קצת סדר בממירי יס אם תוכלו.... בעיה עם החיבורים
טוב אז ככה, לי יש ממיר ADB אפור גדול, הפשוטים. בממיר יש יציאת סקארט והוא תומך RGB. הבעיה, כשאני מגדיר RGB בממיר רואים ממש לא טוב! התמונה מאבדת את כל החדות ונהייתמטושטשת. כשאני מחזיר לקומפוזיט היא מסתדרת, אבל עדיין לא חדה וטובה כמו שציפיתי מטושיבה c3000.
אם תוכלו לעשות לי סדר בראש עם הממירים, רבתי עם יס ואני מחכה לטכנאי, איזה ממיר כדאי לי לדרוש? 3100 או pace 1000?
ואם אתם יודעים מה יכולה להיות הבעיה בממיר הנוכחי אשמח לדעת.
תודה רבה לעוזרים
אם תוכלו לעשות לי סדר בראש עם הממירים, רבתי עם יס ואני מחכה לטכנאי, איזה ממיר כדאי לי לדרוש? 3100 או pace 1000?
ואם אתם יודעים מה יכולה להיות הבעיה בממיר הנוכחי אשמח לדעת.
תודה רבה לעוזרים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אם אתה לא צריך יציאת RF(עבור TVLINK) אין סיבה שלא תבקש 3100 לפי מה שאני יודע.
אוקיי, יש לי ממיר 3100 עכשיו והמצב השתפר מעט.
נראה לי שהבעיה היא עם ההארקה (אדמות). קראתי את הקישור לדיון שהבאת אבל לא הבנתי הכל. אם תוכל בקצרה ובפשטות להסביר את הבעיה ואת הפתרון אני אשמח מאוד. גם מאוד מעניין אותי עכשיו להבין מה הבעיה
נראה לי שהבעיה היא עם ההארקה (אדמות). קראתי את הקישור לדיון שהבאת אבל לא הבנתי הכל. אם תוכל בקצרה ובפשטות להסביר את הבעיה ואת הפתרון אני אשמח מאוד. גם מאוד מעניין אותי עכשיו להבין מה הבעיה
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הבעיה הינה :האדמה של הממיר חייבת להיות מחוברת לאדמה של המסך .במידה ואין חיבור בין האדמות נוצרים רעשים המופיעים על המסך ,לכן לפתרון יעיל וזול ,יש לחבר בין יציאת ה-RF (יציאת אנטנה) של הממיר לכניסת ה-RF (כניסת אנטנה )של המסך . 
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

תעזוב הגיון .כדי שלא יהיו הפרעות יש לחבר בין האדמות של המכשירים .
לי בתור איש טכני (מהנדס אלקטרוניקה )זה מאוד ברור שיש
צורך לחבר בין האדמות (הארקות )של המכשירים .ישנו קורס מאוד מקיף ותורה שלמה בנושא הפרעות ותאימות אלקטרומגנטיות ,אבל גם לאנשי המקצוע ישנם כללי אצבע ,לפתרון בעיות של הפרעות הדדיות בין מכשירים שונים ,ולכן דבר ראשון שמחברים בין כמה מכשירים שונים יש לחבר בין האדמות השונות לצורך סגירת מעגל (מעין "הזרמת " הרעשים דרך הארקה )
וכעת השאלה הפשוטה והחשובה ביותר האם פתרתה את הבעיה
לי בתור איש טכני (מהנדס אלקטרוניקה )זה מאוד ברור שיש
צורך לחבר בין האדמות (הארקות )של המכשירים .ישנו קורס מאוד מקיף ותורה שלמה בנושא הפרעות ותאימות אלקטרומגנטיות ,אבל גם לאנשי המקצוע ישנם כללי אצבע ,לפתרון בעיות של הפרעות הדדיות בין מכשירים שונים ,ולכן דבר ראשון שמחברים בין כמה מכשירים שונים יש לחבר בין האדמות השונות לצורך סגירת מעגל (מעין "הזרמת " הרעשים דרך הארקה )
וכעת השאלה הפשוטה והחשובה ביותר האם פתרתה את הבעיה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

