מחפשת אוזניות זולות ואיכותיות
אני יודעת שזול ואיכותי זה מושג שבד"כ לא עובד ביחד,
אבל אני לא אודיופילית כבדה והייתי מרוצה מה- Sennheiser MX400 שלי ששירתו אותי נאמנה, עד שאוזניה אחת הפסיקה לעבוד.
אני מחפשת אוזניות כפתור איכותיות ל- iRiver H340 שלי (ענתיקה, אבל לא מחליפה אותו בשום מחיר שבעולם!).
אין לי שום צורך בשליטה על הווליום מהאוזניה, יש לי שלט עם מסך של ה- iRiver.
תקציב של 100-130 ש"ח.
יש משהו יותר מומלץ מה- MX400, או שכדאי לקנות את אותו דגם?
אבל אני לא אודיופילית כבדה והייתי מרוצה מה- Sennheiser MX400 שלי ששירתו אותי נאמנה, עד שאוזניה אחת הפסיקה לעבוד.
אני מחפשת אוזניות כפתור איכותיות ל- iRiver H340 שלי (ענתיקה, אבל לא מחליפה אותו בשום מחיר שבעולם!).
אין לי שום צורך בשליטה על הווליום מהאוזניה, יש לי שלט עם מסך של ה- iRiver.
תקציב של 100-130 ש"ח.
יש משהו יותר מומלץ מה- MX400, או שכדאי לקנות את אותו דגם?
בתקציב שלך אני מאוד אהבתי את Koss Sparkplug, רק שהן לא בדיוק אוזניות כפתור.
בתור אחד שהשתמש הרבה זמן ב-MX400 אני יכול להגיד לך שלדעתי ה-KOSS הרבה יותר טובות.
http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p? ... ^SPARKPLUG
בתור אחד שהשתמש הרבה זמן ב-MX400 אני יכול להגיד לך שלדעתי ה-KOSS הרבה יותר טובות.
http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p? ... ^SPARKPLUG
אחד היתרונות הגדולים של IN EAR זה האטימה והבידוד מהסביבה.אוזניות כפתור רגילות לעולם לא יגיעו לבידוד שמתקרב לזה.מבחינה מעשית קשה לבודד רעשים במבנה שלהם אם הן לא נכנסות לתעלת האוזן.קשה לי להאמין שחנות תיתן לשמוע אוזניות IN EAR. (היה פה מישהו שטען שנתנו לו אך אינני זוכר איפה).אם את רוצה לשמוע את EP 630/35 או SHURE E2G אני יכול להתנדב אך תצתרכי להגיע לאונברסיטת ת"א.
בסופו של דבר האיכות עלתה על המחיר, חרגתי (הרבה) מהתקציב וקניתי CX300.
שמעתי אותן בקילומבו, וכמה רגעים הספיקו להבהיר לי את ההבדלים, הן היו נוחות ולמען הבריאות של האוזניים שלי והבריאות הנפשית שלי החלטתי לקנות אותן (באוטובוס אני מגיעה לווליומים גבוהים מהרצוי כשבד"כ אני שומעת בווליום די נמוך רק כדי לא לשמוע את הקשקשת מבחוץ, וזה בד"כ לא עוזר).
ועוד שאלה-
קראתי כאן על Burn In. האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת במונח, אבל קראתי קצת והבנתי בגדול למה הכוונה. כדאי לעשות את זה לCX300 או שבאוזניות כאלה אני לא ארגיש בהבדל?
אם כן - לכמה זמן? יש משמעות לרצף ההשמעה? ועם איזו מוזיקה? בחלק מהמקומות קראתי שמומלץ עם רעש לבן, ובאחרים פשוט עם המוזיקה שלי.
תודה לכולם על העזרה.
שמעתי אותן בקילומבו, וכמה רגעים הספיקו להבהיר לי את ההבדלים, הן היו נוחות ולמען הבריאות של האוזניים שלי והבריאות הנפשית שלי החלטתי לקנות אותן (באוטובוס אני מגיעה לווליומים גבוהים מהרצוי כשבד"כ אני שומעת בווליום די נמוך רק כדי לא לשמוע את הקשקשת מבחוץ, וזה בד"כ לא עוזר).
