התקשרתי למוקד לברר מדוע אין סדרות בערוץ 500
הנציגה לא ידעה שאין סדרות בערוץ 500 ולאחר הסבר שלי וברור עם עובדים אחרים הצדיקה אותי והתשובה שלה היא כזאת:עם הזמן יגיעו המון סדרות חדשות וטובות באיכות מעולה.
אתה יודע שלצלם בHD צריך לאפר את השחקנים באיפור HD מיוחד.
כן כן ...
היא צודקת! מה אתם צוחקים עליה?
אומנם לא איפור מיוחד אבל היו צריכים לשים אקסטרא איפור.
אני זוכר שהשידורים בארה"ב התחילו ב HD , בקונאן אובריין צחקו על הנושא של האיפור.
אתה חושב שמה שאמרה לך מצחיק? אני התקשרתי לפני שעה כדי לשאול מדוע אין סדרות ואתה יודע מה התשובה?
שבו ותחזיקו חזק:
"שביתת התסריטאים בהוליווד - נאסר עליינו לשדר סדרות (גם ישנות) ב-HD עד שהשביתה תסתיים - אנחנו במעקב יומי על המשא ומתן שנעשה בהוליווד ונעדכן אותכם כשיהיה חדש" - בעיניים שלי, מילה במילה מה שנאמר
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
זה די נכון אני חושב. ארי גולד מהפמליה גם התייחס לזה באחד הפרקים. אישתו הייתה שחקנית אז היא שאלה אותו אם היא יכולה לשחק באיזו סדרה חדשה והוא ענה לו משהו בסגנון של "אז נראית טוב כי לא היו מצלמים בHD" או משהו כזה.
Pavelz כתב:זה די נכון אני חושב. ארי גולד מהפמליה גם התייחס לזה באחד הפרקים. אישתו הייתה שחקנית אז היא שאלה אותו אם היא יכולה לשחק באיזו סדרה חדשה והוא ענה לו משהו בסגנון של "אז נראית טוב כי לא היו מצלמים בHD" או משהו כזה.
...
באותו פרק הוא התעצבן שאישתו התנשקה עם השחקן השני, אז הוא נכנס בפלזמה
והיכה אותה בכל הכוח...
ריחמתי על הפלאזמה
תראו, טכנית, אין בעיה כרגע להרים ערוץ סדרות HD, זה אפילו היה אמור להיות התכנון המקורי בנובמבר (פעם דיברו על השקת HD בנובמבר, זוכרים?). הבעיה היא שעקב השביתה הערוץ ישדר את כל החומרים שלו ועד אפריל מאי כבר לא ישארו חומרים לשידור, כי שום חומר חדש לא מצולם.
אז מה היה קורה אם ערוץ סדרות HD היה עולה עכשיו ויורד בעוד שלושה חודשים, לא הייתם מתעצבנים?