full hd או hd redy 100hz
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום
אני בהתלבטות קשה מאוד,אני רוצה לקנות lcd ואני לא בטוח על מה ללכת
אני צופה בעיקר בyes כמובן שאני יזמין hd ברגע שהמסך המתאים ישכון בסלון.
ההתלבטות שלי היא בין כמה מסכים של sharp (אני יכול להסיג מחירים טובים על מסכים שלהם),אני לא בטוח עם עדיף full hd או hd redy עם 100hz,אני יודע שיש להם גם full hd עם 100hz אבל היא לא בתקציב שלי.
אודה על כל עצה.
אני גם מוכן לעזור לכל אחד שרוצה מסך של sharp עם המחירים(עבדתי שם 13 שנים ונשארו קשרים טובים)
אני בהתלבטות קשה מאוד,אני רוצה לקנות lcd ואני לא בטוח על מה ללכת
אני צופה בעיקר בyes כמובן שאני יזמין hd ברגע שהמסך המתאים ישכון בסלון.
ההתלבטות שלי היא בין כמה מסכים של sharp (אני יכול להסיג מחירים טובים על מסכים שלהם),אני לא בטוח עם עדיף full hd או hd redy עם 100hz,אני יודע שיש להם גם full hd עם 100hz אבל היא לא בתקציב שלי.
אודה על כל עצה.
אני גם מוכן לעזור לכל אחד שרוצה מסך של sharp עם המחירים(עבדתי שם 13 שנים ונשארו קשרים טובים)
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
מנסיון אישי שלי אני יכול לומר לך שהיה ברשותי את המסך של שארפ 42xd1ea
שהוא מסך FULL-HD והסיבה היחידה שהחזרתי אותו היא בגלל המריחות בשידורי YES + DVD .
זה היה ממש בלתי נסבל (בעיניי לפחות...)
אם עיקר הצפייה שלך היא ביס לא הייתי רוכש מסך FULL HD ללא אפשרות של 100HZ
שהוא מסך FULL-HD והסיבה היחידה שהחזרתי אותו היא בגלל המריחות בשידורי YES + DVD .
זה היה ממש בלתי נסבל (בעיניי לפחות...)
אם עיקר הצפייה שלך היא ביס לא הייתי רוכש מסך FULL HD ללא אפשרות של 100HZ
ממה שראיתי בחנויות ב 100 הרץ רואים הרבה יותר טוב שידורי טלוויזה כיום במיוחד לעומת מסכי FULL HD
וגם כשיהיה כבר שידור HD אז זה יהיה ב 1080i אז זה לא ישנה לך אם זה FULL או לא.
גם אני מחפש טלווזיה כרגע והלוואי והיה לי תקציב ל 100 הרץ...
וגם כשיהיה כבר שידור HD אז זה יהיה ב 1080i אז זה לא ישנה לך אם זה FULL או לא.
גם אני מחפש טלווזיה כרגע והלוואי והיה לי תקציב ל 100 הרץ...
אני לא מבין גדול אבל...
לדעתי, אם אתה מסתכל קדימה - לך על FULL HD אם אתה צריך סיפוק מידי לך על 100 הרץ
הסיבה פשוטה. אני מניח שלטווח הארוך (לא הרחוק מאוד היות ומלחמת שידורי הטלויזיה בעיצומה) תוכל לראות שידורי טלויזיה באכות גבוהה גם בטלוויזית FULL HD.
מצד שני, לא תוכל לראות חדות FULL HD אם לא תקנה טלוויזיה כזו...
הסיבה פשוטה. אני מניח שלטווח הארוך (לא הרחוק מאוד היות ומלחמת שידורי הטלויזיה בעיצומה) תוכל לראות שידורי טלויזיה באכות גבוהה גם בטלוויזית FULL HD.
מצד שני, לא תוכל לראות חדות FULL HD אם לא תקנה טלוויזיה כזו...
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
לדעתי השיקול של "להסתכל קדימה" הוא נכון אבל לא מדוייק מהסיבה הפשוטה שעד ששידורי HD באיכות 1080P יגיעו אלינו (אם בכלל) יעברו הרבה מאוד שנים...gkatz כתב:אני לא מבין גדול אבל...
מצד שני, לא תוכל לראות חדות FULL HD אם לא תקנה טלוויזיה כזו......
ואני גם מעריך שבעוד מספר שנים מחירי המסכים הדקים יהיו מאוד נמוכים (יחסית להיום)...
כך שלקנות מסך עם יותר מדי "מחשבה קדימה" זה שיקול מוטעה.
טווח רחוק התכוונתי שנה מעכשיו לא יותר. גם שידורי HD של 720P או 1080i יראו פיצוץ בFULL HDshiki כתב:לדעתי השיקול של "להסתכל קדימה" הוא נכון אבל לא מדוייק מהסיבה הפשוטה שעד ששידורי HD באיכות 1080P יגיעו אלינו (אם בכלל) יעברו הרבה מאוד שנים...gkatz כתב:אני לא מבין גדול אבל...
מצד שני, לא תוכל לראות חדות FULL HD אם לא תקנה טלוויזיה כזו......
ואני גם מעריך שבעוד מספר שנים מחירי המסכים הדקים יהיו מאוד נמוכים (יחסית להיום)...
כך שלקנות מסך עם יותר מדי "מחשבה קדימה" זה שיקול מוטעה....
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם רואים סרט ברזולוציה נמוכה מזאת של המסך אז יראו הרי פחות טוב לא ?? כי לא תתבצע ''מתיחה'' של הסרט? כמו שלמשל רואים סרט ביוטיוב ומגדילים על כל המסך או שרואים סרט DIVX פשוט שהוא לא HD על מסך LCD במחשב ?
מה מרחק הצפיה ?
http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/
אם אתה רואה הרבה ספורט אז 100hz.
טל
http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/
אם אתה רואה הרבה ספורט אז 100hz.
טל
יס משדרים ב 1080i שזה נותן לנו 1920x1080 (זה 1080i25) ולכן די ברור שהשידור אמור להיראות טוב יותר כל מסך Full-HD מאשר על מסך HD-Ready (ששם מתבצע downscaling) השאלה היא האם ההבדל הוא כל-כך משמעותי ?!
shiki כתב:
במחשבי HTPC ב PS3 ב XBOX360 בנגני Blue-Ray ונגני HD-DVD ובסטרימרים
העתיד כבר כאן !!!
shiki כתב:
כבר היום אני ועוד הרבה מאוד אנשים בפורום הזה כבר נהנים משידור 1080pלדעתי השיקול של "להסתכל קדימה" הוא נכון אבל לא מדוייק מהסיבה הפשוטה שעד ששידורי HD באיכות 1080P יגיעו אלינו (אם בכלל) יעברו הרבה מאוד שנים......
במחשבי HTPC ב PS3 ב XBOX360 בנגני Blue-Ray ונגני HD-DVD ובסטרימרים
העתיד כבר כאן !!!