מה עובר על מחלקת התוכן ביס?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לפני מספר ימים התלוננתי בכתב ליס על כך שהם מורידים את Adventure 1 ו- Disc Science.
קיבלתי תשובה שהערוצים יורדים בגלל תדירות צפייה נמוכה וכי אוכל לצפות בתכנים דומים בערוצי National Geographic האחרים. כמו כן הוזכר שיעלה ערוץ רוסי בשפה האנגלית (???), ערוץ הידברות (דת), ערוץ טיולים (פרמיום) וערוץ אגו טוטל (פרמיום).
זה כמובן הרגיז אותי (יותר ממה שכבר הייתי עצבני) ושלחתי מכתב בחזרה שתקצירו מפורט למטה:
1. לא ברור מי קהל היעד של ערוץ רוסי בשפה האנגלית. רוסים שצופים בתכנים בערוצי השפות או ישראלים (שקיבלו לא ממזמן ערוץ סיני בשפה האנגלית).
2. תכנים דומים קיימים בערוצים אחרים אך לא כל התכניות. היכן התכניות החסרות?
3. יס מחליפים 2 ערוצים שעולים להם כסף ב- 2 ערוצים שכנראה לא עולים להם ועוד 2 ערוצי פרמיום שיעלו לנו כסף.
זה לא תחליף אלא דילול התוכן.
4. אם תדירות הצפייה חשובה כל כך אז למה לא מעלים את ערוץ ה- sci-fi או g4-tv?
בינתיים אני ממתין לתשובה למכתב השני.
לא ברור לי מה עובר על מחלקת התוכן ביס, אך ברור לי שאסור לעבור לסדר היום על זה.
קיבלתי תשובה שהערוצים יורדים בגלל תדירות צפייה נמוכה וכי אוכל לצפות בתכנים דומים בערוצי National Geographic האחרים. כמו כן הוזכר שיעלה ערוץ רוסי בשפה האנגלית (???), ערוץ הידברות (דת), ערוץ טיולים (פרמיום) וערוץ אגו טוטל (פרמיום).
זה כמובן הרגיז אותי (יותר ממה שכבר הייתי עצבני) ושלחתי מכתב בחזרה שתקצירו מפורט למטה:
1. לא ברור מי קהל היעד של ערוץ רוסי בשפה האנגלית. רוסים שצופים בתכנים בערוצי השפות או ישראלים (שקיבלו לא ממזמן ערוץ סיני בשפה האנגלית).
2. תכנים דומים קיימים בערוצים אחרים אך לא כל התכניות. היכן התכניות החסרות?
3. יס מחליפים 2 ערוצים שעולים להם כסף ב- 2 ערוצים שכנראה לא עולים להם ועוד 2 ערוצי פרמיום שיעלו לנו כסף.
זה לא תחליף אלא דילול התוכן.
4. אם תדירות הצפייה חשובה כל כך אז למה לא מעלים את ערוץ ה- sci-fi או g4-tv?
בינתיים אני ממתין לתשובה למכתב השני.
לא ברור לי מה עובר על מחלקת התוכן ביס, אך ברור לי שאסור לעבור לסדר היום על זה.
צודק, גם אני זקוק למנה היומית של קלארקסון בשביל להתחיל את היום. אני כבר פרשתי לכתבות יותר רלוונטיות של התוכנית שהועלו לyoutube.sam22 כתב:אפוא העונות החדשות של טופ גיר
הם משגעים אותי עם השידורים
על רכביםשכבר הורידו מהכביש בגלל התישנות
זה כמו שעפר יתחיל לכתוב סקירות על CRT
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ערוץ ה discovery science היה ערוץ נהדר עד שמישהו החליט לעשות בו מעשה קצב ורמון ורוקן אותו מתוכן והפך אותו לערוץ העשרה לבעלי מוגבלויות קשות.
זה לא מפליא אותי בכלל שאחוזי הצפייה בו ירדו וזה גם לא מפליא אותי שיס קפצו על ההזדמנות לדילול התוכן של החבילות הרגילות כדי לדחוף עוד כמה ערוצים שלא עולים להם כמעט כלום ולנתב את הממורמרים לחבילות הפרמיום.