אות RGB הינו אות רחב סרט(אות מקורי שלא עבר דחיסה -הקטנת איכות ) ולכן איכות התמונה שתתקבל הינה מקסימלית ולכן כל רעש(הפרעה )יכול "להתגבר" ולהופיע על המסך ,ישנם מסכים שמיקום האדמה בכניסת הסקראט שונה מהסטנדרט (ובגלל הסיבה הזאת האדמה לא נסגרת )לכן הוצא פתרון לשנות את מיקום האדמה בכבל הסקראט -אם תסתכל בקונקטור של כבל הסקראט תראה בחלק המתכתי שמקיף את הפינים (ואני לא מתכוון לפינים עצמם אלא למלבן המתכתי שמקיף אותם )מעין חריצים שפונים כלפי פנים ולכן כדי לפתור את הבעיה משנים את הפינים כלפי חוץ (או הפוך )אני יודע שזה נראה מסובך לכן פתרון אחר
שהוא גם פותר את הבעיה הינו חיבור כבל RF (כמו שהסברתי )
שהוא גם פותר את הבעיה הינו חיבור כבל RF (כמו שהסברתי )
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
דבר ראשון, באמת תודה על כל העזרה והסבלנות...
אממ, כבל RF זו לא אופציה לצערי.
הבנתי אותך בשעה טובה והסתכלתי על הכבל, ראיתי את שלושת החריצים של ההארקה ובאמת נראה לי שזו הבעיה אחרי הסתכלות מעמיקה על החיבור בטלוויזיה. אבל לא הצלחתי למצוא דרך שבה אפשר לגרום לחריצים האלו לבלוט כלפי חוץ.
בכל מקרה, מוכר בחנות אמר לי שלא כל כבל סקארט תומך RGB ושהפשוטים לא תומכים. זה נכון הטענה הזאת? (בכל מקרה אני אקנה כבל איכותי בהקדם).
אנמי בדרכי לצה"ל, תודה על העזרה ותשובה אני אחזיר עוד שבועיים...
אממ, כבל RF זו לא אופציה לצערי.
הבנתי אותך בשעה טובה והסתכלתי על הכבל, ראיתי את שלושת החריצים של ההארקה ובאמת נראה לי שזו הבעיה אחרי הסתכלות מעמיקה על החיבור בטלוויזיה. אבל לא הצלחתי למצוא דרך שבה אפשר לגרום לחריצים האלו לבלוט כלפי חוץ.
בכל מקרה, מוכר בחנות אמר לי שלא כל כבל סקארט תומך RGB ושהפשוטים לא תומכים. זה נכון הטענה הזאת? (בכל מקרה אני אקנה כבל איכותי בהקדם).
אנמי בדרכי לצה"ל, תודה על העזרה ותשובה אני אחזיר עוד שבועיים...
- yuria
- חבר מביא חבר

במידה ויש לך מלחם תוכל להלחים עם בדיל נקודות קטנות בחלק החיצוני של הקונקטור במיקומים של החריץ
אם אין לך תוכל לפנות אלי בפרטי ואני אבצע לך את ההלחמות .
(לדעתי אין צורך לקנות כבל אחר "יוקרתי " חבל על ההוצאה המיותרת )
אבל אם תחליט לקנות כבל אחר תפנה לסקאל אלקטרוניקה בדרך בן צבי 83 ת"א(בנין פנורמה )-כבל איכותי ולא יקר .
לפני שאתה קונה תוודא עם כבל RF שאכן הבעיה של אדמות .
אכן ישנם סקראט שלא תומכים ב-RGB (לדעתי זה לא הבעיה שלך )
אם אין לך תוכל לפנות אלי בפרטי ואני אבצע לך את ההלחמות .
(לדעתי אין צורך לקנות כבל אחר "יוקרתי " חבל על ההוצאה המיותרת )
אבל אם תחליט לקנות כבל אחר תפנה לסקאל אלקטרוניקה בדרך בן צבי 83 ת"א(בנין פנורמה )-כבל איכותי ולא יקר .
לפני שאתה קונה תוודא עם כבל RF שאכן הבעיה של אדמות .
אכן ישנם סקראט שלא תומכים ב-RGB (לדעתי זה לא הבעיה שלך )
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015