ייעודי לניווט
מכשיר משולב מהרבה דברים אינו יכל להיות איכותי( זו דעתי האישית)
מבחינת ניווט בלבד והפונקציות הקשורות לניווט ,האם קיים הבדל בין סדרת ה 310 של מיו לסדרות מתקדמות יותר?
לא ציינתי תקציב וגם לא ממש פרטתי על פונקציות מכשיר הניווט כי אני לא יודע מה אמור לכלול מכשיר ניווט יעודי ומה המחירים בשוק
אם מישהו יכל לפרט על הפונקציות שאמורות להיות במכשיר ניווט באופן כללי,כך אוכל לכוון אתכם למכשירים שיכולים לעניין אותי וכך בעצם תוכלו לעזור לי בתכנון התקציב
דיבורית אני לא צריך,קבלתי דיבורית של אורנג' כשקניתי את הפלאפון,המצאה נחמדה,לא אסטטית אך פרקטית.
להציג תמונות,שירים ,סרטים ושאר ירקות ,אפילו מצלמה זה מיותר לטעמי,אני רוצה מכשיר ייעודי לניווט
מכשיר משולב מהרבה דברים אינו יכל להיות איכותי( זו דעתי האישית)
מבחינת ניווט בלבד והפונקציות הקשורות לניווט ,האם קיים הבדל בין סדרת ה 310 של מיו לסדרות מתקדמות יותר?
לא ציינתי תקציב וגם לא ממש פרטתי על פונקציות מכשיר הניווט כי אני לא יודע מה אמור לכלול מכשיר ניווט יעודי ומה המחירים בשוק
אם מישהו יכל לפרט על הפונקציות שאמורות להיות במכשיר ניווט באופן כללי,כך אוכל לכוון אתכם למכשירים שיכולים לעניין אותי וכך בעצם תוכלו לעזור לי בתכנון התקציב
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
כמו שאמרתי אין הבדלים מהותיים.
במקרה בין סדרת ה 310 ל 520 יש הבדלים בין תוכנות הניווט (למרות שהתוכנה מאותה בית תוכנה) כשהתוכנה ב 520 טובה יותר ונוחה יותר.
הייתי ממליץ לך לקרוא קצת כתבות וסקירות על המוצרים ולקבל קצת את הידע הבסיסי.
לא הייתי שולל ניסיון לקחת מוצר מסויים לבדיקה של שבוע מחבר או אפילו מחנות בטרם הקניה.
הנה לדוגמא הסקירה שערכתי על ה MIO C520:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451386,00.html
זו סקירה שביצעתי על ה C310:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312380,00.html
שים לב שה C310 קיבל ציון מעולה. הסקירה שלו נערכה לפני שערכתי את הסקירה על ה 520 ואם היית שואל אותי היום, ה 520 מנצח.
מכשיר PNA אחר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3319168,00.html
השוואות בין מערכות ניווט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3306431,00.html
במקרה בין סדרת ה 310 ל 520 יש הבדלים בין תוכנות הניווט (למרות שהתוכנה מאותה בית תוכנה) כשהתוכנה ב 520 טובה יותר ונוחה יותר.
הייתי ממליץ לך לקרוא קצת כתבות וסקירות על המוצרים ולקבל קצת את הידע הבסיסי.
לא הייתי שולל ניסיון לקחת מוצר מסויים לבדיקה של שבוע מחבר או אפילו מחנות בטרם הקניה.
הנה לדוגמא הסקירה שערכתי על ה MIO C520:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451386,00.html
זו סקירה שביצעתי על ה C310:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312380,00.html
שים לב שה C310 קיבל ציון מעולה. הסקירה שלו נערכה לפני שערכתי את הסקירה על ה 520 ואם היית שואל אותי היום, ה 520 מנצח.
מכשיר PNA אחר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3319168,00.html
השוואות בין מערכות ניווט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3306431,00.html
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני משתמש כבר תקופה מה עם MIO C320 ומרוצה ממנה מאד, נוסתה בצפון בדרום ובמרכז הארץ ונמצאה כמצילה אנשים כמוני.
מסך גדול מאד ונוח לשימוש.
הנחיות בעברית.
הפעלה קלה וידידותית ופה אני לסייג את דברי, לקח לי מס' ימים להתרגל לתוכנה IGO אולם לאחר שהתרגלתי חוויה.
שמירת נקודות חשובות עבורי (וכמובן לילדים)
מסך גדול מאד ונוח לשימוש.
הנחיות בעברית.
הפעלה קלה וידידותית ופה אני לסייג את דברי, לקח לי מס' ימים להתרגל לתוכנה IGO אולם לאחר שהתרגלתי חוויה.
שמירת נקודות חשובות עבורי (וכמובן לילדים)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
נראה יפה זיו, כשהילד שלך יהיה באוניברסיטה אולי זה יהיה זמין במחיר סביר.
הבנתי שלמיו 520 אין כפתור MUTE?
נשמע כמו צרה גדולה מאד, האם זה תוקן?
הבנתי שלמיו 520 אין כפתור MUTE?
נשמע כמו צרה גדולה מאד, האם זה תוקן?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זיו,
דווקא נראה לי מבלבל ביותר... לא נראה לי שזה יתפוס, לפחות לא כמו שהם עשו את זה ...
דווקא נראה לי מבלבל ביותר... לא נראה לי שזה יתפוס, לפחות לא כמו שהם עשו את זה ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מכשיר אינטגרלי אשר מקרין על החלון, אין צורך להסתכל על עוד מסך בשביל הכוונות (ואל תגידו לי שהכוונות קוליות לא מעצבן אותכם, במיוחד שזה מגביל אותכם מלשמוע מוזיקה), אין צורך לנתק את המכשיר ביציאה מהרכב ולהסתובב איתו. עבורי זה אידיאלי.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם עבור טייסי קרב שנוחתים על נושאת מטוסים זה אידאלי, והלוואי על כולנו.
רק הישום של זה במכוניות, יקח עוד טיפה זמן...
רק הישום של זה במכוניות, יקח עוד טיפה זמן...