LG 37LC53
אין לי ניסיון עם הטושיבה,יש לי ניסיון עם הlg.ניסיון רע.alvox כתב:תגיד, יש לך ניסיון עם טושיבה שאתה בכול שירשור דוחף אותה?
או שאתה מקבל אחוזים?...
אם הטושיבה יהיה לי ניסיון בקרוב,למרות שלרבים כבר יש ניסיון איתה וחלקו את הניסיון שלהם עם הפורום.
אבל אני אשמח שתתן לי דגם של מסך שלדעתך נותן תמורה יותר טובה לכסף במחירים האלה,למסך 37 אינץ' בטווח מחירים של 6-6.5k עם אחריות מבית טוב. היחידה שאני יכול לחשוב עליה הוא ההיטאצ'י ld9000,ולכן אני ממשיך להמליץ עליה.
ולמה אחוזים,לא יותר טוב שאני אקבל את המסך חינם?
מעפנית? אני אשמח לדעת מה אתה חושב שיותר טוב,הרי עדיין לא קניתי אותה...
בקשר לסידרה החדשה,אותו דבר למה אני לא ממליץ על ההיטאצ'י החדשה -אין פה שום ביקורות עליה ולאף אחד שאני מכיר יש ניסיון איתה.
בקשר להמלצות שלי ,אני בטוח ששמת לב שיש פה טלוויזיות שפשוט חוזרים וממליצים עליהם אפילו שאף פעם לא ראית אותם - סמסונג q9,היטאצ'י ld9000 ,שארפ wd1 ועד. פשוט להרבה כל כך יש ניסיון איתה אז השמועה כבר אומרת שהם טובים.....היו פה הרבה המלצות על טושיבה c3000 ,תמונות,חוות דעות [לא של עופר,עדיין לא הגענו לזה] ולכן גם אני התחלתי להמליץ עליה - אפילו לפני חודשים ,שבכלל לא היה לי שום קשר עליה.
בקשר לסידרה החדשה,אותו דבר למה אני לא ממליץ על ההיטאצ'י החדשה -אין פה שום ביקורות עליה ולאף אחד שאני מכיר יש ניסיון איתה.
בקשר להמלצות שלי ,אני בטוח ששמת לב שיש פה טלוויזיות שפשוט חוזרים וממליצים עליהם אפילו שאף פעם לא ראית אותם - סמסונג q9,היטאצ'י ld9000 ,שארפ wd1 ועד. פשוט להרבה כל כך יש ניסיון איתה אז השמועה כבר אומרת שהם טובים.....היו פה הרבה המלצות על טושיבה c3000 ,תמונות,חוות דעות [לא של עופר,עדיין לא הגענו לזה] ולכן גם אני התחלתי להמליץ עליה - אפילו לפני חודשים ,שבכלל לא היה לי שום קשר עליה.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
קיבלת מחיר מצוין
לפני חודשיים היא עלתה 7500 שח
קיבלת אותה בכלום כסף
אבל אם הוצאת תתטלויזיה הזו במחיר הזה תוכל להוציא את השארפ WD1E ב7 אלף
עכשיו סוף השנה יש מחירי שחיתות על כל הדגמים.
קיבלת אותה בכלום כסף
אבל אם הוצאת תתטלויזיה הזו במחיר הזה תוכל להוציא את השארפ WD1E ב7 אלף
עכשיו סוף השנה יש מחירי שחיתות על כל הדגמים.