דעה על AX5I
אורי מה אתה אומר לגבי שאלתי בהשוואה של הAX5 לסדרות החדשות?
תודה רבה!על חוסר היענות!
תודה רבה על (חוסר) ההיענות (חוות דעת על AX5I )על ממיר של יס התלהבתם יותר!ודרך אגב (או במיוחד)שיהיה לכל המקצוענים באשר הם שנה טובה ומוצלחת מקודמתה !שנה של שדרוג ! שגשוג! ויותר התחשבות בנשותינו לגבי גחמותינו במקצוע!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
איחדתי לך את השרשורים.
3.5 שעות לא ענו לך ואתה כבר פותח שרשור אכזבה מהפורום?
לשאלתך, ה VSX-LX70/60 מתקדם בהרבה מ AX5I. ההבדלים באים לידי ביטוי בתמיכה בפורמטי האודיו החדשים, Output Power גבוה יותר לערוץ, כניסות HDMI ועוד.
3.5 שעות לא ענו לך ואתה כבר פותח שרשור אכזבה מהפורום?
לשאלתך, ה VSX-LX70/60 מתקדם בהרבה מ AX5I. ההבדלים באים לידי ביטוי בתמיכה בפורמטי האודיו החדשים, Output Power גבוה יותר לערוץ, כניסות HDMI ועוד.
זאת אומרת נקנה גם את LX60 . ועוד שנה שנתיים ,המכשיר עוד לא נפתח וכבר נושמים בעורפו סדרות חדשות, הבנתי שפיוניר שינו בכלל את ההגברה לא יודע ממוספט אולי לביפולר, ושהרבה טוענים שהקודם יותר טוב או מוצלח והמכשירים יותר קלים .ודרך אגב המכשיר אצלי כמעט 4 שנים ועוד לא יצא לי להשתמש ב I LINK שלו איך הסאונד שלו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מי בדיוק טוען זאת?ADICT כתב:ושהרבה טוענים שהקודם יותר טוב או מוצלח והמכשירים יותר קלים...
מכשירים קלים? (בלימוד, במשקל?)
לא יצא לי להשוות ראש בראש בין ה AX5I ל VSX-LX60, אך אתה יכול לקרוא את ההתרשמות שלי על ה VSX-LX70 בביקורת שהתפרסמה באתר.
הכוונה לטוענים .זה בהרבה מקומות וגם חנויות ושמעתי זאת אפילו מאנשי פיוניר עצמם בחברה שהייתי אצלהם(המכשיר שלי בתיקון עדיין)וקלים הכוונה למשקל החדשים פחות מהשנאי וההגברה של ה 5 .בוא נאמר שלא שווה לי למכור המכשיר בפחות מחצי משוויו ולהוסיף הון כדי להגיע למכשירים הנל ,אולי בעוד כמה שנים שגם הם ירדו.חבל רק שאין לי הזדמנות לשמוע אותו ב I LINK .וכמובן שקראתי עלהבריון השכונתי כתבה מצויינת על מכשיר מצויין ,אולי אם לחדד העניין הכוונה שהAX5I מוצלח מאוד בסטריאו.