מה ההבדל בין AUDIOLAB 8000CD ו 8000CDE ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בבקשה:
http://www.avland.co.uk/audiolab/8000cd/8000cd.htm
http://www.avland.co.uk/audiolab/8000cde/8000cde.htm
לא ממש ברור מה ההבדלים, נראה לי פשוט שה-CDE הוא דגם חדש יותר.
http://www.avland.co.uk/audiolab/8000cd/8000cd.htm
http://www.avland.co.uk/audiolab/8000cde/8000cde.htm
לא ממש ברור מה ההבדלים, נראה לי פשוט שה-CDE הוא דגם חדש יותר.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
מרטין יא מרטין
תודה מרטין על שהואלת לאתר את המפרטים..כנראה שהחברה מהפורום מתאוששים מאפטר קריסמס פארטיס....
בהמשך לבירורי ברשת מסתבר שההבדלים הם :
דגם ה- 8000CD מכיל 2 ספקי כח נפרדים, האחד ליחידה האנלוגית והשני לדיגיטלית
הדגם הנ"ל עוצב מחדש בשנים האחרונות והוחלף מקודד הסיגמא כמדומני במקודד קריסטל (שאני פשוט לא סובל את החברה הזאת מהמקודדים ששמו על לוחות אם של אינטל, אך אני מקווה שמדובר כאן בליגת קידוד אחרת של אותו יצרן)
בדגם הזה ישנם יציאות נוספות מלבד יציאה אנלוגית סטנדרטית בדגם ה 8000CDE.
בגלל ההפרדה בספקים ושינוי המקודד, אני משער שההבדלים האלו אינם מבוטלים ויבואו לידי ביטוי במגבר ורמקולים מפורטים, אך מאחר ויש לי את ה 8000S ורמקולים לטעמי אך לא ברמה גבוהה כנראה שאלך על ה 8000CDE בעיקר בגלל התקצוב...
בהמשך לבירורי ברשת מסתבר שההבדלים הם :
דגם ה- 8000CD מכיל 2 ספקי כח נפרדים, האחד ליחידה האנלוגית והשני לדיגיטלית
הדגם הנ"ל עוצב מחדש בשנים האחרונות והוחלף מקודד הסיגמא כמדומני במקודד קריסטל (שאני פשוט לא סובל את החברה הזאת מהמקודדים ששמו על לוחות אם של אינטל, אך אני מקווה שמדובר כאן בליגת קידוד אחרת של אותו יצרן)
בדגם הזה ישנם יציאות נוספות מלבד יציאה אנלוגית סטנדרטית בדגם ה 8000CDE.
בגלל ההפרדה בספקים ושינוי המקודד, אני משער שההבדלים האלו אינם מבוטלים ויבואו לידי ביטוי במגבר ורמקולים מפורטים, אך מאחר ויש לי את ה 8000S ורמקולים לטעמי אך לא ברמה גבוהה כנראה שאלך על ה 8000CDE בעיקר בגלל התקצוב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ברשותי דגם ה cde ובעת ששקלתי את הרכישה השוויתי אותו לדגם ה cd .
דגם הCD נשמע יותר טוב מהCDE . יותר מפורט, הפרדה טובה יותר. אבל, ההבדל בצליל בין שני המכשירים לא הצדיק לטעמי את ההבדל הגדול במחיר - כמעט פי שניים.
אני מציע שתשמע את שני המכשירים באותו הסטאפ ותחליט בעצמך אם ההבדל בצליל מצדיק את ההפרש במחיר.
שלמה
דגם הCD נשמע יותר טוב מהCDE . יותר מפורט, הפרדה טובה יותר. אבל, ההבדל בצליל בין שני המכשירים לא הצדיק לטעמי את ההבדל הגדול במחיר - כמעט פי שניים.
אני מציע שתשמע את שני המכשירים באותו הסטאפ ותחליט בעצמך אם ההבדל בצליל מצדיק את ההפרש במחיר.
שלמה
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
תודה שלמה.
נראה לי שמה שאעשה זה אבקש לשמוע את 2 הדגמים עם אוזניות מחוברות ישר לנגנים או למגבר אודיולאב כמו שאצלי. ככה לא אושפע מהאקוסטיקה של המקום ואוכל לשים לב לפרטי פרטים בהבדלים בין המכשירים.
שמתי לב כרגע שאין יציאת אוזניה בנגנים...זה יצטרך לעבור דרך המגבר...נו...שויין...
נראה לי שמה שאעשה זה אבקש לשמוע את 2 הדגמים עם אוזניות מחוברות ישר לנגנים או למגבר אודיולאב כמו שאצלי. ככה לא אושפע מהאקוסטיקה של המקום ואוכל לשים לב לפרטי פרטים בהבדלים בין המכשירים.
שמתי לב כרגע שאין יציאת אוזניה בנגנים...זה יצטרך לעבור דרך המגבר...נו...שויין...
הכי טוב אם תשמע את שני הנגנים על הסטאפ שלך ואצלך בבית. זה אפשרי.
יש חנויות שמאפשרות בדיקת ציוד בבית במהלך סוף השבוע (כי אז החנות סגורה והן אינן זקוקות למכשירים לצורכי הדגמה).
אני בדקתי את הנגן אצלי בבית לפני הרכישה.
להערכתי גם אם תשמע את שני הנגנים בחנות מחוברים למגבר אאודיולאב + רמקולים כמו שיש לך תוכל להתרשם בהחלט מההבדל ביניהם חרף תנאי האקוסטיקה השונים.
שלמה
יש חנויות שמאפשרות בדיקת ציוד בבית במהלך סוף השבוע (כי אז החנות סגורה והן אינן זקוקות למכשירים לצורכי הדגמה).
אני בדקתי את הנגן אצלי בבית לפני הרכישה.
להערכתי גם אם תשמע את שני הנגנים בחנות מחוברים למגבר אאודיולאב + רמקולים כמו שיש לך תוכל להתרשם בהחלט מההבדל ביניהם חרף תנאי האקוסטיקה השונים.
שלמה