harman kardon vs denon
http://www.harmankardon.com/product_det ... 46&sType=C
http://usa.denon.com/ProductDetails/3252.asp
אחד משניהם אני בטוח אקנה... השאלה היא איזה מהם... אודה מאוד אם תמליצו או לא, לא רק ע"פ הדפים הנ"ל
תודה
וזה דחוף ליום ראשון הזה.
http://usa.denon.com/ProductDetails/3252.asp
אחד משניהם אני בטוח אקנה... השאלה היא איזה מהם... אודה מאוד אם תמליצו או לא, לא רק ע"פ הדפים הנ"ל
תודה
וזה דחוף ליום ראשון הזה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
ההמלצה הכי טובה זה להאזין לשני הרסיברים האילו ביחד עם רמקולים (אם אפשר בבית אבל גם ניתן בחנות )
כמו שלך ואז להחליט מה טוב לך .
(אם אתה אוהב יותר מוזיקה אז ההרמן יותר טוב .)
כמו שלך ואז להחליט מה טוב לך .
(אם אתה אוהב יותר מוזיקה אז ההרמן יותר טוב .)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לך על הדנון, ההארמן שבחרת מאוד בסיסי עם הגברה של 30W לערוץ. אף על פי שההגברה איכותית מעט יותר מדנון, עדיין קשה להשוות מול 75W לערוץ. הדנון גם יותר אטרקטיבי בפיצרים ובסוראונד.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
תנסה להוציא במכרז רסיבר של אונקיו 505 (ניתן להוציא ב-2500 ש"ח בגיזמו) ובקשר לרמקולים לאבקיצור אני רוצה לקנות רמקולים ורסיבר ב 3500 עד גג 3700 ש"ח ביום ראשון...
תמליצו?!...
נשאר סכום רב (תנסה ביד שנייה)
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 27/12/2007 21:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ההארמן הור מגבר HIGH CURRENT אי אפשר להשוות בין השניים.danlior כתב:לך על הדנון, ההארמן שבחרת מאוד בסיסי עם הגברה של 30W לערוץ. אף על פי שההגברה איכותית מעט יותר מדנון, עדיין קשה להשוות מול 75W לערוץ. הדנון גם יותר אטרקטיבי בפיצרים ובסוראונד....
שמעתי מגברי הארמן של 45 וואט חזקים מכאלו של 150 וואט.
http://www.enigma-av.co.il/
חנות בחיפה, מקצועית , העלים חברים טובים בפורום ומקצועיים.
תיגש אליהם, תגיד גם שהגעת מהפורום ואני מאמין שהכל יסתדר על מיי מנוחות.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
XX3b אני שם לב שאתה כותב בהתלהבות יתר.
אינך מבין את החומר ולכן לזרוק מספרים ושמות לאוויר שווה ערך למנקה רחובות שיתנו לו לפתור בעיה בפיזיקה גרעינית (אפילו שבארץ מהנדסי פיזיקה גרעינית מרוסיה מנקים רחובות).
לפני הכל תרגע. סה"כ זה מערכת. התקציב יחסית נמוך וכמו כן הלחץ עד יום X לקנות הוא לא דבר בריא.
אני מציע לך לגשת לאניגמה לישראל ולדבר איתו, הוא לא יבלבל לך את השכל כמו הרבה מוכרים ויציעה לך הצעה שווה וטובה שתתאים לך גם.
למה רק הרמן או דנון. מה עם ימאהה? מה עם אונקיו? מה עם סוני? כולם חברות טובות ומכובדות.
מה השימוש? האם רק מוזיקה? האם רק סרטים? למה אתה חייב סראונד?
אינך מבין את החומר ולכן לזרוק מספרים ושמות לאוויר שווה ערך למנקה רחובות שיתנו לו לפתור בעיה בפיזיקה גרעינית (אפילו שבארץ מהנדסי פיזיקה גרעינית מרוסיה מנקים רחובות).
לפני הכל תרגע. סה"כ זה מערכת. התקציב יחסית נמוך וכמו כן הלחץ עד יום X לקנות הוא לא דבר בריא.
אני מציע לך לגשת לאניגמה לישראל ולדבר איתו, הוא לא יבלבל לך את השכל כמו הרבה מוכרים ויציעה לך הצעה שווה וטובה שתתאים לך גם.
למה רק הרמן או דנון. מה עם ימאהה? מה עם אונקיו? מה עם סוני? כולם חברות טובות ומכובדות.
מה השימוש? האם רק מוזיקה? האם רק סרטים? למה אתה חייב סראונד?
הסתכלתי על האתר של אניגמה ואין להם {בלי להעליב} מבחר גדול בתקציב שלי.
למה רק הרמן או דנון? כי אלו הם הכי עומדים בתקציב, הימאהה והאונקיו ראיתי באמת חרשתי
המון זמן וחנויות כדי למצוא משו שיתאים לי..את האמת לא אהבתי את העיצובים של הימאהה והאונקיו למיניהם..ולכן נותרתי עם דנון והרמן תן לי תשובה אחת.. איזה מהם? ואיזה רמקולים לנבחר? תודה.
למה רק הרמן או דנון? כי אלו הם הכי עומדים בתקציב, הימאהה והאונקיו ראיתי באמת חרשתי
המון זמן וחנויות כדי למצוא משו שיתאים לי..את האמת לא אהבתי את העיצובים של הימאהה והאונקיו למיניהם..ולכן נותרתי עם דנון והרמן תן לי תשובה אחת.. איזה מהם? ואיזה רמקולים לנבחר? תודה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אורי צודק, הסתכלתי בספקס של ההארמן ואף על פי שהוא מוציא רק 30W לערוץ הוא עדיין מספק זרם יציב של 25 אמפר. מאוד מרשים. הארמן כל פעם מרשימים אותי מחדש.ההארמן הור מגבר HIGH CURRENT אי אפשר להשוות בין השניים.
שמעתי מגברי הארמן של 45 וואט חזקים מכאלו של 150 וואט....
מה שכן, הדנון עדיין יותר מתוחכם ואם הוא ישתמש בסוף בסטליטים קטנים, הצוואר בקבוק לא יהיה בהגברה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"