הסידרה החדשה של טושיבה
לא להפתעתי ,רואים טוב שידורי (טלויזיה ,ערוץ 10 ) SD בסידרה החדשה של טושיבה
שזה יותר מכל ה LCD שראיתי בהשוואה ביום נתון מוצגים יחדיו .
יכול להיות סיבות כלשהן שלא הייתי מודע בעת הצפייה אל מול האחרות שבהן ראו פחות טוב , אבל בטושיבה ראו איכותי יותר, קרי חלק מואר ללא הפרעות ועיוותים .
ניופאן מפתיעה אותי לרעה וכל זאת על פי הרשמים פה בפורום , בעיקר בעיכובים שהיא יוצרת כלפי הלקוח.
http://www.toshiba.com.my/image/TOSHIBA_FPD1.pdf
שזה יותר מכל ה LCD שראיתי בהשוואה ביום נתון מוצגים יחדיו .
יכול להיות סיבות כלשהן שלא הייתי מודע בעת הצפייה אל מול האחרות שבהן ראו פחות טוב , אבל בטושיבה ראו איכותי יותר, קרי חלק מואר ללא הפרעות ועיוותים .
ניופאן מפתיעה אותי לרעה וכל זאת על פי הרשמים פה בפורום , בעיקר בעיכובים שהיא יוצרת כלפי הלקוח.
http://www.toshiba.com.my/image/TOSHIBA_FPD1.pdf
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
דבר ראשון זו לא סידרה חדשה אלא משהו כמו 5 סדרות של מוצרים שונים שיצאו...
ראיתי חלק מהמודלים, אכן זו קפיצה משמעותית מאוד ביחס לסדרות הקודמות וגם המיצובים השונים של המסכים בהחלט נותנים לחברה כיוונים חדשים.
אחרי שנחזור מ-CES נשתדל לבחון את הסדרות החדשות ונדווח.
ראיתי חלק מהמודלים, אכן זו קפיצה משמעותית מאוד ביחס לסדרות הקודמות וגם המיצובים השונים של המסכים בהחלט נותנים לחברה כיוונים חדשים.
אחרי שנחזור מ-CES נשתדל לבחון את הסדרות החדשות ונדווח.
אניי יותר מאשמח אם מתישהוא תבחנו את אחת מהסדרות החדשות של טושיבה...כמובן שהכי חשוב לי זה c [סטנדרט,למשתמש הממוצע] אבל זה בהחלט יהיה מעניין גם לראות סקירות על הx והxf ...בעצם כל סקירה שלכם מעניינת חחחחoferlaor כתב:דבר ראשון זו לא סידרה חדשה אלא משהו כמו 5 סדרות של מוצרים שונים שיצאו...
אחרי שנחזור מ-CES נשתדל לבחון את הסדרות החדשות ונדווח....
לפותח הנושא,על איזה מסך מהסידרה ראית? a3500? c3500? x3500? z3500 ?
יש עוד אחד עם xf אבל שכחתי איך קוראים לו חחח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ניופאן ממשיכה לזלזל בנו
למרבה הצער,ניופאן חזרה ליבא את הסדרות הנחותות של טושיבה.oferlaor כתב:דבר ראשון זו לא סידרה חדשה אלא משהו כמו 5 סדרות של מוצרים שונים שיצאו...
אחרי שנחזור מ-CES נשתדל לבחון את הסדרות החדשות ונדווח....
סידרה zf שהיא ספינת הדגל של טושיבה,הן בעיצוב והן בתכונות וכן סידרה z (לא
z3500 שהיא סידרה נחותה למזרח הרחוק),נשארות לצערנו לאירופאים.דוקא עכשיו,
כאשר שידורי HD נכנסים,ניופאן חוזרת לסורה עם מסכים נחותים הן בתכונות והן
במימשקים.חבל.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
נחותות ? פרט את הטיעון שלך אם אפשרלמרבה הצער,ניופאן חזרה ליבא את הסדרות הנחותות של טושיבה....
Z3030 כולל XF350\1 אמורות להיות ביבוא של ניופאן. XF מאוד קורצת לי כרגע (שתיהן סדרות אירופאיות קצה עליון נכון להיום) למה אתה חושב שהן נחותות על סמך מה ?סידרה zf שהיא ספינת הדגל של טושיבה,הן בעיצוב והן בתכונות וכן סידרה z (לא
z3500 שהיא סידרה נחותה למזרח הרחוק),נשארות לצערנו לאירופאים....
ראית אחד מהמסכים ? בחנת יכולות בהתמודדות עם תכנים שונים ? על מה אתה מבסס את הדיעה שלך על סמך תגובות משתמשים ?