ועוד שאלה-
קראתי כאן על Burn In. האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת במונח, אבל קראתי קצת והבנתי בגדול למה הכוונה. כדאי לעשות את זה לCX300 או שבאוזניות כאלה אני לא ארגיש בהבדל?
אם כן - לכמה זמן? יש משמעות לרצף ההשמעה? ועם איזו מוזיקה? בחלק מהמקומות קראתי שמומלץ עם רעש לבן, ובאחרים פשוט עם המוזיקה שלי.
תודה לכולם על העזרה.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
המשוגעים לדבר אכן מיחסים חשיבות לסוג השירים שמשמיעים בBURN IN ולזמן ההשמעה,
לא צריך לקחת את זה יותר מדי ברצינות. או שהשימוש הטבעי "יפתח" את הדרייברים לצלילים יותר טובים או שפשוט מחברים אותן לרסיבר, משאירים אותו דלוק על מוזיקה בלופ בווליום לא גבוה מדי (אך גם לא נמוך) למשך 7-10 שעות.
וד"א - בריאות לאוזן שום אוזנייה לא תיתן לך אלא להפך ויש מומחים הטוענים שאוזניות INEAR אפילו פוגעות יותר. אך מנגד יש מומחים אחרים שטוענים שיש לנו רק נשמה אחת - וחבל לשמור אותה לגיל 80 בלבד
.
לא צריך לקחת את זה יותר מדי ברצינות. או שהשימוש הטבעי "יפתח" את הדרייברים לצלילים יותר טובים או שפשוט מחברים אותן לרסיבר, משאירים אותו דלוק על מוזיקה בלופ בווליום לא גבוה מדי (אך גם לא נמוך) למשך 7-10 שעות.
וד"א - בריאות לאוזן שום אוזנייה לא תיתן לך אלא להפך ויש מומחים הטוענים שאוזניות INEAR אפילו פוגעות יותר. אך מנגד יש מומחים אחרים שטוענים שיש לנו רק נשמה אחת - וחבל לשמור אותה לגיל 80 בלבד
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תזמיני מאמזון כל דגם של חברת skullcandy .
עם שער הדולר המגוחך היום אין משהו שווה יותר.
יש לי אותן כמה חודשים את הדגם הכי הכי פשוט שלהן והן מעולות....
פשוט 10. בארה"ב ראיתי כל אדם שלישי איתן. זה פשוט משהו שלא מכירים בארץ.
עם שער הדולר המגוחך היום אין משהו שווה יותר.
יש לי אותן כמה חודשים את הדגם הכי הכי פשוט שלהן והן מעולות....
פשוט 10. בארה"ב ראיתי כל אדם שלישי איתן. זה פשוט משהו שלא מכירים בארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני אישית חובב גדול של SHURE, דגם הכניסה שלהם לא הכי זול בעולם (בסביבות 100 דולר), אבל כמו שאמרו לפני גדולים וחכמים - שער הדולר נמוך 
קראתי דעות לכאן ולכאן.BRK כתב:המשוגעים לדבר אכן מיחסים חשיבות לסוג השירים שמשמיעים בBURN IN ולזמן ההשמעה,
וד"א - בריאות לאוזן שום אוזנייה לא תיתן לך אלא להפך ויש מומחים הטוענים שאוזניות INEAR אפילו פוגעות יותר. אך מנגד יש מומחים אחרים שטוענים שיש לנו רק נשמה אחת - וחבל לשמור אותה לגיל 80 בלבד.
...
בכל מקרה, הייתי מגיעה לווליומים ממש גבוהים עם הMX הישנות שלי, ועכשיו כשכבר התרגלתי לCX300 אני שומעת בממוצע בווליום הרבה יותר נמוך והאטימה לרעשים מהסביבה מצוינת.
