האם מסך רגיל CRT מציג HD
שלום!
רציתי לדעת האם כשאני מסתכל סרט של HD במסך המחשב שלי שהוא CRT LG F900B שיש לו את כול הרזולוציה הדרושה לHD (לפחות לפי מה שאני מבין) הוא מראה איכות HD או שאני יראה את הסרט הרבה יותר טוב ב LCD וכמובן אם אפשר עם הסבר למה רואים או לא רואים ב CRT פורמט HD
תודה רבה
רציתי לדעת האם כשאני מסתכל סרט של HD במסך המחשב שלי שהוא CRT LG F900B שיש לו את כול הרזולוציה הדרושה לHD (לפחות לפי מה שאני מבין) הוא מראה איכות HD או שאני יראה את הסרט הרבה יותר טוב ב LCD וכמובן אם אפשר עם הסבר למה רואים או לא רואים ב CRT פורמט HD
תודה רבה
תודה על התשובה!
גודל הרזולוציה שמכוונת אצלי היא : 1024*768
איך אני מכוון את כרטיס המסך כדאי לראות בערך על מה מדובר (מה זה HD) והאם אני רוצה בכלל להשקיע בקניית LCD
למה יהיה הבדל בין ההצגה של הסרט בין LCD למסך הCRT שלי?
ומה זה בכלל משנה מה הרזולוציה שלי כשאני רואה סרט רגיל לא משנה באיזה רזולוציה אני מסתכל עליו תמיד רואים אותו דבר (לפחות מה שלי נראה
)
תודה רבה
גודל הרזולוציה שמכוונת אצלי היא : 1024*768
איך אני מכוון את כרטיס המסך כדאי לראות בערך על מה מדובר (מה זה HD) והאם אני רוצה בכלל להשקיע בקניית LCD
למה יהיה הבדל בין ההצגה של הסרט בין LCD למסך הCRT שלי?
ומה זה בכלל משנה מה הרזולוציה שלי כשאני רואה סרט רגיל לא משנה באיזה רזולוציה אני מסתכל עליו תמיד רואים אותו דבר (לפחות מה שלי נראה
תודה רבה
אבל הפסים השחורים בצדי הסרט במסך 4:3 הם לא אלו בעצם שמונעים מהסרט להימתח ואז בכול זאת הסרט אמור להיות מוצג בלי מתיחה? ובעצם לא ממש משנה אם זה על מסך 4:3 או 16:9 (רק הפסים השחורים זה ההבדל)
תקנו אותי אם אני טועה?
וממש תודה רבה על התשובות עוזרים המון
תקנו אותי אם אני טועה?
וממש תודה רבה על התשובות עוזרים המון