צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי עד 1000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
GoldenAce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי עד 1000 ש"ח לחדר בגודל של
8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, אם אפשר גם המלצה בקשר לפיזור נכון של הרמקולים זה גם יהיה נחמד, תודה מראש לכל העוזרים.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

נלחמתי בעצמי כדי לא לרשום משהו סרקסטי אבל באמת אני לא יכול לשפוט היכן אתה נמצא. אז ברצינות, ב- 1,000 ש"ח אתה לא יכול לקנות שום פתרון מלא לק"ב, גם לא יד שניה. אם יש לך רמקולים ישנים בבית, אוכל להמליץ לך לחפש רסיבר יד שניה בלוח כאן באתר. יש כמה אופציות נחמדות. עם הזמן תוסיף סנטר ואחוריים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

דני_א
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני בערך באותו מצב כמוך - מחפש משהו לא יקר אבל לא מאוד גרוע. ולמדתי משהו די חשוב:

האנשים פה בפורום מאוד מאוד נחמדים, אבל לבקש מאנשים שקולנוע ביתי / מערכות קול זה תחביב רציני שלהם לעזור לך לקנות מערכת שלמה ב-1000 ש"ח, זה כמו להכנס למסעדת גורמה ולבקש קטשופ. הנמשל: האנשים פה יודעים להעריך משהו איכותי ויהיה קשה להם לתת לך עצות ולעזור לך לקנות משהו ממש גרוע (ע"פ קנה המידה שלהם, שהוא לגיטימי לגמרי, גם אם הוא לא כמו שלך או שלי).

בכל מקרה, אני לא באמת יכול לעזור לך, כי אני גם לא ממש מבין בזה כלום, אבל לדעתי המאוד אישית (בטוח יהיה מי שיתנגד) השלב הבא אחרי הרמקולים הגרועים של הטלויזיה (חינם), זה לחבר את מקור האודיאו שלך למערכת מיני סטריאו (אם יש - חינם), אח"כ לחבר לרמקולים סבירים שנועדו למחשב (כמה מאות שקלים), אח"כ לקנות איזשהו "*** סיני" במערכת מושלמת (1000 ש"ח), אח"כ לקנות רסיבר + רמקולים גם "לא משהו" וגם משומשים ב-1500-2000. רק אחרי שהחלטת שאתה עובר את המדרגה הזאת, תוכל לחזור לפה לקבל עצות.

כשזה יקרה, הם יגידו לך (ואני אומר את זה במלוא ההערכה לאנשים פה, באמת) "כל אחד מהרסיברים ברמת כניסה של ימאהה/דנון/אונקיו יהיה אחלה", חלק יגידו שגם פיוניר בסדר (לקולנוע ביתי). תוסיף לזה DVD בכמה מאות שקלים, ותחפש רמקולים יד שניה. עם הזמן, תוכל לשדרג את הרמקולים.

והכי חשוב - לך תשמע מה שאתה חושב לקנות. אתה זה שהולך לחיות עם המערכת והכי חשוב שאתה תהיה מרוצה.

בינתיים, תעזר בסבלנות, אל תקנה *** שתתחרט עליו ושיהיה לך מסע חיפוש מערכת קולנוע זולה וטובה מהנה. :)

דני

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”