אחרי 3 חודשים ירידה בבהירות המסך, הגיוני?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
LinarSavion פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המסך סמסונג r81b אצלי בערך 3 וחצי חודשים, ובזמן האחרון אני שם לב שהתמונה לא בהירה כמו שהיא הייתה בהתחלה, אני זוכר שבהתחלה הייתי מסתכל על הLCD ואחרי זה אם הייתי מסתכל על הCRT שבסלון הכל היה נראה חשוך, עכשיו אני כבר לא רואה הבדל גדול בבהירות, התרגלתי? או שמא אחרי זמן מסויים הבהירות של המסך יורדת?

אחרי בדיקה בתפריט השירות המסך פעל 991 שעות, אם אחרי כמות כזאת של שעות המסך כבר מתחיל לאבד את הבהירות מה יהיה איתו עוד שנה?

(אגב, לא מומלץ להיכנס לתפריט השירות משום מה אחרי שיצאתי מהתפריט (בלי לשנות שם כלום!) כל ההגדרות במסך חזרו לברירת המחדל, שעות של כיול הלכו לטמיון :עצוב: )

sgoldfel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

גם לי זה קורה

שליחה #2 

גל לי יש את אותו מסך ב-37"
יש לי אותו מתחילת אוקטובר.וגם אני שמתי לב לירידה בבהירות,חשבתי שאולי משהו השתנה בהגדרות ,אבל כל ההגדרות זהות. 8O

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78827
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #3 

יש תמיד ירידה עקבית בבהירות.

האם זה דרמטי? זה אפשר לדעת רק אחרי מדידות.

יש לי כאן לפטופ שהיה מאוד בהיר. לאחרונה רכשתי מודל חדש ופתאום גיליתי שהמסך החדש משמעותית בהיר יותר. שמתי לב לזה אך ורק כשהשוואתי אחד ליד השני (אחרת לא הייתי שם לב).

רוב החברות לא מצהירות איך נראית עקומת הירידה בבהירות של המסכים שלהם. הם בד"כ רק מצהירות על HALF BRIGHTNESS, כלומר 50,000 שעות (בד"כ) עד לכך שעוצמת האור יורדת ב-50% מכפי שהיתה במקור.

אבל מצד שני, יתכן שב-1000 שעות הראשונות זה יורד ב-30% ואז יורד ב-49,000 השעות האחרונות ב-20% הנותרים. את זה אף אחד לא ממש מפרסם כך שאין לדעת...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”