רכשתי מארמגדון מסך סמסונג 40 אינטש R81 עבור החדר של בני.
על השירות המסור והמקצועי שקיבלתי - רציתי לומר תודה ולהמליץ לרוכשים פוטנציאליים להנות משירותיהם.
הקנייה אצלם חיזקה אצלי את הלקח שכבר למדתי בעבר - ממש, אבל ממש לא רק המחיר חשוב.
חשוב לבוא למקום מקצועי שמקדיש לך זמן ותשומת לב, מפגין מקצועיות, עומד ואף מקדים בזמני ההתקנה, לא רוטן על "התקלות" שהתקלתי אותו ללא כל הכנה מראש: לעזור לפי לפרק את הזרוע של הטלוויזיה הקודמת, להתקין מתקן מדפים (למרות שרכשתי ממקום אחר כי לא ידעתי שהוא מציע אותו) על אף שההתקנה לקחה זמן רב, מקפיד שהכל יהיה מותקן כמו שצריך וייראה כמו שצריך, מסביר ודואג שהמחשב יחובר לטלוויזיה וניתן יהיה לעבוד במקביל עם שני המסכים.
ולא רק זאת. עקב תופעה של גלים שנצפתה בשידור הטלוויזיה - חשבנו שמדובר בבעיית איזולטור והזמנתי את הוט.
התברר שהתופעה נגרמת מסיבה אחרת. צלצלתי לזוהר והוא תוך חצי שעה היה אצלי ובמשך למעלה שעתיים ערך בדיקות החליף כבלים שהביא עימו ולא עזב עד שלא איתרנו את הגורם לבעיה.
לצערי, נתקלתי בעבר, לא אחת, במקרים הפוכים בהם חנויות מנסות להתנער מאחריות והיה מאוד נעים לגלות אדם הגון שאכפת לו וחשוב לו ממש כמוך שהכל יהיה כמו שצריך.
כן ירבו אנשים כמו זוהר וצוות ארמגדון.
אותי, בכל מקרה הוא הרוויח כלקוח גם בעתיד





