התחדשתי ב R81B . כמה שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום . כמו שרשמתי רכשתי את ה R81B (מדהימה !) .
חיברתי מהמחשב את ה DVI ל VGA (עם מתאם כמובן) ומה DVI השני (תומך ב HDMI) עם מתאם ל HDMI 1 .
שאני על PC אני רואה הכל טוב ויפה. שאני עובר ל HDMI1 אני רואה רק את רקע של הדסקטופ בלי שום אייקון.
שנכנסתי לדרייבר של הכרטיס מסך זה רושם לי שהסמסונג יכולה להגיע עד 1920X1080 שלמעשה הרזולוציה שלה היא בעצם 1360X768. נראה לי שזה הגורם לבעיה שלי.

הבעיה שאני לא יכול בו זמנית להיות גם ב HDMI וגם ב PC וששניהם יראו את האייוקנים וכל השאר.

אגב , בכל חיבורי ה HDMI ב R81B יש NR ?

תודה רבה

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

bixente כתב: אגב , בכל חיבורי ה HDMI ב R81B יש NR ?
...
לא רק ב-HDMI 2

ben_shap2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

איך המסך לשידורי טלויזיה?

שליחה #3 

הוא נראה לי נהדר בחנות אבל לפני שמחליט מה לרכוש אשמח לדעת דעות של מי שכבר קנה :)

LinarSavion
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: איך המסך לשידורי טלויזיה?

שליחה #4 

ben_shap2 כתב:הוא נראה לי נהדר בחנות אבל לפני שמחליט מה לרכוש אשמח לדעת דעות של מי שכבר קנה :)
...
בשידורי טלוויזיה המסך טוב מאוד (אומנם יש טובים ממנו), אבל בשידורי HD איכות השידור ממש מצויינת. המסך אצלי כבר כמה חודשים עכשיו ואין שום תלונה.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

אוקיי אני אתחיל בתודה ל IGK. חיברתי ל HDMI 2 והאיכות מעולה !
כל הבעיות שרשמתי הסתדרו.

בקשר לדעה על הטלוויזיה . שראיתי את הטלוויזיה בחנות התלהבתי ממנה מאוד מהאיכות של המשחקים והשידורי HD. השידורי טלוויזיה היו די רעים. זה לא שינה לי הרבה כי אני לא רואה הרבה טלוויזיה(בעיקר ספורט).
אתמול רכשתי אותה והיא פשוט מדהימה. המשחקים וה HD יותר טובים אפילו ממה שראיתי בחנות.
זוכרים שאמרתי לכם שהשידורי כבלים די רעים ? אז בדקתי את זה אצלי ודווקא רואים סבבה לגמרי. לא מעולה אבל בסיר בהחלט, אין לי שום בעיה עם האיכות.
ממליץ בחום על הטלוויזיה הזו, פשוט מדהימה !
מרגע לרגע אני מתאהב יותר ויותר :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”