שמעתי DAB בתל אביב- ומה דעתכם על DAB ללא פרסומות AOD לרכב?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
AdiLev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

בפגישה שהיתה לי עם NOWCOM שמעתי לראשונה את הDAB -DIGITAL AUDIO BROADCAST - נשמע טוב...יותר טוב מFM
קיימים הערוצים הממשלתיים ונקלט טוב באזור המרכז ובישובים המיושבים -על פי אנשי NOWCOM שמעורבים בהקמת תשתיות תקשורת.

שאלה שהיפנתי לNOWCOM ואני מפנה פה -
מי היה מוכן בשירותי DAB למכונית בנסיעה שיאפשר שמיעת ערוצים לפי נושאים לרוב מוזיקה ללא פרסומות במקום להחליףMP3 כל הזמן.... אני האמנתי כבר בשנת 2000 שיהיו מספיק לקוחות בפקקים - כל הנוסע מעל 45 דקות ישמח לשרות כזה בלי לשמוע אותם פרסומות מעצבנות חוזרות על עצמם...תמורת תשלום צנוע יחסית.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כן.
תמורת מחיר סימלי הייתי נרשם, אולם במדינת אקטואליה כמו שלנו, אנשים "מחוברים" לחדשות ועידכונים באופן תת מודע...לא יודע אם הייתי מוותר על חדשות כל שעה עגולה למשל, אבל בלי פרסומות - RIGHT ON !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

AdiLev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

תתפלא, אני מכיר יותר מאדם אחד שפשוט החליט שלשמוע חדשות מיותר, שבסופו של דבר רובם חוזרות על עצמם עם שינוי פרטים, זה סתם הקשבה לצרות של אחרים....ולא מספיק צרות משלך.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #4 

עדי,

בארה"ב יש מספר שירותים כאלה של "מנוי לרדיו".

מעט מאוד אנשים, באופן יחסי, מסכימים לכזה הסדר והחברות כבר מספר שנים מתנדנדות על סף פשיטת רגל...

אני חושב שישראלים יהיו פתוחים הרבה פחות לרעיון שכזה. לדעתי הדרך היחידה לעבוד בארץ היא רק דרך DAB עם פרסומות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”