מסך מחשב מרצד בVGA
לפני כמה חודשים רכשתי את טלוויזיה של סמסונג מדגם R81.
כמו מסך המחשב שלי, גם הוא של סמסונג, מדגם 931bf.
כרטיס המסך שלי, 8500GT, מתוצרת inno3d, כולל יציאת DVI אחת וVGA אחת.
בהתחלה חיברתי את הDVI למסך המחשב, והVGA לטלוויזיה. הפריע לי מאוד לראות כי במצב שבו הטלוויזיה משדרת מהמחשב, קיים ריצוד מטריד (למרות שקצב הרענון נקבע על 60HZ, המקסימום. כמו כן אני מדגיש כי הריצוד לא קיים בטלוויזיה כשהיא משדרת מהממיר או הדיוידי).
ניסיתי להפוך בין החיבורים: את מסך הטלוויזיה חיברתי מיציאת הDVI של כרטיס המסך לכניסת הHDMI בטלוויזיה, ואת מסך המחשב חיברתי VGA - VGA. הטלוויזיה לא ריצדה בכלל. אבל מסך המחשב כן. הבנתי שהבעיה טמונה כנראה בVGA. לכן קניתי כבל VGA חדש. אבל הבעיה לא נפתרה.
אני מעריך שמדובר בבעיה בכרטיס המסך. מה דעתכם? האם הבעיה מוכרת לכם? פתירה?
כמו מסך המחשב שלי, גם הוא של סמסונג, מדגם 931bf.
כרטיס המסך שלי, 8500GT, מתוצרת inno3d, כולל יציאת DVI אחת וVGA אחת.
בהתחלה חיברתי את הDVI למסך המחשב, והVGA לטלוויזיה. הפריע לי מאוד לראות כי במצב שבו הטלוויזיה משדרת מהמחשב, קיים ריצוד מטריד (למרות שקצב הרענון נקבע על 60HZ, המקסימום. כמו כן אני מדגיש כי הריצוד לא קיים בטלוויזיה כשהיא משדרת מהממיר או הדיוידי).
ניסיתי להפוך בין החיבורים: את מסך הטלוויזיה חיברתי מיציאת הDVI של כרטיס המסך לכניסת הHDMI בטלוויזיה, ואת מסך המחשב חיברתי VGA - VGA. הטלוויזיה לא ריצדה בכלל. אבל מסך המחשב כן. הבנתי שהבעיה טמונה כנראה בVGA. לכן קניתי כבל VGA חדש. אבל הבעיה לא נפתרה.
אני מעריך שמדובר בבעיה בכרטיס המסך. מה דעתכם? האם הבעיה מוכרת לכם? פתירה?
מעולם לא עבד בסדר. אבל לא נראה לי שיש טעם לבדוק. כמו שאמרתי:
1. שני המסכים מרצדים כשהם מחוברים בVGA
2. שני כבלים שונים של VGA הניבו אותה תוצאה.
בקיצור, אני חושב שאני באמת אשתמש באחריות בשביל להחליף את כרטיס המסך.
בכל זאת, אם למישהו פה יש משהו להגיד בנושא שיכול קצת להבהיר לי יותר את העניין או שמישהו חושב שלא מדובר בבעיה פיזית של יציאת הVGA, אשמח לעוד תגובות.
1. שני המסכים מרצדים כשהם מחוברים בVGA
2. שני כבלים שונים של VGA הניבו אותה תוצאה.
בקיצור, אני חושב שאני באמת אשתמש באחריות בשביל להחליף את כרטיס המסך.
בכל זאת, אם למישהו פה יש משהו להגיד בנושא שיכול קצת להבהיר לי יותר את העניין או שמישהו חושב שלא מדובר בבעיה פיזית של יציאת הVGA, אשמח לעוד תגובות.