בעית סאונד בסרטי 5.1. לא שומעים בחלק מהסרטים כלום.
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שבת שלום חבר'ה.
אז ככה, מותקן לי FFDSHOW ובתקנה ,ביטלתי את כל האודיו .
לאחר מכן התקנתי AC3 FIlter והגדרתי שיהיה על output format
3\2+SW 5/1
ומתחתיו PCM 32
המאסטר וג'אין שמתי על 20+db.
לאחר מכן הרצתי בMCplayer סרט 5.1 שמעו מצוין מהחלק הקדימה (סנטר + הרמקולים הצדדיים)
אך ברמקולים האחוריים בקושי שמעו משהו.
ניסיתי את אותו סרט להריץ בBSplayer PRO ושמעו מצוין באחוריים בקדמיים\, אבל מהסנטר לא שמעו כלום, - הכוונה שלא שמעו את הדיבורים.
לאחר מכן ניסיתי סרט אחר, בשני התוכנות שומעים כאילו אותם מדברים ממש חלש כאילו הם בממ''ד, ולפעמים קולות רקע שומעים יחסית סביר.
הכרטיס קול שלי הוא OnBoard של הלוח של גי'גבייט .
P35-DS3L
רמקולים - Z-640 של לוג'טיק.
עזרה חבר'ה, זה משבית אותי מלראות סרטים בסופ''ש הזה!
תודה ושבת שלום.
אז ככה, מותקן לי FFDSHOW ובתקנה ,ביטלתי את כל האודיו .
לאחר מכן התקנתי AC3 FIlter והגדרתי שיהיה על output format
3\2+SW 5/1
ומתחתיו PCM 32
המאסטר וג'אין שמתי על 20+db.
לאחר מכן הרצתי בMCplayer סרט 5.1 שמעו מצוין מהחלק הקדימה (סנטר + הרמקולים הצדדיים)
אך ברמקולים האחוריים בקושי שמעו משהו.
ניסיתי את אותו סרט להריץ בBSplayer PRO ושמעו מצוין באחוריים בקדמיים\, אבל מהסנטר לא שמעו כלום, - הכוונה שלא שמעו את הדיבורים.
לאחר מכן ניסיתי סרט אחר, בשני התוכנות שומעים כאילו אותם מדברים ממש חלש כאילו הם בממ''ד, ולפעמים קולות רקע שומעים יחסית סביר.
הכרטיס קול שלי הוא OnBoard של הלוח של גי'גבייט .
P35-DS3L
רמקולים - Z-640 של לוג'טיק.
עזרה חבר'ה, זה משבית אותי מלראות סרטים בסופ''ש הזה!
תודה ושבת שלום.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
compman112,
מצד אחד חשבתי שאולי מדובר בבעיה בפיענוח ברמקולים , מצד שני אתה אומר שתוכנות שונות משפיעות על הסאונד בצורה אחרת.
מאד מוזר.. לצערי אין לי רעיון כרגע
מצד אחד חשבתי שאולי מדובר בבעיה בפיענוח ברמקולים , מצד שני אתה אומר שתוכנות שונות משפיעות על הסאונד בצורה אחרת.
מאד מוזר.. לצערי אין לי רעיון כרגע
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
compman112
-
- חבר ותיק

אני לא מנסה להוציא סאונד דרך רסיבר לטלוויזיה.droren כתב:compman112,
מאד מוזר.. לצערי אין לי רעיון כרגע...
דרך המחשב לרמקולים של המחשב.
גם לך אין פתרון? ניסיתי לשחק בהגדרות של AC# filter, כלום לא עוזר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהכרותי הקצרצרה עם הרמקולים האלו אני זוכר שאין להם מפענח עצמאי ויש להם סידור כבלים קצת משונה.
היות שאין להם מפענח ההמרה מאודיו דיגיטאלי לאנאלוגי מתבצעת במחשב ויש לזה כמה השלכות.
1. צריך להגדיר בלוח הבקרה כמה רמקולים יש לך, אחרת המיקסר של חלונות לא יעבוד כמו שצריך.
2. צריך להגדיר בדרייברים של האודיו מה ההתנהגות של כל יציאה כי אחרת עשוי להיות ערבוב של הסנטר עם הסאב.
3. אסור בשום פנים ואופן להגדיר בנגנים passthrough וצריך גם בהם להגדיר לכמה רמקולים מוציאים אודיו כי אחרת הם עלולים להוציא אודיו דו ערוצי כל הזמן (ראה PDVD שיש לו מפענח תוכנה פנימי לדוגמא)
4. צריך להגדיר במפענח האודיו (ffdshow או AC3) להפעיל את המיקסר ואת הפענוח וגם שם להגדיר לכמה רמקולים רוצים להוציא אודיו החוצה. ב ffdshow עדיף גם להגדיר רק 16bit integer ב output כבחירה ראשונית ולשנות פרמטרים רק אחרי שווידאת שהכל עובד.
אם אתה עובד עם vista צריך גם לבחור את ה playback device הנכון.
היות שאין להם מפענח ההמרה מאודיו דיגיטאלי לאנאלוגי מתבצעת במחשב ויש לזה כמה השלכות.
1. צריך להגדיר בלוח הבקרה כמה רמקולים יש לך, אחרת המיקסר של חלונות לא יעבוד כמו שצריך.
2. צריך להגדיר בדרייברים של האודיו מה ההתנהגות של כל יציאה כי אחרת עשוי להיות ערבוב של הסנטר עם הסאב.
3. אסור בשום פנים ואופן להגדיר בנגנים passthrough וצריך גם בהם להגדיר לכמה רמקולים מוציאים אודיו כי אחרת הם עלולים להוציא אודיו דו ערוצי כל הזמן (ראה PDVD שיש לו מפענח תוכנה פנימי לדוגמא)
4. צריך להגדיר במפענח האודיו (ffdshow או AC3) להפעיל את המיקסר ואת הפענוח וגם שם להגדיר לכמה רמקולים רוצים להוציא אודיו החוצה. ב ffdshow עדיף גם להגדיר רק 16bit integer ב output כבחירה ראשונית ולשנות פרמטרים רק אחרי שווידאת שהכל עובד.
אם אתה עובד עם vista צריך גם לבחור את ה playback device הנכון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
compman112
-
- חבר ותיק

לא יודע למה,אבל הצלחת!Catskinner כתב:מהכרותי הקצרצרה עם הרמקולים האלו אני זוכר שאין להם מפענח עצמאי ויש להם סידור כבלים קצת משונה.
אם אתה עובד עם vista צריך גם לבחור את ה playback device הנכון....
אך עדין יש מספר בעיות, בסרט AC3 5/1 במחשב בMCplayer, הסרט לא נשמע בסראונד.
את הדיבורים שומעים משני הרמקולים הקדמיים, ואם מפעילים את הסנטר שומעים גם משם.
וגם מהרמקולים האחוריים שומעים דיבורים, אפשר לקרוא לזה All Stereo.