בפגישה שהיתה לי עם NOWCOM שמעתי לראשונה את הDAB -DIGITAL AUDIO BROADCAST - נשמע טוב...יותר טוב מFM
קיימים הערוצים הממשלתיים ונקלט טוב באזור המרכז ובישובים המיושבים -על פי אנשי NOWCOM שמעורבים בהקמת תשתיות תקשורת.
שאלה שהיפנתי לNOWCOM ואני מפנה פה -
מי היה מוכן בשירותי DAB למכונית בנסיעה שיאפשר שמיעת ערוצים לפי נושאים לרוב מוזיקה ללא פרסומות במקום להחליףMP3 כל הזמן.... אני האמנתי כבר בשנת 2000 שיהיו מספיק לקוחות בפקקים - כל הנוסע מעל 45 דקות ישמח לשרות כזה בלי לשמוע אותם פרסומות מעצבנות חוזרות על עצמם...תמורת תשלום צנוע יחסית.
שמעתי DAB בתל אביב- ומה דעתכם על DAB ללא פרסומות AOD לרכב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתפלא, אני מכיר יותר מאדם אחד שפשוט החליט שלשמוע חדשות מיותר, שבסופו של דבר רובם חוזרות על עצמם עם שינוי פרטים, זה סתם הקשבה לצרות של אחרים....ולא מספיק צרות משלך.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
עדי,
בארה"ב יש מספר שירותים כאלה של "מנוי לרדיו".
מעט מאוד אנשים, באופן יחסי, מסכימים לכזה הסדר והחברות כבר מספר שנים מתנדנדות על סף פשיטת רגל...
אני חושב שישראלים יהיו פתוחים הרבה פחות לרעיון שכזה. לדעתי הדרך היחידה לעבוד בארץ היא רק דרך DAB עם פרסומות.
בארה"ב יש מספר שירותים כאלה של "מנוי לרדיו".
מעט מאוד אנשים, באופן יחסי, מסכימים לכזה הסדר והחברות כבר מספר שנים מתנדנדות על סף פשיטת רגל...
אני חושב שישראלים יהיו פתוחים הרבה פחות לרעיון שכזה. לדעתי הדרך היחידה לעבוד בארץ היא רק דרך DAB עם פרסומות.