שלום לכולם
אני די חדש פה,וזו ההודעה הראשונה שלי.
קניתי כרטיס מסך 8800GT וחיברתי אותו עם כבל DVI ל HDMI לטלויזיה MARANTZ
שלי. החיבור גורם לרעש בלתי נסבל מהרמקולים של הטלויזיה, כאילו שהכבל מעביר גם סאונד.
בסלון יש לנו מחשב HTPC עם כרטיס 8500 וכשחיברתי אותו אצלי זה גרם לאותה בעיה.
יש לציין שלפני כן הכל עבד בסדר גמור עם אותו כבל אבל כרטיס 6600GT
אשמח אם למישהו יש תשובה.
לי זה מחובר לפלזמה LG PX4 42
הכבל הוא 2 מטר של פיליפס .DVI TO HDMI
וכרטיס המסך הוא 8600GT של ג'יגבייט.
והרעש שמופיע הוא אך ורק מרמקול ימין ...הרעש הוא לסרוגין...לא באופן קבוע.
מה גירסאת הדרייבר של כרטיס המסך המותקנת אצלך?
לי יש גם מסך LCD של מרנץ, ונתקלתי גם בתופעה אך פתרתי אותה. המסך כנראה מנסה לפענח סיגנלים של אודיו מחיבור ה-HDMI, שלא קיימים כי חיברתם DVI ל-HDMI., ו-DVI כידוע לא כולל העברת אודיו.
תחברו את היציאה האנלוגית של כרטיס הקול במחשב (Line Out) לכניסה האנלוגית שנמצאת ליד חיבורי ה-VGA וה-HDMI במסך (שקע 3.5 מ"מ, כמו של אזניות), והרעשים יעלמו (המסך יעביר את האודיו האנלוגי במקום לנסות לפענח את האודיו הדיגיטלי של ה-HDMI).
לא עזר לי.
יש לי כרטיס REALTEK ONBOARD וגם קריאטיב X-FI ובחיבור האודיו של המסך לשניהם הרעש לא מפסיק.
לדעתי אתה צודק שזה המסך שמנסה לפענח אודיו, אבל חיפשתי בכל ההגדרות שלו ולא מצאתי כלום.
honimage כתב:לא עזר לי.
יש לי כרטיס REALTEK ONBOARD וגם קריאטיב X-FI ובחיבור האודיו של המסך לשניהם הרעש לא מפסיק.
לדעתי אתה צודק שזה המסך שמנסה לפענח אודיו, אבל חיפשתי בכל ההגדרות שלו ולא מצאתי כלום.
...
אני אנסה מספר דברים
ונעדכן אחד את השני עד שנמצא פיתרון לעניין המטריד....
מרטין, הבנתי שכבר ענית בנושא הזה לפני כמה ימים.
אני ממש מתנצל אבל חיפשתי במשך יומיים ( באמת יומיים!!) בפורומים השונים אבל לא מצאתי תשובה לבעיה זו.
אני ממש אודה לך אם תוכל לענות שוב.
תודה מראש
טוב אז קניתי כבל HDMI ל HDMI, והשתמשתי במעביר HDMI ל DVI.
הבעיה כמובן לא נעלמה.
אני משוכנע עכשיו שזה נובע מהגדרות בכרטיס מסך כי זה קרה בשני כרטיסים שונים מאותה סדרה (8800 וה 8500)
עם אותו כבל ואותו מסך, אבל זה לא קרה עם ה 6600GT.
למישהו יש רעיון ?
honimage כתב:טוב אז קניתי כבל HDMI ל HDMI, והשתמשתי במעביר HDMI ל DVI.
הבעיה כמובן לא נעלמה.
אני משוכנע עכשיו שזה נובע מהגדרות בכרטיס מסך כי זה קרה בשני כרטיסים שונים מאותה סדרה (8800 וה 8500)
עם אותו כבל ואותו מסך, אבל זה לא קרה עם ה 6600GT.
למישהו יש רעיון ?
...
שאני חושב על זה במהלך התקנת הATI HD2600 הוא התקין איזה DRIVER של AUDIO
אני משער שכל אותם כרטיסים עם HDMI החוצה הם בעלי חומרה שתומכת גם באודיו
אני אנסה להתקין מחדש ללא הDRIVER הזה ואעדכן.
pixies כתב:לי יש גם מסך LCD של מרנץ, ונתקלתי גם בתופעה אך פתרתי אותה. המסך כנראה מנסה לפענח סיגנלים של אודיו מחיבור ה-HDMI, שלא קיימים כי חיברתם DVI ל-HDMI., ו-DVI כידוע לא כולל העברת אודיו.
תחברו את היציאה האנלוגית של כרטיס הקול במחשב (Line Out) לכניסה האנלוגית שנמצאת ליד חיבורי ה-VGA וה-HDMI במסך (שקע 3.5 מ"מ, כמו של אזניות), והרעשים יעלמו (המסך יעביר את האודיו האנלוגי במקום לנסות לפענח את האודיו הדיגיטלי של ה-HDMI).
...
ניסיתי את ההצעה אבל העניין לא נפתר....
עזרה....בבקשה!!!!!!!!!!!!!
עדיין יש רעש כשכבל ה HDMI מחובר,מתי שאני מנתק אותו לשניה מהפלזמה אז אין לי תמונה אבל הקול מסתדר ושומעים טוב.אבל ברגע שאני מחבר את הפלג HDMI חזרה לפלזמה מתחיל הרעש שוב...HELP