חיבור טלויזית LCD למחשב - עזרה
שלום,
יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאות של VGA, DVI ו- S.VIDEO.
המסך של המחשב מחובר דרך יציאת VGA.
ברצוני לחבר את טלויזית ה LCD שברשותי למחשב דרך אחת היציאות הפנויות. היות שבטלויזיה יציאת ה- S.VIDEO תפוסה , עלי להשתמש ביציאה אחרת.
ניסיתי להשתמש בכבל S.VIDEO - AV אולם המחשב לא זיהה את הטלויזיה ולא ניתן היה לקבל אות שידור בטלויזיה לכן זו לא אופציה.
בטלויזית ה- LCD יש יציאות פנויות של HDMI ושל VGA....
במחשב (כאמור) יש לי יציאות DVI ו- S.VIDEO פנויות.
מה הדרך הכי טובה לחבר בין המחשב לטלויזיה?
כמו כן, האם בכלל ניתן לחבר בכרטיס המסך גם יציאת VGA וגם יציאת DVI לשני מסכים שונים (אחד מהם מסך LCD של המחשב)?
בתודה מראש, עדי
יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאות של VGA, DVI ו- S.VIDEO.
המסך של המחשב מחובר דרך יציאת VGA.
ברצוני לחבר את טלויזית ה LCD שברשותי למחשב דרך אחת היציאות הפנויות. היות שבטלויזיה יציאת ה- S.VIDEO תפוסה , עלי להשתמש ביציאה אחרת.
ניסיתי להשתמש בכבל S.VIDEO - AV אולם המחשב לא זיהה את הטלויזיה ולא ניתן היה לקבל אות שידור בטלויזיה לכן זו לא אופציה.
בטלויזית ה- LCD יש יציאות פנויות של HDMI ושל VGA....
במחשב (כאמור) יש לי יציאות DVI ו- S.VIDEO פנויות.
מה הדרך הכי טובה לחבר בין המחשב לטלויזיה?
כמו כן, האם בכלל ניתן לחבר בכרטיס המסך גם יציאת VGA וגם יציאת DVI לשני מסכים שונים (אחד מהם מסך LCD של המחשב)?
בתודה מראש, עדי
אני יהיה יותר מדוייק
יש לי מחשב מדיה שמחובר לשני מסכים ובעל 2 כרטיסי קול.
אני רוצה בעצם לאפשר דרך מחשב אחד לראות 2 סרטים שונים בו זמנית.
עם התמונה הסתדרתי, בכל מסך רואים את הסרט המתאים, אבל עם הסאונד אני לא מצליך להסתדר.
יש למישהו רעיון ???
עם התמונה הסתדרתי, בכל מסך רואים את הסרט המתאים, אבל עם הסאונד אני לא מצליך להסתדר.
יש למישהו רעיון ???
אני יהיה יותר מדוייק
יש לי מחשב מדיה שמחובר לשני מסכים ובעל 2 כרטיסי קול.
יש למישהו רעיון ???
יש למישהו רעיון ???
עכשיו הבנתי, אך לצערי אין לי מושג אם זה אפשרי.
מאחר ומדובר בעניין של חומרה ומחשבים הייתי מפנה את השאלה לפורום HTPC שם בטוח תמצא מישהו שיתן לך תשובה מפורטת ואולי גם פתרון.
מאחר ומדובר בעניין של חומרה ומחשבים הייתי מפנה את השאלה לפורום HTPC שם בטוח תמצא מישהו שיתן לך תשובה מפורטת ואולי גם פתרון.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds