יש ברשותי קובץ שנקרא Heroes.S02E07.HDTV.
שאלה ראשונה היא איך אני בודק שזהו אכן קובץ HDTV 1080 ?
שאלה שניה היא נניח שהקובץ הוא HDTV 1080 , איך אני יודע שהנגן מנגן אותו בתצורת HDTV ? האם כל הנגנים תומכים בזה?
שאלה שלישית ואחרונה היא איך אני יודע שהטלויזיה שלי (פלזמה פנסוניק PHD8) אכן מציגה את הסרט בתצורת 1080 HDTV ?
תודה.
איך אני יודע אם קובץ הוא אכן HD 1080 ?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
1. יש תוכנה שקרויה media info, תוריד ותוכל לראות את נתוני הקובץ
2. באיזה נגן אתה משתמש? איך אתה מחובר למסך?
3. לדעתי הטלוויזיה שלך היא לא FHD כלומר היא לא מציגה 1080, אני משער שהיא תציג 720
2. באיזה נגן אתה משתמש? איך אתה מחובר למסך?
3. לדעתי הטלוויזיה שלך היא לא FHD כלומר היא לא מציגה 1080, אני משער שהיא תציג 720
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. הכי פשוט: נגן את הקובץ עם ה media player. בזמן ההרצה גש לתפריט ותקליק על המאפיינים. זה יתן לך בין היתר מה הרזולוציה של הקובץ.
2. אני לא בטוח שאני יורד לסוף דעתך כאן. אתה מוכן לפרט יותר מה הבעיות/חששות שלך?
3. פותחים את ספר המשתמש של הטלוויזיה ובודקים מה היא מסוגלת לקבל דרך החיבור שהשתמשת בו כדי לחבר את המחשב. אפשר גם להרים טלפון למחלקת השרות של היבואן אם יש בעיה של אובדן משקפי הקריאה/ספר משתמש.
2. אני לא בטוח שאני יורד לסוף דעתך כאן. אתה מוכן לפרט יותר מה הבעיות/חששות שלך?
3. פותחים את ספר המשתמש של הטלוויזיה ובודקים מה היא מסוגלת לקבל דרך החיבור שהשתמשת בו כדי לחבר את המחשב. אפשר גם להרים טלפון למחלקת השרות של היבואן אם יש בעיה של אובדן משקפי הקריאה/ספר משתמש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ספציפית לגבי הקובץ שלך לגיבורים - אם הוא בגודל 350 מגה, הוא לא 1080 ואפילו לא 720. קובץ בגודל 1.1 ג'יגה הוא באיכות 720P שזו איכות מצויינת, אם כי לא 1080P או 1080I.