Audiophile PC
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
חחחח
אני חייב רק לשאול אותך בשביל השקט הנפשי....כשאתה אומר שאין רעשים בסט אפ שלך, אם אתה מחבר אוזניות למגבר ושם ווליום לא מבוטל (נגיד שליש או חצי בהתאם למגבר שלך) ותה פותח חלון של אקספלורר או מבצע פעולה ברקע של פתיחת תיקיה (פעולה שלא מייצרת שום צליל בחלונות), האם אתה לא שומע כל רעש חוץ מהרעש הלבן והטבעי של הגברה נקיה ללא השראות או שיש מעין צפצופים אלקטרונים חרישיים בזמן ביצוע הפעולה ? (ממש ממש חלשים)
אני חייב רק לשאול אותך בשביל השקט הנפשי....כשאתה אומר שאין רעשים בסט אפ שלך, אם אתה מחבר אוזניות למגבר ושם ווליום לא מבוטל (נגיד שליש או חצי בהתאם למגבר שלך) ותה פותח חלון של אקספלורר או מבצע פעולה ברקע של פתיחת תיקיה (פעולה שלא מייצרת שום צליל בחלונות), האם אתה לא שומע כל רעש חוץ מהרעש הלבן והטבעי של הגברה נקיה ללא השראות או שיש מעין צפצופים אלקטרונים חרישיים בזמן ביצוע הפעולה ? (ממש ממש חלשים)
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא , אין רעשים בכלל בשום פעולה שנעשית במחשב שלי . גם עם אוזניות מחוברות ובווליום פתוח עד הסוף אין שום רעש !!!Fish72 כתב:חחחח
אני חייב רק לשאול אותך בשביל השקט הנפשי....כשאתה אומר שאין רעשים בסט אפ שלך, אם אתה מחבר אוזניות למגבר ושם ווליום לא מבוטל (נגיד שליש או חצי בהתאם למגבר שלך) ותה פותח חלון של אקספלורר או מבצע פעולה ברקע של פתיחת תיקיה (פעולה שלא מייצרת שום צליל בחלונות), האם אתה לא שומע כל רעש חוץ מהרעש הלבן והטבעי של הגברה נקיה ללא השראות או שיש מעין צפצופים אלקטרונים חרישיים בזמן ביצוע הפעולה ? (ממש ממש חלשים)...
איך מגיעים למחשב נקי מרעשים - 1) מארז תיקני (לפי תקן אינטל ) גדול ומרווח כמה שיותר ועשוי מהפח העבה ביותר שניתן . 2)חומרה ברמה גבוהה . 3) הרכבה מכנית חזקה של המחשב ללא חיסכון בברגים . 4) חיווט כמה שיותר קצר ומהודק עם הרבה אזיקונים ( אסור לחסוך ). 5) מאווררים באיכות גבוהה והכי גדולים במידת האפשר . רצוי גם התקנים ( חומרה או תוכנה )לשליטה במהירות סיבוב המאווררים . 6) אם אתה משתמש בכרטיסי קול בינונים במחירם רצוי להשתמש בכרטיסים פנימיים ( PCI ) הם פחות מרעישים בגלל צימודי ארקה ויותר קל "להשתלט" עליהם מבחינת רעשים .
לו הייתי רוטשילד ...
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
העניינים הסתבכו והמארז שצילמתי תפס יותר מדי מקום (הוא בלט יותר מן המזנון כשהיה צמוד באופן מקסימלי לקיר....).
ניסיתי כל מיני שילובים של מארזים ומאווררים, עד שבסוף הלכתי על ה HEC 6K31 שהוא מארז מיני טאור אלגנטי עם ספק 300W שקט לחלוטין.
החלפתי את המאוורר 92ממ המקורי שבא איתו למאורר SILENT BLADE של GLACIALTECH, למרות שהמקורי שקט מאחר וזה ששמתי איכותי יותר.
כמו כן הלבשתי על גוף קירור של EVERCOOL מאורר 92ממ זהה לזה שבמארז מאחר והוא שקט, מקרר טוב ומקרר גם את האיזור.
עכשיו אפשר לנשום....העניינים מתחממים (באופן החיובי של המילה :O)
כל שנשאר הוא לקנות ולהרכיב כרטיס קול
נ.ב. אני מתלבט אם לשים צורב עם פנל שחור של LG, נראה לי מצד אחד שזה יהיה יותר יפה, כי הכסוף שכרגע בפנים הוא בגוון שונה מאשר של המארז, ומאידך יש יותר מדי כתוב על הפנל השחור של ה LG....
נ.ב. 2 יש עכשיו בפלונטר את המוצר הזה שיכול להיות סופר קלאסי בגלל גודלו ומחירו למדיה סטרימינג :
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 1&lang=heb
ניסיתי כל מיני שילובים של מארזים ומאווררים, עד שבסוף הלכתי על ה HEC 6K31 שהוא מארז מיני טאור אלגנטי עם ספק 300W שקט לחלוטין.
החלפתי את המאוורר 92ממ המקורי שבא איתו למאורר SILENT BLADE של GLACIALTECH, למרות שהמקורי שקט מאחר וזה ששמתי איכותי יותר.
כמו כן הלבשתי על גוף קירור של EVERCOOL מאורר 92ממ זהה לזה שבמארז מאחר והוא שקט, מקרר טוב ומקרר גם את האיזור.
עכשיו אפשר לנשום....העניינים מתחממים (באופן החיובי של המילה :O)
כל שנשאר הוא לקנות ולהרכיב כרטיס קול
נ.ב. אני מתלבט אם לשים צורב עם פנל שחור של LG, נראה לי מצד אחד שזה יהיה יותר יפה, כי הכסוף שכרגע בפנים הוא בגוון שונה מאשר של המארז, ומאידך יש יותר מדי כתוב על הפנל השחור של ה LG....
נ.ב. 2 יש עכשיו בפלונטר את המוצר הזה שיכול להיות סופר קלאסי בגלל גודלו ומחירו למדיה סטרימינג :
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 1&lang=heb
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מארז חביב למדי . הפח שהוא עשוי ממנו קצת דק לטעמי - השאלה היא אם לא יהיו רעשים . חוץ מזה אני מקווה שתסדר יותר טוב את החיווט , בצורה שהמחשב מחווט כרגע בטוח שתהיה תוספת רעש לכרטים הקול המיועד .
לו הייתי רוטשילד ...