מקסימום בגיל 70 יהיה לי מכשיר שמיעה, אבל לפחות אני אהיה שפויה אחרי כל נסיעות האוטובוס האלה כשמבעד לאוזניות רגילות שמעתי את כל השיחה המרתקת של זו שישבה לידי, או את המוזיקה מהפלאפון של הערס התורן.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

לי יש את אלו:pizi כתב:אורי ו
איזה דגם יש לך ? תיתן כיוון...
http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7 ... d_i=507846
והן אחלה , ווליום הכל.
כתבו שם שאלו מעולות, תאמת ב 24 דולר שווה את הניסוי:
http://www.amazon.com/gp/product/B000CM ... 659C3CFXWF
זה פשוט חברה שאין בארץ ואני אומר לך שאם זה היה בארץ הם היו עולות מינימום כפליים. בארץ יש פשוט כלום בתחום.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

לא לצערי. יש לי בעיה קשה לשים אוזניות בתוך האוזן שהן לא שלי.
אני רק יכול להגיד מה שמעתי בעצמי. קניתי את אלו במקרה כי חיפשתי INEAR בארה"ב והן היו ב 10 דולר.
ראיתי שהמון אנשים איתן ואמרתי "מקסימום 10 דולר מה כבר הפסדתי" .
ויצאתי ברווח
אני רק יכול להגיד מה שמעתי בעצמי. קניתי את אלו במקרה כי חיפשתי INEAR בארה"ב והן היו ב 10 דולר.
ראיתי שהמון אנשים איתן ואמרתי "מקסימום 10 דולר מה כבר הפסדתי" .
ויצאתי ברווח
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

consider myself a bit of a headphone connoisseur and have used tons of different earbuds searching for the perfect pair. As a musician, I use Shure e3's with sleeves custom molded to my ear canal by an audiologist. I've also used several professional circumaural headphones in the studio.
These headphones do not reproduce sound as accurately as Shure's e2 and e3 models, but I still prefer these for everyday listening. They are bass heavy compared to a linear response. When these earbuds are properly inserted, the bass is massive, and isolation is EXCELLENT. They are much easier to pop in and get an great seal than the Shures (with foam, plastic, or custom silicon sleeves).
CONS: The wires are thin and so do not fall flat like heavy duty wires but are quality enough for the job. The case it comes with is useless.
PRO: Excellent sound (although technically not "accurate" or linear), extremely strong bass (the best I've ever heard in an earbud), excellent isolation, easy, comfortable secure fit. Excellent value.
Bottom line: I call these headphones "the best headphones under $100" even though I know they only cost a fraction of that. I lost my pair and am buying two more pairs now.
Other notes: I've used them while running and they will stay in for about 15 minutes...much longer than any other i've tried. it helps to have very clean ears. No other earbud stays in longer than a couple minutes. A trick I use is to bring the cable up your back behind you (its nice not to have wires flopping in front of you while you run) and then loop the wire over your ear from the back and insert the earbud upside down. The weight of the cord will be resting on the top of your ear and not pulling the earbud out.
ביקורת באמזון של מישהו...
These headphones do not reproduce sound as accurately as Shure's e2 and e3 models, but I still prefer these for everyday listening. They are bass heavy compared to a linear response. When these earbuds are properly inserted, the bass is massive, and isolation is EXCELLENT. They are much easier to pop in and get an great seal than the Shures (with foam, plastic, or custom silicon sleeves).
CONS: The wires are thin and so do not fall flat like heavy duty wires but are quality enough for the job. The case it comes with is useless.
PRO: Excellent sound (although technically not "accurate" or linear), extremely strong bass (the best I've ever heard in an earbud), excellent isolation, easy, comfortable secure fit. Excellent value.
Bottom line: I call these headphones "the best headphones under $100" even though I know they only cost a fraction of that. I lost my pair and am buying two more pairs now.
Other notes: I've used them while running and they will stay in for about 15 minutes...much longer than any other i've tried. it helps to have very clean ears. No other earbud stays in longer than a couple minutes. A trick I use is to bring the cable up your back behind you (its nice not to have wires flopping in front of you while you run) and then loop the wire over your ear from the back and insert the earbud upside down. The weight of the cord will be resting on the top of your ear and not pulling the earbud out.
ביקורת באמזון של מישהו...