אחוז האנשים שיכולים לשלם עבור דגמים מסויימים קצה עליון שואף לאפס פה בארץ תהיה ריאלי
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

סדרות טושיבה החדשות
המילה נחותות לא מוצלחת.התכוונתי לכך שלא מיבאים את הדגמים הטובים ביותר.Analizer כתב:נחותות ? פרט את הטיעון שלך אם אפשרלמרבה הצער,ניופאן חזרה ליבא את הסדרות הנחותות של טושיבה....Z3030 כולל XF350\1 אמורות להיות ביבוא של ניופאן. XF מאוד קורצת לי כרגע (שתיהן סדרות אירופאיות קצה עליון נכון להיום) למה אתה חושב שהן נחותות על סמך מה ?סידרה zf שהיא ספינת הדגל של טושיבה,הן בעיצוב והן בתכונות וכן סידרה z (לא
z3500 שהיא סידרה נחותה למזרח הרחוק),נשארות לצערנו לאירופאים....
ראית אחד מהמסכים ? בחנת יכולות בהתמודדות עם תכנים שונים ? על מה אתה מבסס את הדיעה שלך על סמך תגובות משתמשים ?
אחוז האנשים שיכולים לשלם עבור דגמים מסויימים קצה עליון שואף לאפס פה בארץ תהיה ריאלי...
ואשר למחירים,טושיבה ידועה במדיניות התמחור האגרסיבית שלה באירופה.
דגם 46zf355d נמכר בגרמניה בסביבות 2150 יורו ואף אחד לא יכול להגדיר
מחיר כזה כ"קצה עליון".ניופאן למדו מפיליפס לקרוע במחירים.זה מה יש.
לפי האתר שלהם ,הדגם מסדרת z איננו z3030 האיכותי שמשווק באירופה.בסופו של
דבר,לנתונים הראשונים שפורסמו באתר ניופאן יש מסורת של אי דיוקים.צריך להמתין
לקישור ל manual פורמלי כדי לדעת מה יהיה באמת.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני עדיין לא מבין על סמך מה אתה קובע שאותם דגמים לא מוצלחים . רשמים, עובדות , מבחני השוואות מול דגמים מסויימים ראית איפשהו ? אשמח אם תצרף קישורים רלוונטים .
עד כמה שידוע לי גם ה Z3030 אמור להגיע אבל נחכה ונראה .
תוצאה ישירה למוצר שמוכיח את עצמו מבחינת יכולות , ביקוש גבוה למוצר מבחינת הצרכן נותן לגיטימציה ליצרן לדרוש מחיר , כמו בשוק האודיו , שוק הרכב וכו' . מה גם שמדובר ביצרן שמשקיע הון במחקר ופיתוח טכנולוגי . מישהו אמור לממן את זה לא ?טושיבה ידועה במדיניות התמחור האגרסיבית שלה באירופה...
רק פיליפס ? מה עם שארפ וסמסונג ?ניופאן למדו מפיליפס לקרוע במחירים...
עד כמה שידוע לי גם ה Z3030 אמור להגיע אבל נחכה ונראה .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לא נחותות !!!
אני שוב חוזר: הביטוי נחותות לא מוצלח.אלו טלביזיות טובות אבל לא הטוב ביותרAnalizer כתב:אני עדיין לא מבין על סמך מה אתה קובע שאותם דגמים לא מוצלחים . רשמים, עובדות , מבחני השוואות מול דגמים מסויימים ראית איפשהו ? אשמח אם תצרף קישורים רלוונטים .תוצאה ישירה למוצר שמוכיח את עצמו מבחינת יכולות , ביקוש גבוה למוצר מבחינת הצרכן נותן לגיטימציה ליצרן לדרוש מחיר , כמו בשוק האודיו , שוק הרכב וכו' . מה גם שמדובר ביצרן שמשקיע הון במחקר ופיתוח טכנולוגי . מישהו אמור לממן את זה לא ?טושיבה ידועה במדיניות התמחור האגרסיבית שלה באירופה...
עד כמה שידוע לי גם ה Z3030 אמור להגיע אבל נחכה ונראה ....
שטושיבה מוכרת היום באירופה.למען הסר ספק: אני חסיד של טושיבה ויש לי שתים בבית.
פשוט מרגיז אותי שאני לא יכול עדיין לרכוש את הדגם 46ZF355D שיש לו גם עיצוב
נהדר וגם תכונות מצוינות.
סתם לידיעת כל אלה שמזלזלים בטושיבה: בירחון HOME Theater מהדורת דצמבר
2007 נערך מבחן השוואתי בין 4 דגמים של full hd,47pfl9732d של פיליפס,דגם
kdl-46xbr4 של סוני,52lx177 (דגם אמריקני של סדרה z) של טושיבה ו ln-t5271f
של סמסונג,כולם דגמי הטופ של היצרנים הנ"ל ומה לעשות,טושיבה זכתה בציון הגבוה ביותר
ובבחירת ה lcd של הבודקים.
נכון שבשורה התחתונה הם מעדיפים פלזמה של פיוניר אבל בין ה lcd טושיבה היא הנבחרת.
