אך הריח, הריח של ציוד אודיו או וידאו חדש דנדש - מאיפוא ??
ייתכן ונדמה לי אבל לדעתי ולניסיוני לציוד אלקטרוני חדש בתחום האלקטרוניקה הבידורית שאך זה נפרק מאריזתו - יעני מה"ניילונים"..יש מן ריח אופייני כזה שאישית אני מאד אוהב.
אותו ריח יש גם בחנויות אודיו / וידאו יעודיות.
מי שהוא יכול להסביר מה מקור הריח הזה ???
התופעה הזו של "ריח של חדש" מאד מוכרת בתחום הרכב וגם לרכב חדש יש ריח מאד אופייני ויש אפילו תכשירי אפטרמרקט המנסים לשחזר ריח זה ברכבים.
יצרני רכב, במיוחד רכבי יוקרה מקפידים שכל רכב היוצא משערי המפעל יישא את הריח האופייני למותג.
ריח חדש ברכב אני עוד איך שהוא יכול להסביר לעצמי (מן תערובת של ריח גומי/ פלסטיק/ ריפודי עור - אם יש-- וכו')
אז כמו שאמרתי גם בתחום האודיו והוידאו יש את "ריח החדש" - אפילו אם מדובר במכשירים שונים של יצרנים שונים יש ריח משותף אופייני לחדש - מן איפוא אני שואל ??
שלמה
אותו ריח יש גם בחנויות אודיו / וידאו יעודיות.
מי שהוא יכול להסביר מה מקור הריח הזה ???
התופעה הזו של "ריח של חדש" מאד מוכרת בתחום הרכב וגם לרכב חדש יש ריח מאד אופייני ויש אפילו תכשירי אפטרמרקט המנסים לשחזר ריח זה ברכבים.
יצרני רכב, במיוחד רכבי יוקרה מקפידים שכל רכב היוצא משערי המפעל יישא את הריח האופייני למותג.
ריח חדש ברכב אני עוד איך שהוא יכול להסביר לעצמי (מן תערובת של ריח גומי/ פלסטיק/ ריפודי עור - אם יש-- וכו')
אז כמו שאמרתי גם בתחום האודיו והוידאו יש את "ריח החדש" - אפילו אם מדובר במכשירים שונים של יצרנים שונים יש ריח משותף אופייני לחדש - מן איפוא אני שואל ??
שלמה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
שלמה,
חברים שלי בעבודה צוחקים עלי שאני מכור לריח של ציוד חשמלי חדש שרק יצא מהאריזה. יותר מזה על כל ציוד חדש שמגיע לחברה, אנשי הסיסטם ישר קוראים לי כדי להסניף את הציוד
להערכתי, הריח הוא מהחומרים הפלסטיים בשילוב חומרים כמו הלכה שמצפה את המעגלים המודפסים.
הלוואין שימציאו מטהר אוויר בריח הזה
חברים שלי בעבודה צוחקים עלי שאני מכור לריח של ציוד חשמלי חדש שרק יצא מהאריזה. יותר מזה על כל ציוד חדש שמגיע לחברה, אנשי הסיסטם ישר קוראים לי כדי להסניף את הציוד
להערכתי, הריח הוא מהחומרים הפלסטיים בשילוב חומרים כמו הלכה שמצפה את המעגלים המודפסים.
הלוואין שימציאו מטהר אוויר בריח הזה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לדעתי זה שילוב של פלסטיק (אריזה), קלקר (אריזה), ריח הייצור (עוד מהמפעל) והפלסטיקים במכשיר עצמו, לא?
.
.

') javascript:emoticon('
')