פתאום אני לא שומעת כלום במחשב. נפתר. אולי סתם רצה צומי
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי לכולם
הבעיה: פתאום הבחנתי שיותר איני שומעת קול במחשב.
תיאור מפורט
1. עדיין לא התקנתי את כל הקודקים המאפשרים שידור ווידאו - וטרם יצא לי לראות סרטים דרך המחשב.
2. בעקבות המלצתכם הסרתי לפני הרבה זמן את תוכנית הנרו שהייתה רווית קודקים
3. למרות 1 ו- 2 יכולתי לשמוע מוזיקה ולראות + לשמוע סרטונים שונים (דוגמת המשודרים ב- YOUTUBE)
4. אני מנסה למחוק דברים מיותרים אך כבר למדתי לא למחוק תוכניות שונות בטח שלא כאלה שנמצאות ברג'סטרי. כך שלא נראה לי שמחקתי משהו קריטי, אם כי מי יודע
5. אתמול בערב ניסיתי לראות סרטון ב- YOYTOBE אולם לא שמעתי דבר. היות ולא הייתה אינדיקציה שהוא עם פסקול, חשדי טרם התעורר
בשעה האחרונה ניסיתי לראות סרטון אחר שברור שמצורף אליו פס קול - הייתה דממה.
היות ודרך המערכת לא שמעתי, ניסיתי דרך אזניות. גם פה נרשמה דממה (המחשב לא על MUTE)
כאשר שני אלה לא עבדו, ניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה דרך הצורב. שוב דממה.
אמנם שקט יכול להיות נחמד, אבל כיצד אוכל אוכל לשמוע מוזיקה?
תודה
הבעיה: פתאום הבחנתי שיותר איני שומעת קול במחשב.
תיאור מפורט
1. עדיין לא התקנתי את כל הקודקים המאפשרים שידור ווידאו - וטרם יצא לי לראות סרטים דרך המחשב.
2. בעקבות המלצתכם הסרתי לפני הרבה זמן את תוכנית הנרו שהייתה רווית קודקים
3. למרות 1 ו- 2 יכולתי לשמוע מוזיקה ולראות + לשמוע סרטונים שונים (דוגמת המשודרים ב- YOUTUBE)
4. אני מנסה למחוק דברים מיותרים אך כבר למדתי לא למחוק תוכניות שונות בטח שלא כאלה שנמצאות ברג'סטרי. כך שלא נראה לי שמחקתי משהו קריטי, אם כי מי יודע
5. אתמול בערב ניסיתי לראות סרטון ב- YOYTOBE אולם לא שמעתי דבר. היות ולא הייתה אינדיקציה שהוא עם פסקול, חשדי טרם התעורר
בשעה האחרונה ניסיתי לראות סרטון אחר שברור שמצורף אליו פס קול - הייתה דממה.
היות ודרך המערכת לא שמעתי, ניסיתי דרך אזניות. גם פה נרשמה דממה (המחשב לא על MUTE)
כאשר שני אלה לא עבדו, ניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה דרך הצורב. שוב דממה.
אמנם שקט יכול להיות נחמד, אבל כיצד אוכל אוכל לשמוע מוזיקה?
תודה
נערך לאחרונה על ידי biss ב 28/12/2007 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.