נ.ב.
מהיום אני המהנדס בפנסיה !!!!
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

קישור למבחן לדגם 46ZF355D
למרבה הצער,הדגם עדיין לא הגיע לאנגליה,כך שאני מצרף קישור(של 2 חלקים)המהנדס כתב:אני שוב חוזר: הביטוי נחותות לא מוצלח.אלו טלביזיות טובות אבל לא הטוב ביותרAnalizer כתב:אני עדיין לא מבין על סמך מה אתה קובע שאותם דגמים לא מוצלחים . רשמים, עובדות , מבחני השוואות מול דגמים מסויימים ראית איפשהו ? אשמח אם תצרף קישורים רלוונטים .תוצאה ישירה למוצר שמוכיח את עצמו מבחינת יכולות , ביקוש גבוה למוצר מבחינת הצרכן נותן לגיטימציה ליצרן לדרוש מחיר , כמו בשוק האודיו , שוק הרכב וכו' . מה גם שמדובר ביצרן שמשקיע הון במחקר ופיתוח טכנולוגי . מישהו אמור לממן את זה לא ?טושיבה ידועה במדיניות התמחור האגרסיבית שלה באירופה...
עד כמה שידוע לי גם ה Z3030 אמור להגיע אבל נחכה ונראה ....
שטושיבה מוכרת היום באירופה.למען הסר ספק: אני חסיד של טושיבה ויש לי שתים בבית.
פשוט מרגיז אותי שאני לא יכול עדיין לרכוש את הדגם 46ZF355D שיש לו גם עיצוב
נהדר וגם תכונות מצוינות.
סתם לידיעת כל אלה שמזלזלים בטושיבה: בירחון HOME Theater מהדורת דצמבר
2007 נערך מבחן השוואתי בין 4 דגמים של full hd,47pfl9732d של פיליפס,דגם
kdl-46xbr4 של סוני,52lx177 (דגם אמריקני של סדרה z) של טושיבה ו ln-t5271f
של סמסונג,כולם דגמי הטופ של היצרנים הנ"ל ומה לעשות,טושיבה זכתה בציון הגבוה ביותר
ובבחירת ה lcd של הבודקים.
נכון שבשורה התחתונה הם מעדיפים פלזמה של פיוניר אבל בין ה lcd טושיבה היא הנבחרת.
נ.ב.
מהיום אני המהנדס בפנסיה !!!!...
לסקירה בגרמנית שתורגמה בעזרת אתר גוגל:
http://64.233.179.104/translate_c?hl=en ... 5d_1.shtml
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לפחות 2 תכונות אין ל xf
ל XF אין 100hz ואין 5:5 pull downAnalizer כתב:בגדול הדגם הנ"ל מאוד דומה מבחינת תכונות לסדרת XF350\1 האירופאית .
אני לוקח על עצמי את המשימה לבדוק אם ניתן לייבא את הדגם שהעלית בקישור...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
המהנדס .
איזה סמסונג נבחנה במבחן ההשוואתי ?
איזה סמסונג נבחנה במבחן ההשוואתי ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
בגדול ה ZF היא Z3030 באריזה של ה XF או לחילופין 100מגהרץ + XF.
אז נכון שכרגע אתה לא יכול להינות משתי העולמות אבל בסופו של דבר בתכונות Z3030 שווה לה ונחשבת כחלק מגמי הטופ של טושיבה.
וכמו שאתה רואה ה ZF רק החלה להמכר באירופה כך וכמו שכתבתי בדיון אחר היא מופיע בקטלוג של ניופאן כך שיש לך תקווה שהיא תמכר בארץ.
אז נכון שכרגע אתה לא יכול להינות משתי העולמות אבל בסופו של דבר בתכונות Z3030 שווה לה ונחשבת כחלק מגמי הטופ של טושיבה.
וכמו שאתה רואה ה ZF רק החלה להמכר באירופה כך וכמו שכתבתי בדיון אחר היא מופיע בקטלוג של ניופאן כך שיש לך תקווה שהיא תמכר בארץ.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

הגודל כן קובע
מלבד 100hz יש גם טיפול טוב יותר בסרטים של 24 מסגרות לשניה.בסופו של דברgk11 כתב:בגדול ה ZF היא Z3030 באריזה של ה XF או לחילופין 100מגהרץ + XF.
וכמו שאתה רואה ה ZF רק החלה להמכר באירופה כך וכמו שכתבתי בדיון אחר היא מופיע בקטלוג של ניופאן כך שיש לך תקווה שהיא תמכר בארץ....
זה יהיה הפורמט בו נראה סרטים מdvd.
חשוב לי מאד המימדים הפיזיים: הדגם של ZF צר משמעותית מהדגם של Z,פחות
בלמעלה מ 10 ס"מ ברוחב.
הדגם של סמסונג במבחן ההשואתי במגזין HOME Theater: LN-T5271F