זה לא מפליא אותי בכלל שאחוזי הצפייה בו ירדו וזה גם לא מפליא אותי שיס קפצו על ההזדמנות לדילול התוכן של החבילות הרגילות כדי לדחוף עוד כמה ערוצים שלא עולים להם כמעט כלום ולנתב את הממורמרים לחבילות הפרמיום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לגבי discovery science, אז את כמות ה-science שבו אפשר לרכז בפחות משעתיים בשבוע, אולי אפילו כולל שידורים חוזרים.
פעם באמת היו בערוץ יותר דברים מעניינים, והיום גם אני כמעט הפסקתי לצפות בו.
לא ברור באמת מי הולך לצפות בערוץ החדשות הרוסי באנגלית, בעיקר כשצירפו אותו לאיזור השידורים הרוסיים ברוסית (ערוצי 180+) ולא באיזור החדשות באנגלית (100+). בכל מקרה זה לא תחליף לכלום.
התקשרתי כבר ליס והבעתי מחאה. כרגע לא נראה שזה הזיז למישהו....
פעם באמת היו בערוץ יותר דברים מעניינים, והיום גם אני כמעט הפסקתי לצפות בו.
לא ברור באמת מי הולך לצפות בערוץ החדשות הרוסי באנגלית, בעיקר כשצירפו אותו לאיזור השידורים הרוסיים ברוסית (ערוצי 180+) ולא באיזור החדשות באנגלית (100+). בכל מקרה זה לא תחליף לכלום.
התקשרתי כבר ליס והבעתי מחאה. כרגע לא נראה שזה הזיז למישהו....
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שכחתם שערוץ ההידברות זה בכלל ערוץ תעמולה דתי שכנראה יס מקבלת עליו תשלום (ולא להפיך)
זה בסדרף, גם הוט וגם יס מתנהגים מגעיל לצופים שלהם ומשאירים אום למעשה ללא חומר איכותי לראות.
היות וזה דואפול, אלטרנטיבה אמתית אין, אבל תמיד אפשר להתנתק מהם וללכת על לוויין או הורדות מהרשת (גם בתשלום), דבר שלדעתי אם ימשיכו במגמה רק ילך ויתחזק
זה בסדרף, גם הוט וגם יס מתנהגים מגעיל לצופים שלהם ומשאירים אום למעשה ללא חומר איכותי לראות.
היות וזה דואפול, אלטרנטיבה אמתית אין, אבל תמיד אפשר להתנתק מהם וללכת על לוויין או הורדות מהרשת (גם בתשלום), דבר שלדעתי אם ימשיכו במגמה רק ילך ויתחזק
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
יס תירצו את זה שישנם "תכנים דומים שניתן לצפות בערוצים האחרים"
אני לא מצאתי את התכניות הבאות בערוצים אחרים:
מעבר למחר, בגלל הרוח, כימיה במטבח, גניבה בלתי אפשרית, אנשים לא רגילים, הראיה החותכת, פטנטים קמים לתחייה, רובוטיקה... (הפסקתי כאן בבדיקה)
שוב - מי שאכפת לו מהערוץ או חושב שדפקו אותו שיתלונן!
לא מספיק לכתב פה, צריכים לכתב ליס (ובאותה הזדמנות תציעו ערוצים נורמליים)
https://secure.yes.co.il/contact/ContacrService.aspx
אני לא מצאתי את התכניות הבאות בערוצים אחרים:
מעבר למחר, בגלל הרוח, כימיה במטבח, גניבה בלתי אפשרית, אנשים לא רגילים, הראיה החותכת, פטנטים קמים לתחייה, רובוטיקה... (הפסקתי כאן בבדיקה)
שוב - מי שאכפת לו מהערוץ או חושב שדפקו אותו שיתלונן!
לא מספיק לכתב פה, צריכים לכתב ליס (ובאותה הזדמנות תציעו ערוצים נורמליים)
https://secure.yes.co.il/contact/ContacrService.aspx